Take čevlje bi imel

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Notranjc, jaz mislim, da maš stil.
smile-1.gif
vem

Okej, tole pa res na roza vleče, predvsem od ynosa...
bonk.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Ti ga pomojem nimaš, ker nisi mel bejbe že odkar pišeš na forum.
grin1.gif

Men zgleda čist kul tisto kar je prilimal, pa poznam kar nekaj folka, ki se tako oblači...ne paše na vse, na tiste, ki znajo nosit, pa kul zgleda. Pa kakor vidim ženske močno palijo na to.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ampak zanimivo, koliko ljudi je še vedno na prvo žogo pripravljenih nekoga obsodit, če izrazi svoje mnenje, v tem primeru tebe, le, da sam ne izstopi iz množice in se izpostavi s svojim stališčem - ampak lepo "varno v masi", kaže s prstom. Tako je najlažje.
Seveda na tak način vedno ostaneš nekje v sredini, siva miš, v sebi jih pa tare, ker si ne upajo.

Kot za časa inkvizicije, ko so tiste, ki so upali povedati svoje mnenje sežigali na grmadah. Raja se je pa naslajala.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.015
1.827
113
Emona / Carnium
KSZ

Jaz se v osnovi strinjam z razmišljanjem Notranjca. In mi je super, da človek razmišlja o tem, kaj bo dal nase. Zdaj, ok, ker človeka ne poznam, ne morem govoriti o tem ali mu takšen "imiđ" ustreza. Psihološkega profila pa tudi ne mislim sestavljat
evil.gif
Tudi prej omenjena leta niso vodilo pri tem kako se oblačiš. Če ne gremo v skrajnosti.
Sem pa vmes pomislil, da je Notranjc Saša Lošiæ by G-Star
17758-icon_confused.gif

Še nasvet stilista
evil.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Meni od G-star sede zimski plašč.

Imam črnega, takega pravega Mad Max look.

Ostale zadeve so mi pa malo preveč odštekane za moj stil.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Pozdravljeni, sem Evrofil, in po definiciji nekaterih na tem forumu sem "homoseksualec", kaj homoseksualec, obicna metro-pedercina!

Sem se spravil prestet: Imam 8 oblek (okay, 12, ampak v nekatere ne pasem vec ker sem se ugojil ko prase
evil.gif

So [censored] what
smile-1.gif

Je pa res, da nikomur ne bom razlagal v cem naj hodi okoli - ce vam stil oblacenja pase, potem ga mirno furajte do konca in naprej. Samo, prosim, ne skepajte po sebi, da je to "edini pravi in zvelicani" stil, da ste skoz v istih cevljih in dveh kavbojkah
smile-1.gif

Aja, pa mimogrede, za moske srajce priporocam www.itailor.com - sem ravno dobil prvo, in takoj se dve narocil
smile-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Sori, dude, če si oblečen, kot obični papak, si obični papak. Ende.

Kdor je oblečen v bomber, pobrit, na nogah martinske z belimi vezalkami, je skin.

Kdor ima Boss kavbojke, Armani jakno..je šminker.

Kdor je videti kot papak, je papak.

Sicer se mi pa zdiš dokaj zakompleksan osebek, skoz se nekaj vtikuješ v tiste, za katere predidevaš, da kakorkoli štrlijo od povprečja.

Ti se kar tolaži, da je vse v vsebini. No, kero žensko raje pogledaš, lepo in zrihtano, ali nikakvo? Mogoče pa je nikakva dobra po srcu?

Prvi vtis je 90 %. Kdor trdi kaj drugega, laže.

kaj se ti tu repenčiš? notranjc ima okus, ti ga žal nimaš, sorry, kar si dokazal z prvim postom. Take čleveljčke človek enostavno ne more dat na sebe, kapiraš?
Tvoje razmišljanje, da kak daš na sebe BOSS napis in misliš da si glavna jebaæina na dravskem polju, pa me zelo spominja na nekoga. namreč ta osebek ima tolko denarja, kot si ga niti namislit ne moreš. Na sebi cote vedno za par kilo ojrov. Okusa pa žal nima in gor je narejen vedno katastrofalno, kar opazi širša okolica, ker je pogosto predmet debate.
Tak da dragi lonely boy, seljak je seljak, pa če ima na sebi boss, ali pa turški ponaredek
smirk-1.gif
razlika je samo v tem ali je premožen, ali obubožan seljak

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.470
448
83
Odvisno od službe, ampak dress code-a kar tako na pamet ne toleriram. Če si zaprt v pisarni, brez stika s strankami, si magari bos, v kapri hlača, japonkah... in sem tudi vedno bil. Seveda je v avtu ali pisarni visela obleka, zraven čevlji, če je situacija tako narekovala.

