T-2 vprašanje

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.511
1.098
113
Bo preko T2 TVja kaj kmalu omogočen ogled programa ŠportKlub? Je edini program, ki ga resno pogrešam...

Nazadnje urejeno:

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.082
4.080
113
Jaz imam pa dve vprašanji:

- koliko kaj strankam crkujejo napajalni adapterji za VDSL modem? Včeraj zvečer (ob cca. 21h) mi je namreč crknil (je počil in bil na otip zelo vroč) že drugi napajalni adapter za VDSL modem. Danes bom šel na Brnčičevo ga zamenjat (ponovno).

- zadnje čase se mi slika bolj in bolj kocka. Živim v Domžalah, za katere vem, da morajo biti določene frekvence v VDSL modemu blokirane, ker radijska antena proti Dragomlju moti le-te. Bi VDSL2 modem težavo odpravil? Moja razdalja od centrale je cca. 300m. Lahko pa ti pošljem ZS z mojimi podatki, če želiš.

Nazadnje urejeno:

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Ti napajalni adapterji še kr crkujejo, čeprat zopet ne tak pogosto da bi moral vsak drug mesec menjevat! Odvisno od lokacije modema, električnih nihanj, obremenitev! Itd

Nazadnje urejeno:

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Jaz imam pa dve vprašanji:
- koliko kaj strankam crkujejo napajalni adapterji za VDSL modem? Včeraj zvečer (ob cca. 21h) mi je namreč crknil (je počil in bil na otip zelo vroč) že drugi napajalni adapter za VDSL modem. Danes bom šel na Brnčičevo ga zamenjat (ponovno).
- zadnje čase se mi slika bolj in bolj kocka. Živim v Domžalah, za katere vem, da morajo biti določene frekvence v VDSL modemu blokirane, ker radijska antena proti Dragomlju moti le-te. Bi VDSL2 modem težavo odpravil? Moja razdalja od centrale je cca. 300m. Lahko pa ti pošljem ZS z mojimi podatki, če želiš.
Nujno prijavi vse oblike slabega delovanja. Kock ni treba gledati ampak jih TAKOJ prijavi na tehnično podporo 002. Morajo ti poslati monterja, ki ima seveda VDSL-2 tudi pripravljen, če je treba.

Glede napajalnikov: ponekod crkujejo, tle nimaš kej. Jaz imam vso to ropotijo na UPS, pa mi jasno ni še niti en crknu.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.208
1.377
113
In t-2 spet spi ?

je že več kot teden dni odkar sem poklical da mi pošljejo pogodbo domov in čeprav so rekli da bo prišla v 2-3 dneh je še do danes nisem videl.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
narodnjak oz nimda kok časa pa T2 rabi da pokapira da sem že priklopljen ( nekje 9dni) in da je treba na strani https://servis.t-2.net/ zrihtat stvari? ker men še vedno piše obveščanje o priklopu
bonk.gif

smack

Pripravnik
17. avg 2007
409
3
18
Ljubljana
Na servisne strani se moreš prijavit z elektronskim naslovom oziroma uporabniško ime je tvoj elektronski naslov.

Nazadnje urejeno:

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
ksz...

Ima kdo z Maribora ali okolice T2 tukaj? In kako mu dela æe ima, ker mam pun [censored] problemov z triero?

edit

wtf to pomeni;

Vrednosti so odvisne od debeline parice in števila in kvalitete spojev.

Torej če jaz zdaj naročim 40/15 paket in tu pri nas niso dovolj kvalitetni spoji in debele parice bom plačeval 40/15 paket medtem ko bo dejansko mi delalo samo za kakšnih 20/4? Ali ti to kako preračunajo koliko bo slo do tebe in nazaj?
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

pumaxx

Pripravnik
6. sep 2007
235
11
18
Z`dežele
Citat:
Uporabnik cizy pravi:

ksz...

Ima kdo z Maribora ali okolice T2 tukaj? In kako mu dela æe ima, ker mam pun [censored] problemov z triero?

edit

wtf to pomeni;

Vrednosti so odvisne od debeline parice in števila in kvalitete spojev.

Torej če jaz zdaj naročim 40/15 paket in tu pri nas niso dovolj kvalitetni spoji in debele parice bom plačeval 40/15 paket medtem ko bo dejansko mi delalo samo za kakšnih 20/4? Ali ti to kako preračunajo koliko bo slo do tebe in nazaj?
confused-1.gif

Sem iz okolice MB, zapustil Trero pred 1 mesecem, na T-2 do sedaj BP. Oddaljen od centrale cca 600m . Vzel paket 10/4 max sinhronizacija 53/18. Na Trieri 4/512 na T-2 10/4 za 25€

pumaxx

Nazadnje urejeno:

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
CIZY: napiši mi ulico + številko (+morebitno črko) in preverim okvirno razdaljo od centrale.
Če imaš naročen nek paket in ti dela smo pol hitrosti, se te da na ustrezno nižji paket. Plačuješ samo tisto, kar imaš.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
400m sem oddaljen od centrale. Naročil sem pa 40/15 + HDTV sprejemnik. Bo ok?