Nujno prijavi vse oblike slabega delovanja. Kock ni treba gledati ampak jih TAKOJ prijavi na tehnično podporo 002. Morajo ti poslati monterja, ki ima seveda VDSL-2 tudi pripravljen, če je treba.Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Jaz imam pa dve vprašanji:
- koliko kaj strankam crkujejo napajalni adapterji za VDSL modem? Včeraj zvečer (ob cca. 21h) mi je namreč crknil (je počil in bil na otip zelo vroč) že drugi napajalni adapter za VDSL modem. Danes bom šel na Brnčičevo ga zamenjat (ponovno).
- zadnje čase se mi slika bolj in bolj kocka. Živim v Domžalah, za katere vem, da morajo biti določene frekvence v VDSL modemu blokirane, ker radijska antena proti Dragomlju moti le-te. Bi VDSL2 modem težavo odpravil? Moja razdalja od centrale je cca. 300m. Lahko pa ti pošljem ZS z mojimi podatki, če želiš.
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
ksz...
Ima kdo z Maribora ali okolice T2 tukaj? In kako mu dela æe ima, ker mam pun [censored] problemov z triero?
edit
wtf to pomeni;
Vrednosti so odvisne od debeline parice in števila in kvalitete spojev.
Torej če jaz zdaj naročim 40/15 paket in tu pri nas niso dovolj kvalitetni spoji in debele parice bom plačeval 40/15 paket medtem ko bo dejansko mi delalo samo za kakšnih 20/4? Ali ti to kako preračunajo koliko bo slo do tebe in nazaj?