Take čevlje bi imel

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Galerija Emporium al kako se imenuje tista fancy trgovina na Prešercu.
Saj zato sem vprasal, ker visokih na to foro tam nisem videl... Hvala.

@Notranjc
aplauz.gif

so mi pa vsec vsi tvoji cevlji razen te "vintage" zadnji(pa se te znajo dobr izpast ce znas to kombinerat in nost)...

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Pa kaj je s tabo model? A ti še ni jasno, da je to javna tabla, tle te vsi načekirajo v nulo, zato je treba podatke priredit za objavo.

majč

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ja lej, če si ti varnostnik v opuščeni industrijski coni so pol lih te čevlji zate, tko da ne vem kwa se buniš. Tele imaš, da kupiš in nosiš dokler podplat ne odpade.

grin1.gif

evil.gif

majč

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ali čisto klasično kavbojke čez, se ne opazi do so superge precej visoke.
Druga opcija, da so superge na vrhu razvezane in se halčnice kavbojk "obesijo" gor
Ali pa v tem smislu, da kavbojke zavihaš navzgor.

BTW - tole mi je TOP stil za ženske!
smile-1.gif

Super "outfit" in nimaš se česa sramovat ( pa vidim da se ne)
Dejstvo je , da se o okusih ne razpravlja še manj se jih kritizira, res pa lahko vsak svoje mnenje izraža, če to stori brez žaljenja, why not....

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Citat:
Ali čisto klasično kavbojke čez, se ne opazi do so superge precej visoke.
Druga opcija, da so superge na vrhu razvezane in se halčnice kavbojk "obesijo" gor
Ali pa v tem smislu, da kavbojke zavihaš navzgor.

BTW - tole mi je TOP stil za ženske!
smile-1.gif

Stari, js bi tebe imel za shopping buddya. Resno. Imas okus in si drznes, bravo!

LP

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Kake izjave berem na 'moškem' forumu, ne morem verjet.
hysterical-1.gif

Ja, se posebej ce imas zenske znanke, ki imajo smisel za oblacenje nekje na nivoju moje pokojne prababice
smile-1.gif
.

Pa meni hitro zmanjka volje za stacune, zato rabim lokomotivo, da vlece :D

LP

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Mene so tudi že večkrat zamenjali za skandinavca, pa furam čisto drugačen stil kot Notranjc
smile-1.gif

Mene imajo govejažupcastajl-orto "tapravi Slovenci" ponavadi od daleč za Italijana.
grims-1.gif

Fly

Guru
21. jul 2007
2.653
510
113
Ne me jeb... kere teme se zadnje čase pojavljajo na alterju! LOL

Slabši ste kot ženske
smile-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Sicer pa nevem v čem je problem, če moški dajo malo več na sebe in svoj izgled. Pustimo zaj geje, metrosekusalce in podobno.

Mislim, da je nekaj normalnega, da nek povprečni moški da tud malo na sebe in ne kupi in obleče glih prve cote ali šuhe, ki jih najde in pol zgleda, ko [censored]ček, ko se obleče.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Sicer pa nevem v čem je problem, če moški dajo malo več na sebe in svoj izgled. Pustimo zaj geje, metrosekusalce in podobno.

Mislim, da je nekaj normalnega, da nek povprečni moški da tud malo na sebe in ne kupi in obleče glih prve cote ali šuhe, ki jih najde in pol zgleda, ko [censored]ček, ko se obleče.

Meni se celo zdi, da je v Sloveniji več moških z domišljijo za oblačenje, kot žensk.

Ženske imajo domišljijo nekatere, starejše od 30. Če gledaš mlade, okoli 20-25, so pa vse kot klonirane.

Nazadnje urejeno:

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:

Men tole na pamet pade...
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/jo3m2ATiomY"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/jo3m2ATiomY" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

Jaz se nikoli nebi tako oblekel WTF
confused-1.gif
Pol se pa sprašujete zakaj vas čefurji lovijo hehehe

To je za pedre če se mene vpraša......