Kar pomeni, da verjetno nikoli ne bom delal v finančnih institucijah, kjer so že kavbojke no-go. Ampak nihče, abosultno nihče, od malih financarjev do članov uprave v vlogi strank, v širši regiji, me nikoli ni gledal postrani (in ni jih bilo malo), če sem prišel bolj casual - obleka & superge, vedno brez kravate... magari tudi v kavbojkah, čevljih, suknjiču. Za njihove zaposlene vem, da bi ravnali kot ti, meni kot partnerju ni nikoli nihče niti pisnil. Mogoče zato, ker so bili večinoma z mano in mojem delom precej zadovoljni.

Pa vedno rečem - ni važno kako oblečen prihajaš v službo, važno je kvečjemu, kakšen si tam. Ker z motorjem boš skozi vrata pisarne stopil v "oklepu" in se tam preoblekel. Kdor se s tem ne strinja, bo pač ljudi iskal drugje.

Bom pa seveda slej ko prej na probo vzel tudi tvoj "metro" slog. Ki mi je sicer všeč, ampak že pol stvari, ki si jih ti naštel zgoraj (robci, manšete & gumbi, ure) so preveč kravatarjem španska vas. Da ne govorim celo o tako banalnih stvareh, kot so prekratke hlačnice, zgonjeni in neočiščeni plastik čevlji, štumfi barve bogsigavediodkje, kravata zavezana pred pol leta in samo obešena okoli vratu... izpade kretensko imo. Stvar mora biti v ravnovesju, vključno z življenskim stilom, nastopom, pravim avtomobilom itd.

My 5c..

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Odvisno od službe, ampak dress code-a kar tako na pamet ne toleriram. Če si zaprt v pisarni, brez stika s strankami, si magari bos, v kapri hlača, japonkah... in sem tudi vedno bil. Seveda je v avtu ali pisarni visela obleka, zraven čevlji, če je situacija tako narekovala.

Kar pomeni, da verjetno nikoli ne bom delal v finančnih institucijah, kjer so že kavbojke no-go. Ampak nihče, abosultno nihče, od malih financarjev do članov uprave v vlogi strank, v širši regiji, me nikoli ni gledal postrani (in ni jih bilo malo), če sem prišel bolj casual - obleka & superge, vedno brez kravate... magari tudi v kavbojkah, čevljih, suknjiču. Za njihove zaposlene vem, da bi ravnali kot ti, meni kot partnerju ni nikoli nihče niti pisnil. Mogoče zato, ker so bili večinoma z mano in mojem delom precej zadovoljni.

Pa vedno rečem - ni važno kako oblečen prihajaš v službo, važno je kvečjemu, kakšen si tam. Ker z motorjem boš skozi vrata pisarne stopil v "oklepu" in se tam preoblekel. Kdor se s tem ne strinja, bo pač ljudi iskal drugje.

Bom pa seveda slej ko prej na probo vzel tudi tvoj "metro" slog. Ki mi je sicer všeč, ampak že pol stvari, ki si jih ti naštel zgoraj (robci, manšete & gumbi, ure) so preveč kravatarjem španska vas. Da ne govorim celo o tako banalnih stvareh, kot so prekratke hlačnice, zgonjeni in neočiščeni plastik čevlji, štumfi barve bogsigavediodkje, kravata zavezana pred pol leta in samo obešena okoli vratu... izpade kretensko imo. Stvar mora biti v ravnovesju, vključno z življenskim stilom, nastopom, pravim avtomobilom itd.

My 5c..

Se popolnoma strinjam - v sluzbo, ko nimam strank se prikazem v kavbojkah (jasno da ne svetlo plavih iz Mane
wink-1.gif
Mam pa recimo eno stranko (kako si vedel, banka...) - temna obleka (crna ali temno modra, poleti pogojno siva), bela ali svetlo modra srajca, nevpadljiva kravata. THE END. Pa ce si zadnji pomozni deputy trader junior grade in si cel dan samo za telefonom...
Mi smo vsaj toliko normalni (tehnoloska firma), da ne zahtevamo dresscode od vseh - tehnika in support pac hodita okoli kakor jim pase, ampak jih pa tudi po kleteh skrivamo
smile-1.gif

Ampak se pa kdaj pa kdaj zgodi, da se kdo nenapovedano pojavi v officu - in za take primere, sorry, nek minimalni standard mora biti... To je edini point zgodbice o japankah
smile-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Odvisno kje, ampak ja, se tudi to dogaja :S Recimo, da si brez reklca lahko samo za svojo mizo ali v svoji pisarni, cim pa od mize vstanes (ali gres iz pisarne), pa tudi ce samo na WC, si ga moras pa dati gor...

