Take čevlje bi imel

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.269
113
42
KSZ

Teli čevlji Boss so res grdi. isto so uni lacoste
Strinjam se tudi s Panoramiom da ne dobiš veæ normalnih cunj v trgovini. še kavbojke so strgane, zlizane ali pa imajo kkšn nagravžn vzorec.

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Kasiusova ignore lista se je pravkar močno povečala
evil.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
samo ne mi rečt da po novem 18 letnice palijo na ostarele žrebce v pederskih copatkih?
stupid-1.gif

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Levi's ma kul kavbojke. Pa še kroje majo dobre, da ne izpadejo lih pajkice na stegnih. Zadnje dvoje sem tam kupil in jim bom tudi v nadalje...

Mnja, Levis. Ki stanejo koliko? 80+ eur? Za en klinčev kos blaga, katerega proizvodna cena + transport je max. 5 eur. No F way.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
ne ciljam zdaj direkt na tebe, ampak recimo meni je smešno ko dajo eni na sebe kavbojke za 25 eur iz lidla, čisto po zgledu tvoje teorije, po gurglu spustit vsaki vikend slabega stotaka pa je najmanjši problem
stupid-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Grozno mi je pa na mlajših tipih (torej vse pod 33) videt kakšne elegantne čevlje

Kaj pa če si v obleki? Boš superge gor dal?
crazy1.gif

kameleon pravi za kavbojke, da ne moreš nosit superg zraven

meni je pa ravno čudno, če dam gor jeans in ne adidask...

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Grozno mi je pa na mlajših tipih (torej vse pod 33) videt kakšne elegantne čevlje

crazy1.gif

Če služba zahteva obleko, boš pač obul tudi čevlje, ki pašejo k poslovnemu imidžu, če pa nosiš obleko, ker hočeš zgledat pomemben, pa tvoj šiht tega ne zahteva, je pa itak vseeno kaj imaš obut, ker si tako ali tako bedak.
grin1.gif

Glede geox ... ni nič naroibe z njimi, če si star 40 in več, drugače so mi pa nekako pičkasti.

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:

crazy1.gif

Večina mlade estrade, Hollywooda itd nosi superge(ne ravno takih jugo Lacostk) na obleko...

Te Bossovi čevlji so pa grdi za p**izdit! Na kaj lahko to sploh nosiš?
In ja, zakaj superge ne pašejo zraven kavbojk?
stupid-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Levi's ma kul kavbojke. Pa še kroje majo dobre, da ne izpadejo lih pajkice na stegnih. Zadnje dvoje sem tam kupil in jim bom tudi v nadalje...

Mnja, Levis. Ki stanejo koliko? 80+ eur? Za en klinčev kos blaga, katerega proizvodna cena + transport je max. 5 eur. No F way.

V Hali A imaš outlet. Sicer pa so vse kavbojke za moške več ali manj drage. Imel sem dvoje od S'Oliver, oboje strgane, slab material.

Te Leviske zaenkrat delujejo "neuničljive".

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:

crazy1.gif

Če služba zahteva obleko, boš pač obul tudi čevlje, ki pašejo k poslovnemu imidžu, če pa nosiš obleko, ker hočeš zgledat pomemben, pa tvoj šiht tega ne zahteva, je pa itak vseeno kaj imaš obut, ker si tako ali tako bedak.
grin1.gif

Glede geox ... ni nič naroibe z njimi, če si star 40 in več, drugače so mi pa nekako pičkasti.

Moja služba sama po sebi ne zahteva obleke, sem v kavbojkah in supergah ponavadi.., razen če greš na sestanek z naročnikom, imaš kakšno prezentacijo ipd... Mi ne pride na pamet, da oblečem superge na (drago) obleko.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Geox so kul čevlji. Mam 4 pare, najbolj udobn iin zračni ever. Moraš pa najdt kak lep model, ker se jih najde kar nekaj grdih ja.

Za poletje verjetno te nabavim.
0000024128_37798_09.jpg

Al pa te
U01Z2PC028.jpg

Nazadnje urejeno:

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.605
4.550
113
50
Na sončni strani ALP
Sam je pa res totalna jeba s temi šuhi. Še ne dolgo nazaj si šel v trgovino, poiskal svojo številko, probal, kupil in nosil.
Danes pa prideš u trgovino, pa je miljaužent modelov, pa niti eden normalen za nosit.
stupid-1.gif
Zato se ne sprašujem,
zakaj modeli iščejo a.k.a. policijske šuhe za na šiht. Najti udoben šuh, ki še izgleda normalno (beri: nečefursko) je danes
misija nemogoče...
rolleyes-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Jaz najdem, samo za denar, ki me boli pri duši, ko ga odkartam. Drugače pa tole nosim za čez dan in v službo, imam pa 3 različne pare, tukaj je eden izmed njih.

38106043.jpg