Kje si kupil te Kenzo superge? Hude soCitat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Jaz najdem, samo za denar, ki me boli pri duši, ko ga odkartam. Drugače pa tole nosim za čez dan in v službo, imam pa 3 različne pare, tukaj je eden izmed njih.
Kje si kupil te Kenzo superge? Hude soCitat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Jaz najdem, samo za denar, ki me boli pri duši, ko ga odkartam. Drugače pa tole nosim za čez dan in v službo, imam pa 3 različne pare, tukaj je eden izmed njih.
Ne. Ti so za boks.Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
A to je za motor ali kako ? (kar je na sliki)
Citat:
A model je pa Forrest Gump ?
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Citat:
A model je pa Forrest Gump ?
umrl si me, res
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Kamele0N, dej, prilepi svoje Lakost opanke na paščke MAJKETI
Teli boss čevlji mi pa niso niti mal všeč.
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Kamele0N, dej, prilepi svoje Lakost opanke na paščke MAJKETI
Teli boss čevlji mi pa niso niti mal všeč.
Razumet moraš, da nekateri nismo raznašalci pic, da bi imeli v službi obute superge. Tudi črne superge so še vedno superge.
Sam nosim izključno čevlje za vse, razen za šport. Superga je zame primerna samo za šport in nič drugega.
Nisem star 15 let, da bom v enih supergah okoli hodil.
Sicer pa, kakšne info v tej temi nisem dobil, za okus drugih uporabnikov, ki mi limajo neke boksarske adidaske pa me boli kuratz.
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Težko je danes najti univerzalne moške čevlje, ki so športno-elegantni, hkrati pa za vse vremenske okoliščine. Da jih lahko nosiš tako na kavbojke, kot na bolj fine hlače, da se v soncu noge ne kuhajo v njih ter da lahko z njimi normalno hodiš po dežju ali če je treba stopiš tudi v kakšno blato brez posledic. Očitno res samo še "policijski" ustrezajo tem kriterijem.
Saj razumem proizvajalce, da hočejo tudi moškim uturit 4 pare čevljev namesto enega, tako kot že od nekdaj počnejo pri ženskah. Ampak jaz se te igre ne grem. BMK, bom pa kupoval policijske.
Citat:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Grozno mi je pa na mlajših tipih (torej vse pod 33) videt kakšne elegantne čevlje
Kaj pa če si v obleki? Boš superge gor dal?
Če služba zahteva obleko, boš pač obul tudi čevlje, ki pašejo k poslovnemu imidžu, če pa nosiš obleko, ker hočeš zgledat pomemben, pa tvoj šiht tega ne zahteva, je pa itak vseeno kaj imaš obut, ker si tako ali tako bedak.
Glede geox ... ni nič naroibe z njimi, če si star 40 in več, drugače so mi pa nekako pičkasti.
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Levi's ma kul kavbojke. Pa še kroje majo dobre, da ne izpadejo lih pajkice na stegnih. Zadnje dvoje sem tam kupil in jim bom tudi v nadalje...
Mnja, Levis. Ki stanejo koliko? 80+ eur? Za en klinčev kos blaga, katerega proizvodna cena + transport je max. 5 eur. No F way.