Svet se mi je podrl

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
Na aterju lahko dobiš samo alter nasvet,....kdor je drugačbega mnenja naj še nekar prebere mnenja
smile-1.gif

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Ja, ni pomislo na take stvari ki smo mu jih napisali
grin1.gif

mislil sem na potrebo ki jo bo moral zdej opravljat z roko
smile-1.gif
glede na to kaka copata se nam je predstavil bi lahko fural rokomet leta,....

midi

Pripravnik
4. maj 2010
185
6
18
uf tastar čez to sem šel..meni je moja govorila da me ljubi in bla bla bla...smse pisala pa drugim kako se ma z njimi fajn pa tko...mene je tut varala ko je delala v gostilni in je po zaprtju gostilne mal s kuharjem srala..bilo je hudo..fak kako je to bolelo..men se je mešalo v 3 tednih sem izgubil okol 17kg in od takrat imam tablete za pritisk..no sedaj sem samohranilec dveh super otrok in se imam fajn...če zdj pogledam nazaj po 3 letih si mislim, zakaj hudiča sem se sekiral, zakaj sem jo prosil naj se poboljša, četudi se ne bo nkol...
ženska katera je enkrat varala bo spet varala in ti povem da obljube ne držijo vode. samo pust hudiča pa pejt svojo pot..boš videl koliko žensk je še...srečno

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Dobro da ti je uspelo dobit skrbništvo nad otroki
zmaga.gif

Babo pa itak sterat, nevem kaj je s temi študentkami, zelo podobna tema pred kakim mesecem aktivna, ko sta imela celo otroka in je ženska morila do konca.

Jason

Fizikalc
20. avg 2009
685
51
28
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Problem varanja je vedno zdravstven, z večimi seksaš več verjetnosti imaš, da boš kaj fasal in če predpostavljamo, da imaš otroka, boš s tem tudi otroka zdravstveno ogrožal. Za nobenega spolnega partnerja pa neboš mogel bit 100% da je zdravstveno brezhiben.

Drugi pogoj je, da sta oba za odprto zvezo.

Tretja stvar so čustva.

itd.

1. skrb za higieno in zdravje sem ze sam izpostavil.
2. ne rabis sploh imet deklarirane odprte zveze. dovolj je zavedanje oz. spoznanje, da ne bo konec sveta, ce bosta partnerja obcasno imela spolni odnos se s kom drugim.
3. druzinsko zivljenje zaradi tega ne sme biti okrnjeno; skratka, prioritete morajo biti razciscene.

midi

Pripravnik
4. maj 2010
185
6
18
tut meni ni jasn...če ne znori pr 18-22 se pa potlej okol 25-28...k imajo ponavad že familijo..njih pa mede in srbi d morjo okol skakat...ma odkar sem sam, opažam čedalje več samohranilcev in vsako leto se kakšen znanec razide s žensko zaradi takih zadev...men pa ni jasn zakaj hudiča sploh skačejo v vezo pa si načrtujejo familijo ko pa potlej uničijo vse..je pa res že kar malce loterija dobit resno in pametno žensko..ne vem odkar sem sam me v vrtcu ostale mamice drgač gledajo.nekatere so res medene..

mitechx

Zelenc'
14. dec 2013
10
0
1
Evo končano. Odšla je. Zdaj pa problem, mi grozi da se bo ubila, če bom kakorkoli komur povedal. Da se bo jutri ubila, in jaz bom kriv za to, ker njej ni več za živeti z tak sramoto... Blef?

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Ne nasedaj, izsiljuje te za molk. Tistim, ki si jim imel namen povedati za to kar se je zgodilo povej, ne vem zakaj ne bi. Če si bo šla kaj delat bo to storila zaradi sebe, ker je sama nestabilna in ne, ker bi bil ti na kakršen koli način kriv za to. Glede na to kaj je ona počela tebi in ob tem ni imela občutka krivde ne vem zakaj ne bi ti poizkušal zdaj delati enako, počisti oz. sprosti (ne potlači) čustva do nje in ti ne bo več mogla priti do živega,

In kot so ti že svetovali, ne nasedaj na kakšna jokcanja in morebitno njeno hrepenenje po obnovitvi zveze. Prekini za vse večne čase, izogni se je na kilometer, na ta način boš najbolj sebi prihranil bolečino. Vzami si čas zase da prideš k sebi, ko boš pripravljen se bo pa že kakšna tebe vredna našla. V vezo ti pa vsekakor ni potrebno hiteti.

