Take čevlje bi imel

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Jaz najdem, samo za denar, ki me boli pri duši, ko ga odkartam. Drugače pa tole nosim za čez dan in v službo, imam pa 3 različne pare, tukaj je eden izmed njih.

38106043.jpg
Kje si kupil te Kenzo superge? Hude so
zmaga.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
U madona!

Sem mislil da nekateri samo pri parfumih pretiravajo, pa vidim, da je tudi s čevlji tako.

Zdaj čakam še na kake roza majčke...

I

Izbrisan uporabnik 474

Samo res, najprej se spravijo na prve čevlje v temi, kako so bljak in obup, nato pa nalimajo še 100x hujše in komentirajo, kako oh in sploh so... Jaz crkavam od smeha. Sploh tile od Notranjca so za popizdit nagravžni
hysterical-1.gif

Gargy

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Hm. Sem se malo zamislil zdajle, mogoče imaš pa prav. Sem se spomnil, da je imel 206cc.
evil.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Kamele0N, dej, prilepi svoje Lakost opanke na paščke MAJKETI
evil.gif

ne-ne-1.gif
confused-1.gif

Teli boss čevlji mi pa niso niti mal všeč.
tongue-1.gif

Razumet moraš, da nekateri nismo raznašalci pic, da bi imeli v službi obute superge. Tudi črne superge so še vedno superge.

Sam nosim izključno čevlje za vse, razen za šport. Superga je zame primerna samo za šport in nič drugega.

Nisem star 15 let, da bom v enih supergah okoli hodil.

Sicer pa, kakšne info v tej temi nisem dobil, za okus drugih uporabnikov, ki mi limajo neke boksarske adidaske pa me boli kuratz.

Nazadnje urejeno:

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Kamele0N, dej, prilepi svoje Lakost opanke na paščke MAJKETI
evil.gif

ne-ne-1.gif
confused-1.gif

Teli boss čevlji mi pa niso niti mal všeč.
tongue-1.gif

Razumet moraš, da nekateri nismo raznašalci pic, da bi imeli v službi obute superge. Tudi črne superge so še vedno superge.

Sam nosim izključno čevlje za vse, razen za šport. Superga je zame primerna samo za šport in nič drugega.

Nisem star 15 let, da bom v enih supergah okoli hodil.

Sicer pa, kakšne info v tej temi nisem dobil, za okus drugih uporabnikov, ki mi limajo neke boksarske adidaske pa me boli kuratz.

467716-post_slo.gif

In pol se meni tak folk (opisan v prejšnjem postu) smeji, ker mi sedejo čevlji naše policije...

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Težko je danes najti univerzalne moške čevlje, ki so športno-elegantni, hkrati pa za vse vremenske okoliščine. Da jih lahko nosiš tako na kavbojke, kot na bolj fine hlače, da se v soncu noge ne kuhajo v njih ter da lahko z njimi normalno hodiš po dežju ali če je treba stopiš tudi v kakšno blato brez posledic. Očitno res samo še "policijski" ustrezajo tem kriterijem.

Saj razumem proizvajalce, da hočejo tudi moškim uturit 4 pare čevljev namesto enega, tako kot že od nekdaj počnejo pri ženskah. Ampak jaz se te igre ne grem. BMK, bom pa kupoval policijske.
grin1.gif

Prosim razloži mi, kakšni naj bi bili to univerzalni čevlji za pozimi -10 in poleti +30.

Sej vas je zabavno brati "prave moške", ki trdite, da imate samo ene čevlje. Vi kar švicajte poleti pri +35 v bulerjih, nihče vam ne brani.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Grozno mi je pa na mlajših tipih (torej vse pod 33) videt kakšne elegantne čevlje

Kaj pa če si v obleki? Boš superge gor dal?
crazy1.gif

Če služba zahteva obleko, boš pač obul tudi čevlje, ki pašejo k poslovnemu imidžu, če pa nosiš obleko, ker hočeš zgledat pomemben, pa tvoj šiht tega ne zahteva, je pa itak vseeno kaj imaš obut, ker si tako ali tako bedak.
grin1.gif

Glede geox ... ni nič naroibe z njimi, če si star 40 in več, drugače so mi pa nekako pičkasti.

torej, kaj smem nosit na tacah??? a martenske naj vržem v smeti? pa če bom dočakal 41 let pol je v redu da mam æevlje ko piæka? zakaj že?
tongue-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Levi's ma kul kavbojke. Pa še kroje majo dobre, da ne izpadejo lih pajkice na stegnih. Zadnje dvoje sem tam kupil in jim bom tudi v nadalje...

Mnja, Levis. Ki stanejo koliko? 80+ eur? Za en klinčev kos blaga, katerega proizvodna cena + transport je max. 5 eur. No F way.

Jah... ali daš pa 30€ za klinčev kos blaga, katerega proizvodnja cena + transport je 3€ in jih po pol leta uporabe lahko stran vržeš. Sicer ne nosim Levisk ampak sem se do zdaj naučil, da je žal tudi pri oblekah tako - malo dnarja malo muzke
smirk-1.gif