Take čevlje bi imel

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Notranjc, jaz mislim, da maš stil.
smile-1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:

Jaz se nikoli nebi tako oblekel WTF
confused-1.gif
Pol se pa sprašujete zakaj vas čefurji lovijo hehehe

To je za pedre če se mene vpraša......

hysterical-1.gif

Ej, model, G-star street modo si označil za gejevsko, v naslednjem stavku pa za vzor heteroseksualne možatosti daš čapce, ki furajo, pazi:

-srebrne superge
-želejček v laseh
-bele hlače
-bele jakne
-roza majice
-torbice

To je MOŠKO?
hysterical-1.gif

Ej, že res, da modeli verejtno nimate doma 10 parov čevljev, ampak kdorkoli nosi roza majico in po možnosti fejk briljantne uhančke, da o belih hlačah ne govorimo, me bo pa težko prepričal, da ni topli.

Zakaj mi polagaš besede v usta?

Pač napišem da zame je moški v takih cunjah gay
bonk.gif

Pa imam več kot 20 parov čevljev in ostalo, kar pa ne pomeni da imam pederske cunje
evil.gif

Če bi pa imel izbiro imam pa raje ene moške čevlje kot 20 pederskih.

PS čefurje sem omenjal ker oni tepejo pedre, očitno si si jih dodobra ogledal do sedaj ker jih znaš opisat u nulo
evil.gif

Nazadnje urejeno:

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:

Če smo pa že v debati, ki je prišla, do te točke kaj kdo natepava, ti pa napišem, da je ena od bivših letos osvojila naziv Miss v Sloveniji (ne bom napisal izbora) in šla na svetovni izbor, pa naj se ne sliši prevzetno. Čeprav se bodo net jebači obesili na napisano. Pika.

Je že imela obdobje, ko je potrebovala punco....
d055.gif
hysterical-1.gif

Ali pa je potrebovala nasvet za ličenje
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.372
5.646
113
Citat:
G -Star (furam izključno to) nosim od street/army look,

S5 sm se na filmski lik spomnu....Postman
wink-1.gif

postman.jpg

patton.jpg

Nazadnje urejeno:

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
No sej ti veš in lahko potrdiš, da jih imenujem - Kekci nevedni
wink-1.gif

Fantje - premajhni ste. Dejansko. Pa se nisem oglašal 4 leta, v smislu, da ne bom prevzeten, ampak 1x je kapa polna nabijanja net fuckerjev in seveda, da ne pozabim - kopij fudbalerskih junakov - to bojda špila pri praznoglavkah, kajti tako "trendi" narekujejo, seveda se po njih zgledujete. Backi Joni.

Kamele0N

23. jul 2008
42.372
5.646
113
Ni neke panike ki ti jo hočjo določeni kle gor pripisat......ubistvu sm se raj zravn tebe usedu....k k softiju z roza srajčko (nepozabno
hysterical-1.gif
)

Sanjam to srajčko od takrt......jem tablete....preganja me v nočnih morah
smile-1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
wink-1.gif

Fantje - premajhni ste. Dejansko. Pa se nisem oglašal 4 leta, v smislu, da ne bom prevzeten, ampak 1x je kapa polna nabijanja net fuckerjev.

Točno tako - domišljav si
grin1.gif

Meni izgledajo tiste cunje za pedre, če pa tebi tako paše prav, nevem zakaj se nekaj moraš dokazovat
confused-1.gif
No sploh pa nisem repliciral teni ampak kasiusu ki nekaj bluzi o čefurjih....

LP

Kamele0N

23. jul 2008
42.372
5.646
113
Ubistvu ni to neko dokazovanje....preprosto maš tak stil.......odfukan...to je to

Mam nečaka s podobnim okusom....deloma je krivo tud da pač pleše v show danceu...in je tako oblačenje del biznisa...

Priznam pa da sam nimam jajc za tko se oblečt.....niti se ne bi znal pokombinirat...ker dejansko morš vedt kaj hočš skp nametat in to z okusom.....za vidt pa ni neka napaka (če se ne pretirava)

Nazadnje urejeno:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Glej model..., smo v situaciji da rečemo bobu bob.
G -Star (furam izključno to) nosim od street/army look, casual zadeve, do limited edition - črn dolg plašč, črne elegantne hlače, svilen šal na črni srajci namesto kravate, črn pas, črni čevlji..., jaz se v tem počutim človek. Na zgoraj opisane fake Ronaldote se pa poserjem.
Če smo pa že v debati, ki je prišla, do te točke kaj kdo natepava, ti pa napišem, da je ena od bivših letos osvojila naziv Miss v Sloveniji (ne bom napisal izbora) in šla na svetovni izbor, pa naj se ne sliši prevzetno. Čeprav se bodo net jebači obesili na napisano. Pika.

tukaj se bom jaz obesil na napisano (men je ratal samo finalistke) - nekatere missice so zelo hot, nekatere pa tak pogreb, da dokler ne specificiraš konkretne osebe, si s tvojim podatkom ne moremo kaj dosti pomagati.
ne-ne-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik mare92 pravi:
Notranjc, mogoce malo osebno ampak, koliko si star
smile-1.gif
?

Toliko, da bi po slo pričakovanjih moral imeti ženo in 2 otroka. Je pa res, da se notranjc očitno ne zmeni za take šablone.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
wink-1.gif

Fantje - premajhni ste. Dejansko. Pa se nisem oglašal 4 leta, v smislu, da ne bom prevzeten, ampak 1x je kapa polna nabijanja net fuckerjev.

Točno tako - domišljav si
grin1.gif

Meni izgledajo tiste cunje za pedre, če pa tebi tako paše prav, nevem zakaj se nekaj moraš dokazovat
confused-1.gif
No sploh pa nisem repliciral teni ampak kasiusu ki nekaj bluzi o čefurjih....

LP

če je moški dovolj samozavesten, ima lahko kakršnekoli cunje na sebi, pa ni nevarnosti, da bi izpadel 'buzokljun'. Res pa je, da ne poznam notranjca in ne vem, ali sodi med moške ali peechkice...