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Sej o tem sem jaz v temi o urah govoril. Enostavno redkim znese, da so konsistentni.

Vecinoma recimo ti "ljubitelji" ur izgledajo obupno, zanic cunje, brezvezn avto, glupa frizura z mastnimi lasmi, ampak ura je pa za 5 jurjev
smile-1.gif
.

Če pedenaš, pedenaš vse.

Čevlje, perilo, obleke, kratke majice, ura, dodatki itd. .. to mora biti SKLADNO. In k temu ne paše seveda sfukan clio
smile-1.gif
.

Meni recimo je G-star top, ampak konsistentno furat to kolekcijo mi enostavno ne znese, gre preveč denarja v najemnine in potovanja
smile-1.gif
.

Imam pa recimo da nekaj "boljsih" kosov. In ce fliknem na sebe G-star srajco, so tudi hlace in cevlji v stilu
smile-1.gif

Meni recimo gre na kozlanje, ko vidim kopijo Ronaldota, tisto izgleda pa res kozlanje. Ampak taki so kao carji, tisti, ki pa se oblacijo bolj odfukano, se pa takoj geji, pa ne vem kaj
smile-1.gif
. Vsaj po izgledu, ce druga ne.

LP

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.372
5.646
113
Problem je ker je vedno več kot je Evrofil omenu "hipsterjev" ...polizana frizurca...neokusno pretiravanje zarad želje po pozornosti pa take
smile-1.gif

Sem pa tud sam hotel vprašat.....kar se je že gor odprlo......kol časa/denarja/energije vam sploh ostane za ostale hobbye če sam o oblekah in imidžu cel dan premišljujete?
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Sej o tem sem jaz v temi o urah govoril. Enostavno redkim znese, da so konsistentni.

Vecinoma recimo ti "ljubitelji" ur izgledajo obupno, zanic cunje, brezvezn avto, glupa frizura z mastnimi lasmi, ampak ura je pa za 5 jurjev
smile-1.gif
.

Če pedenaš, pedenaš vse.

Čevlje, perilo, obleke, kratke majice, ura, dodatki itd. .. to mora biti SKLADNO. In k temu ne paše seveda sfukan clio
smile-1.gif
.

Meni recimo je G-star top, ampak konsistentno furat to kolekcijo mi enostavno ne znese, gre preveč denarja v najemnine in potovanja
smile-1.gif
.

Imam pa recimo da nekaj "boljsih" kosov. In ce fliknem na sebe G-star srajco, so tudi hlace in cevlji v stilu
smile-1.gif

Meni recimo gre na kozlanje, ko vidim kopijo Ronaldota, tisto izgleda pa res kozlanje. Ampak taki so kao carji, tisti, ki pa se oblacijo bolj odfukano, se pa takoj geji, pa ne vem kaj
smile-1.gif
. Vsaj po izgledu, ce druga ne.

LP

467716-post_slo.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:

Sem pa tud sam hotel vprašat.....kar se je že gor odprlo......kol časa/denarja/energije vam sploh ostane za ostale hobbye če sam o oblekah in imidžu cel dan premišljujete?
smile-1.gif

LOL.

Jaz sem izpadel zdaj težki šminker, ker sem pač odprl temo, kje bi dobil ene bolj fensi Boss čevlje.

Sem prepričan, da za cunje in imiđ vržem manj časa in keša kot marsikateri alterjevec, ki se tu dela "pravega moškega z enim parom čevljev".

Če imam kakšen sestanek, vržem obleko s kravato gor.

Drugače pa imam najraje casual cunje, mogoče s poudarkom na rahlo elegantnejši casual. Superge absolutno ne pridejo v poštev, supergam podobni čevlji pa občasno.

Za občutek, danes sem bil cel dan v črni polo majici, črnih kavbojkah, malo bolj športni jakni, na nogat pa temni mokasini.

Osebno sem daleč od obsedenca z videzom, samo v tej temi je pač tako izpadlo.

Nazadnje urejeno: