Take čevlje bi imel

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.986
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ste se pa razpisali. Nikoli me ni zanimalo sivo povprecje, sem kar samozavesten in se ne oziram kaj drugi mislijo, glede na izkusnje je to v vecini primerov zavist in nerazgledanost, imam tudi cut za estetiko in precej sledim modnim trendom. Seveda vam ne bom nicesar vcepljal. Kar se naprej furajte dolgocasne cevlje iz Massa, Teva sandale, crocse, Lacoste in Armani lakaste supergice z jezki in podobne masovne zadeve.

Mury, a si ti?
confused-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Valda, sej hodim s frendi kupovat, sami itak ne znajo in sem se ufurala v to sceno.

Ne znajo, se družiš z mladoletniki?
hysterical-1.gif

Sicer pa, nikoli nisem trdil, da imam nek ful hud stil, take šuhe, nad katerimi se folk zgraža tu, pa bi oblekel za kakšno smart casual varianto.

Ugotavljam, da moram dokončno nehat pisat na ta forum, ker se folk tu gor ful preveč obremenjuje z mano in se dobesedno hrani s podrobnostmi o meni. Od tega, kakšne babe so mi všeč, do šuhov.

Samo vprašam za neke šuhe, že spet cele neke teorije o Kasiusu.

[censored] ste bedni, kaj nimate svojega lajfa.

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
Citat:
Ste se pa razpisali. Nikoli me ni zanimalo sivo povprecje, sem kar samozavesten in se ne oziram kaj drugi mislijo , glede na izkusnje je to v vecini primerov zavist in nerazgledanost, imam tudi cut za estetiko in precej sledim modnim trendom . Seveda vam ne bom nicesar vcepljal. Kar se naprej furajte dolgocasne cevlje iz Massa, Teva sandale, crocse, Lacoste in Armani lakaste supergice z jezki in podobne masovne zadeve.

a si tisti tip "deca" ki porabi pol ure preden stopi vn iz bajte?

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ne, recimo danes..., vstal 7:11, tuš, ščetka, oblačenje, ob 7:23 sem bil v avtu. Beat that.
BTW: a si upa kdo od vas nalimat sliko vašega casual stila, da vidim znalce. Namesto face si lahko narišete smajlija v slikarju, če vam je nerodno.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Ne, recimo danes..., vstal 7:11, tuš, ščetka, oblačenje, ob 7:23 sem bil v avtu. Beat that.
BTW: a si upa kdo od vas nalimat sliko vašega casual stila, da vidim znalce. Namesto face si lahko narišete smajlija v slikarju, če vam je nerodno.

Sej, seksali bi z "guæi pupikami" iz Topa, okoli pa, vsaj tako trdijo, hodijo v klošarskih cunjah.

Ni čudno, da samo jamrajo po forumu, če pa s enjihova pričakovanja ne skladajo z realnostjo in samoiniciativo.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Ugotavljam, da moram dokončno nehat pisat na ta forum, ker se folk tu gor ful preveč obremenjuje z mano in se dobesedno hrani s podrobnostmi o meni. Od tega, kakšne babe so mi všeč, do šuhov.
V bistvu si kriv čisto sam, ker si se razgalil v svojih blodnjah in razmišljanjih.
Če boš ostal na forumu, boš še velikokrat dobil servirane tele čevlje. Tudi meni so čudni in jih ne bi nosil niti če mi jih šenkaš, ampak briga me, v čem hodijo drugi.
Drugače pa se je tema kar lepo razvila.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
@Patriot: ker si opravu raziskovalno nalogo o men v parih letih, ne vem kdo koga ne more pozabit
smirk-1.gif

@tipi: tle mate super čevlje za vse priložnosti, nepremočljive, udobne, trpežne pa nehite pametovat, ker ste postal huj kot stare babe
uf-1.gif

majč

Svaka čast za okus, jaz teh čevljev še gnoj tlačit ne bi uporabil. Jebali te čevlji na natikanje. Ko varnostnik v opuščeni industrijski coni.

diva

Pripravnik
10. mar 2011
112
0
16
34
Vsak naj nosi in oblači tisto, kar njemu ustreza. Čisto nepotrebno pa je nekoga, ki da nekaj nase označiti za pedra itd. Kdor da nekaj nase, mu je očitno to v veselje in prav je tako. Tisti, ki pa tim ljudem dajejo različne oznake, pa so večinoma ljudje, ki se jim ne da niti do trgovine, niti ne spremljajo modnih trendov, še manj pa skrbijo za svoj izgled. Poskusite imeti svoj slog, potem pa pametujte ostalim, kaj je prav in kaj ne. Sploh pa tisti, ki najbolj "lajajo", imajo ponavadi največjo željo potem, da bi izstopali iz povprečja, pa za to enostavno nimajo JAJC!

mistique

Guru
16. jun 2009
14.015
1.827
113
Emona / Carnium
A to je zdej provokacija, da prilepimo fotke?!
grims-1.gif

Se čisto strinjam s tabo diva.
Jaz svojega stajlinga ne upam prilepit, ker bi zgubil težko pridobljene točke & zvezdice pri nekaterih uporabnikih, ki so obuti v...kako je že dejal Šalehar: Krokse in flis.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
Citat:
Ste se pa razpisali. Nikoli me ni zanimalo sivo povprecje, sem kar samozavesten in se ne oziram kaj drugi mislijo, glede na izkusnje je to v vecini primerov zavist in nerazgledanost, imam tudi cut za estetiko in precej sledim modnim trendom. Seveda vam ne bom nicesar vcepljal. Kar se naprej furajte dolgocasne cevlje iz Massa, Teva sandale, crocse, Lacoste in Armani lakaste supergice z jezki in podobne masovne zadeve.

Saj imaš prav, samo pri samozavesti pa si pravi luzer proti jebaæini ki je odprla to temo, ki res mora imet jajca da hodi z takimi pederskimi copatki po svetu
wink-1.gif

to pali pomoje samo kaka 16 letnica iz brunšvika, rač in brezule. Že malkom kategorija (do 18 let zafnane betonarke), ga odpikajo že v štartu
hysterical-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
467716-post_slo.gif

Sicer pa jih/vas gledam te povprečnežne na morju (CRO), vedno sedijo eni 3-4 za mizo, ženske z otroci na plaži oni pa z vsako rundo bolj glasni, po možnosti zahtevajo slovensko muziko.
Ponavadi so to moški srednje rasti, zariplega izraza, rdeče opečeni po ramenih in križu, v večini primerov visokega čela, pogosto imajo tetoviran kak brezvezen tribal tatoo na levem "bicepsu" (žena ima delfinčka na lopatici, ali pa jelenovo rogovje na lower back)
Oblečeni so pa nekako takole:

Tile opanki so poglavje zase, čisto vsak slovenec jih ima, v plavi barvi je precej opazno puščanje barve na stopalih.

Obvezna je tribal t-shirt iz new Yorkerja, če tega ni je kaka reklamna majica v stilu "Vulkanizerstvo in avtokleparstvo Janez Sušnik s.p."
Na tak način, le da brez rokavov:

Ter neke brezvezne kratke hlače iz Mane:

in pa na koncu seveda obvezna plastik fantastik očala s plavimi šajbami:

Če se je kdo našel vsaj v delčku sestavka se mu ne oproščam.

Kadar srečam skupino takih modelov sem za sosednjo mizo najraje tiho, ali se umaknem za mizo k domačinom, ker je mene sram.
Itak, pa največkrat mislijo da sem tujec. So me že dostikrat za kakega Skandinavca imeli, pa sem ji pritrdil, ker se mi ne da njihovega tuljenja poslušat.

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
467716-post_slo.gif

Notranjc, ni kaj dodat, sem se našel v sestavku, ampak v delu o izdajanju za osebo druge narodnosti v izogib kakršnim koli povezavam s takimi osebki
hysterical-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ali čisto klasično kavbojke čez, se ne opazi do so superge precej visoke.
Druga opcija, da so superge na vrhu razvezane in se halčnice kavbojk "obesijo" gor
Ali pa v tem smislu, da kavbojke zavihaš navzgor.

BTW - tole mi je TOP stil za ženske!
smile-1.gif