Take čevlje bi imel

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Če ti Geox spuščajo jih lahko vrneš...1 leto garancije, tudi na spuščanje vode.

Če najdeš račun
grin1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Jaz imam tudi ene Geox čevlje, pa mi nič ne spuščajo. Sem šel prav v lužo stat, pa ni bilo nič.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Težko je danes najti univerzalne moške čevlje, ki so športno-elegantni, hkrati pa za vse vremenske okoliščine. Da jih lahko nosiš tako na kavbojke, kot na bolj fine hlače, da se v soncu noge ne kuhajo v njih ter da lahko z njimi normalno hodiš po dežju ali če je treba stopiš tudi v kakšno blato brez posledic. Očitno res samo še "policijski" ustrezajo tem kriterijem.

Saj razumem proizvajalce, da hočejo tudi moškim uturit 4 pare čevljev namesto enega, tako kot že od nekdaj počnejo pri ženskah. Ampak jaz se te igre ne grem. BMK, bom pa kupoval policijske.
grin1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
jaz prisegam na alpino, peko.

zadnjič, par dni nazaj, sem kupil dvoje v isti izvedbi, po 25€ komad. dve leti nazaj, ko so prišle ven, sem dal 150€ za komad. jih nosim še danes. lahek, mehak, udoben..

in z muko sem pred dvemi elti vzel 2 peko, 2 alpina in moram rečt, d aene peko so sicer boge..ampak so dale svoje cez..soatlo bp

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Jaz pa nimam ravno nekih težav s čevlji in jih ne iščem obupano, ko zagledam tiste, ki so mi všeč jih kupim.
Imam pa tole:

G star za na jeans:
krisvanassche-sneakers-2.jpg

g-star-sale-witte-g-star-sneaker-51830-gs51830-road-blazon-white-10376961.jpg

Adidas originals
adidas-originals-hard-court-2.jpg

21224001_b1.jpg

+Adidas originals Samba, Universal etc.

Naslednji nakup bo tole:
adidas-originals-2009-ss-footwear-preview-2.jpg

Za malo bolj fino pa prisegam na čevlje Bunker, imam nekaj parov gležnarjev v različnih barvah z zašiljeno konico. Nekateri bi rekli "špičaki. Ne najdem neke pametne slike na netu.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Kok pridejo visoke črne adidaske? Pa kok so kaj zračne? Imam slabe izkušnje z adidaskami (porsche), ki niso dihali sploh. Švical v njih ko nor.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Tukja si malo poglej - klik
Zna bit pa to tudi 200+€ za kake limited edition.

Aja zračne.., jaz nosim itak razvezane, tako da luftajo
smile-1.gif
, če bi jih zategoval pa mislim, da ne bi bile ravno zračne.
BTW: ta Adidas Porsche je meni totalno brez veze. Prav posiljena linija.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
jaz nosim načeloma izključno Adidas in Nike v vseh možnih izvedbah, je pa res, da nikol nimam več kot 2 para na enkrat. Kupim, znosim, smeti (oz. so potem za psa ven vozit, gume menjat in podobne finte)

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
mam ravno zdaj na nogi adidas sp1, pa ko si ravno omenil, se mi mogoče res zdijo malo topli
17758-icon_confused.gif

drugače pa imam še beckenbauer, tisti so pa bolj dihalno usposobljeni

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Težko je danes najti univerzalne moške čevlje, ki so športno-elegantni, hkrati pa za vse vremenske okoliščine. Da jih lahko nosiš tako na kavbojke, kot na bolj fine hlače, da se v soncu noge ne kuhajo v njih ter da lahko z njimi normalno hodiš po dežju ali če je treba stopiš tudi v kakšno blato brez posledic. Očitno res samo še "policijski" ustrezajo tem kriterijem.

Saj razumem proizvajalce, da hočejo tudi moškim uturit 4 pare čevljev namesto enega, tako kot že od nekdaj počnejo pri ženskah. Ampak jaz se te igre ne grem. BMK, bom pa kupoval policijske.
grin1.gif

In za vožnjo !
cheer.gif

Čeprav tega zdaj pri meni ne bo več...

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Evo jaz isto Izključno Adidas Originals, imam pa še ene "vinatge" Nike in Puma
Puma so take, vendar v črno beli kombinaciji.
101d_fashion_men.JPG

Jaz imam pa vedno enih 10 parov ma lagerju
smile-1.gif