Take čevlje bi imel

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Citat:
Uporabnik vanmarkus pravi:
mi smo moški mi nimamo zbirke čevljev, ka ti ni jasno
zmaga.gif

točn tko.. Nimamo prehodnih, pa prehodnih elegantnih, pa prehodnih športnih, pa zimskih elegantnih, pa za v dež, pa za k rdeči kikli, pa za k rumenem plaččku, pa za k roza torbici... in tako dalje do 50+ parov.
športne, elegantne in eventualno ene za v dež, pol se pa neha
wink-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.015
1.827
113
Emona / Carnium
Pa saj s čevljem ne more bit nič narobe, dokler ne pušča ali žulji. Tudi tega čevlja nisem obsojal. Čeprav mi ta model ni všeč.
Meni se bolj zdi, da si zasluži malo podjebavanja, ker ni slišal za telefon in ni poklical v trgovino, kot vsak normalen človek.
evil.gif

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Pa te bi ble fenomenalne za treninge... g£ej ko te bo krokodi£ček oko£ ušes zapeku
smile-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.372
5.646
113
Tak stil k ga ti preferiraš bi bil men edino sprejemljiv kot "športnoelegantno" ......daš gor hlače z stranskimi žepi....pa te "superge" pa greš na špancir okol bleda...

Pa mej ti balerinke v službi....glede na temo o napredovanju....pač ko si rekla kaj si in kake želje maš......nevem če bi si jih lahko prvoščla
smile-1.gif

Na kavbojke gre čevl..kak mokasin na vezalke..sej res da sm bl tmn....ampak brazilc pa vsen nism da bom u kopačkah okol hodu
grin1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.372
5.646
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Moda se vrača.

Nekaj podobnega je nosila moja stara mama pred +30 leti...

Ma sj to se skos vrti.....gremo s kolegi v bosno.....vidš kva tm "čefurke" nosjo....čez 2 mesca se že širi nova moda iz Fužin
evil.gif
in čez 3 je že 3/4 ljubljane enak oblečen k uni dol

Sam ej ne morš takih nost....to k ženska sezuje tak čevl iz enga kosa plastike.....pa sej to je pogreb
smirk-1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Pomojem si me zamešal s katero drugo.
grin1.gif

Meni je važno to, da si urejen, da maš čiste lase, urejene nohte, nestrgane ali sprane obleke pa da nisi ravno v kakšni trenerki ali v športnih oblekah, vse ostalo je stvar posameznika, različnost je čisto ok, glavno je to, da izgledaš urejeno. Tudi tisti na vodstvenih položajih imajo svoj stil, brez raznoraznih omejitev, hvala bogu nismo potisnjeni v neke okvirje.
Superge so čisto ok za v službo - morajo pa biti čiste in primerne barve. No, če delaš v banki ali kakšni podobni organizaciji so pravila zelo stroga in si tega pač ne boš privoščil, ampak kjerkoli drugje se pa nihče ne obremenjuje s tem a maš ti neke cenene elegantne čevlje za 30 evrov al superge, ki stanejo 3x toliko.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
ksz

Mah qurc, tudi moška obutev in oblačila grejo v falus, odkar so pogruntali, da bi lahko na podoben način kot pri babah služili še na dedcih.

Greš v štacuno, pa ne dobiš več normalnih čevljev & cunj, ampak tako kot je napisal nekdo prej ... prehodno za pomlad, prehodno za jesen, športno za na sprehod, rahlo fino za zvečer, .... ma jebite se vi fegetski dizajnerji in "narekovalci modnih trendov." Zaradi mene se lahko greste trannyje kolikor hočete, samo pustite nam normalne čevlje in cunje.

Če bo šlo tako naprej, bom prešaltal na military in "varnost pri delu" cunje in obutev. Boli me kita za modo. Cunja in čevelj ima da zdrži par let nošenja ne glede na vreme, hkrati pa ne stane pol moje plače.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.091
2.878
113
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
ksz

Mah qurc, tudi moška obutev in oblačila grejo v falus, odkar so pogruntali, da bi lahko na podoben način kot pri babah služili še na dedcih.

Greš v štacuno, pa ne dobiš več normalnih čevljev & cunj, ampak tako kot je napisal nekdo prej ... prehodno za pomlad, prehodno za jesen, športno za na sprehod, rahlo fino za zvečer, .... ma jebite se vi fegetski dizajnerji in "narekovalci modnih trendov." Zaradi mene se lahko greste trannyje kolikor hočete, samo pustite nam normalne čevlje in cunje.

Če bo šlo tako naprej, bom prešaltal na military in "varnost pri delu" cunje in obutev. Boli me kita za modo. Cunja in čevelj ima da zdrži par let nošenja ne glede na vreme, hkrati pa ne stane pol moje plače.
467716-post_slo.gif

pa ne pozabi da so popularne ''moške'' torbice, tako da je potrebno barvno usklajevati
cheer.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.372
5.646
113
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
ksz

Če bo šlo tako naprej, bom prešaltal na military in "varnost pri delu" cunje in obutev. Boli me kita za modo.

Fali sam še zabrita glava
hysterical-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.372
5.646
113
Sešit je še najmanjši problem....ampak da ti jih uspe prodat za ceno za katero se najbrž prodajajo je pa.....
bonk.gif