Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Jaz se nikoli nebi tako oblekel WTFPol se pa sprašujete zakaj vas čefurji lovijo hehehe
To je za pedre če se mene vpraša......
Ej, model, G-star street modo si označil za gejevsko, v naslednjem stavku pa za vzor heteroseksualne možatosti daš čapce, ki furajo, pazi:
-srebrne superge
-želejček v laseh
-bele hlače
-bele jakne
-roza majice
-torbice
To je MOŠKO?
Ej, že res, da modeli verejtno nimate doma 10 parov čevljev, ampak kdorkoli nosi roza majico in po možnosti fejk briljantne uhančke, da o belih hlačah ne govorimo, me bo pa težko prepričal, da ni topli.
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Če smo pa že v debati, ki je prišla, do te točke kaj kdo natepava, ti pa napišem, da je ena od bivših letos osvojila naziv Miss v Sloveniji (ne bom napisal izbora) in šla na svetovni izbor, pa naj se ne sliši prevzetno. Čeprav se bodo net jebači obesili na napisano. Pika.
Je že imela obdobje, ko je potrebovala punco....
Citat:
G -Star (furam izključno to) nosim od street/army look,
Citat:
No sej ti veš in lahko potrdiš, da jih imenujem - Kekci nevedni
Fantje - premajhni ste. Dejansko. Pa se nisem oglašal 4 leta, v smislu, da ne bom prevzeten, ampak 1x je kapa polna nabijanja net fuckerjev.
Citat:
Glej model..., smo v situaciji da rečemo bobu bob.
G -Star (furam izključno to) nosim od street/army look, casual zadeve, do limited edition - črn dolg plašč, črne elegantne hlače, svilen šal na črni srajci namesto kravate, črn pas, črni čevlji..., jaz se v tem počutim človek. Na zgoraj opisane fake Ronaldote se pa poserjem.
Če smo pa že v debati, ki je prišla, do te točke kaj kdo natepava, ti pa napišem, da je ena od bivših letos osvojila naziv Miss v Sloveniji (ne bom napisal izbora) in šla na svetovni izbor, pa naj se ne sliši prevzetno. Čeprav se bodo net jebači obesili na napisano. Pika.
Citat:
Uporabnik mare92 pravi:
Notranjc, mogoce malo osebno ampak, koliko si star?
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
No sej ti veš in lahko potrdiš, da jih imenujem - Kekci nevedni
Fantje - premajhni ste. Dejansko. Pa se nisem oglašal 4 leta, v smislu, da ne bom prevzeten, ampak 1x je kapa polna nabijanja net fuckerjev.
Točno tako - domišljav si
Meni izgledajo tiste cunje za pedre, če pa tebi tako paše prav, nevem zakaj se nekaj moraš dokazovatNo sploh pa nisem repliciral teni ampak kasiusu ki nekaj bluzi o čefurjih....
LP