Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
vemCitat:
Uporabnik ynos pravi:
Notranjc, jaz mislim, da maš stil.
Okej, tole pa res na roza vleče, predvsem od ynosa...
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
vemCitat:
Uporabnik ynos pravi:
Notranjc, jaz mislim, da maš stil.
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Sori, dude, če si oblečen, kot obični papak, si obični papak. Ende.
Kdor je oblečen v bomber, pobrit, na nogah martinske z belimi vezalkami, je skin.
Kdor ima Boss kavbojke, Armani jakno..je šminker.
Kdor je videti kot papak, je papak.
Sicer se mi pa zdiš dokaj zakompleksan osebek, skoz se nekaj vtikuješ v tiste, za katere predidevaš, da kakorkoli štrlijo od povprečja.
Ti se kar tolaži, da je vse v vsebini. No, kero žensko raje pogledaš, lepo in zrihtano, ali nikakvo? Mogoče pa je nikakva dobra po srcu?
Prvi vtis je 90 %. Kdor trdi kaj drugega, laže.
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Odvisno od službe, ampak dress code-a kar tako na pamet ne toleriram. Če si zaprt v pisarni, brez stika s strankami, si magari bos, v kapri hlača, japonkah... in sem tudi vedno bil. Seveda je v avtu ali pisarni visela obleka, zraven čevlji, če je situacija tako narekovala.
Kar pomeni, da verjetno nikoli ne bom delal v finančnih institucijah, kjer so že kavbojke no-go. Ampak nihče, abosultno nihče, od malih financarjev do članov uprave v vlogi strank, v širši regiji, me nikoli ni gledal postrani (in ni jih bilo malo), če sem prišel bolj casual - obleka & superge, vedno brez kravate... magari tudi v kavbojkah, čevljih, suknjiču. Za njihove zaposlene vem, da bi ravnali kot ti, meni kot partnerju ni nikoli nihče niti pisnil. Mogoče zato, ker so bili večinoma z mano in mojem delom precej zadovoljni.
Pa vedno rečem - ni važno kako oblečen prihajaš v službo, važno je kvečjemu, kakšen si tam. Ker z motorjem boš skozi vrata pisarne stopil v "oklepu" in se tam preoblekel. Kdor se s tem ne strinja, bo pač ljudi iskal drugje.
Bom pa seveda slej ko prej na probo vzel tudi tvoj "metro" slog. Ki mi je sicer všeč, ampak že pol stvari, ki si jih ti naštel zgoraj (robci, manšete & gumbi, ure) so preveč kravatarjem španska vas. Da ne govorim celo o tako banalnih stvareh, kot so prekratke hlačnice, zgonjeni in neočiščeni plastik čevlji, štumfi barve bogsigavediodkje, kravata zavezana pred pol leta in samo obešena okoli vratu... izpade kretensko imo. Stvar mora biti v ravnovesju, vključno z življenskim stilom, nastopom, pravim avtomobilom itd.
My 5c..
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Sej o tem sem jaz v temi o urah govoril. Enostavno redkim znese, da so konsistentni.
Vecinoma recimo ti "ljubitelji" ur izgledajo obupno, zanic cunje, brezvezn avto, glupa frizura z mastnimi lasmi, ampak ura je pa za 5 jurjev.
Če pedenaš, pedenaš vse.
Čevlje, perilo, obleke, kratke majice, ura, dodatki itd. .. to mora biti SKLADNO. In k temu ne paše seveda sfukan clio.
Meni recimo je G-star top, ampak konsistentno furat to kolekcijo mi enostavno ne znese, gre preveč denarja v najemnine in potovanja.
Imam pa recimo da nekaj "boljsih" kosov. In ce fliknem na sebe G-star srajco, so tudi hlace in cevlji v stilu
Meni recimo gre na kozlanje, ko vidim kopijo Ronaldota, tisto izgleda pa res kozlanje. Ampak taki so kao carji, tisti, ki pa se oblacijo bolj odfukano, se pa takoj geji, pa ne vem kaj. Vsaj po izgledu, ce druga ne.
LP
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Sem pa tud sam hotel vprašat.....kar se je že gor odprlo......kol časa/denarja/energije vam sploh ostane za ostale hobbye če sam o oblekah in imidžu cel dan premišljujete?