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Šolski primer čustvenega izsiljevanja. Kupi ji štrik in naj opravi čim prej ... od tega ne bo nič, gre samo za kontrolo, ki jo poskuša nad teboj izvajati.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Itak ji je kao bad, si ni mislila, da bos kdaj izvede, pa jo je mal navil....jo bo hitr minil k bo spet jebacu nastavla....

midi

Pripravnik
4. maj 2010
185
6
18
tut men je grozila te zadeve...uf tastar kok sm mel jst problemov...nož si je držala v trebuh jst sm mel pa hčer in sina v naročju, ker ji nisem pustil it na veselico...sem rekel d so otroc doma ne pa tam.. no in men je težila eno leto pa pol d se bo ubila...vsakič sem poklical policijo jim pokazal smse z grožnjami..nakonc so jo odpeljal čez noč v vojnik in pogruntal da samo izsiljuje...to se ne sekiraj..nč ne bo naredla..sama si je kriva pozab jo in živi naprej...če ti pa kj teži pa policijo poklič naj se oni ubadajo s tem

Nazadnje urejeno:

midi

Pripravnik
4. maj 2010
185
6
18
ma dj dj...veš kaj sramoto si sama dela...lahko bi imela super familijo..sj moja bivša je točn tko pisarla...pa sm ji rekel..ja baba glupa kaj pa si rinla okol..sj maš doma vse kar rabš...ne obremenjuj se..bodi močan

hinko

Pripravnik
22. jan 2013
222
0
16
Sem imel podoben primer, sem šele po pol leta od najine razveze zvedel, da je imela drugega. Sem jo pa prikazal pri njenih prijateljih v povsem drugačni luči kot so jo videli, so jo hitro začeli zapuščati. Kolikor sem videl, je punca v enem letu od najine razveze v svojo šišulo dobila več pimpekov kot v vsej svoji mladosti. Je blo hudo, sploh, ker me zapustila točno 1 januarja, ampak sm se pobral, in ne boš verjel, pri tem so mi najbolj pomagal njeni sorodniki in kolegi. Zdej že od tega slabe 3 lete, in se mam fajn kot še nikol. Našel sem si nove hobije in počnem stvari, za katere sploh nisem vedel da bi me pritegnile.

Kr naj izsiljuje, sej časa maš še dovolj. pozabita vse skupaj, zbriš jo iz fb, njeno telefonsko, vse kar je povezano z njo. Čez par dni ji štrik, rezanje žil in podobno še na misel ne bo prišlo, sej ma drugega jebca, bo on čez čas isto doživel kot ti. In verjem, da bo slej ko prej nekomu stopila na žuj (batine). Ko te bo nekdo vprašal kaj se je zgodilo v resnici, pač poveš da je bi še en zraven. Sej ti nimaš nobene slabe vesti, njo bo pa potolklo. Zjeba.t hudiča babjega.

Najdi si nove hobije, druž se s kolegi, nadoknadi vse zamujeno pa boš čez čas tak kot nov. Pripravljen na nove podvige. Predvsem pa ne skakat za pupami, oziroma jim dajat občutek, da si dosegljiv. Takrat boš spet v krempljih kakršnih si bil dozdej, in ko boš to ene parkrat prakticiral, bodo babe za tebe zbrisane, ker ne boš nobeni več zaupal. Naj pupa nori za tabo, ne ti za njo. Bod dec.

midi

Pripravnik
4. maj 2010
185
6
18
pa da jo nebi slučajn nazaj vzel...k boš čez 3 mesce spet tle gor pisal kako si najdu da te vara....

mitechx

Zelenc'
14. dec 2013
10
0
1
midi: točno tako, vse bi lahko imela... bil sem pač predober in kot pravijo: "dobrota je sirota". Nisem pač moški kot večina, pomagal sem ji pri kuhanju, pranju posode, ... pač nikoli nisem rekel: "to pa naredi sama". Vedno sem pomagal, in to je zgleda problem. Saj takega bedaka več nebo dobila, tak da bo videla kaj je izgubila... Samo meni je žal. Zdaj me pa še psihično hoče uničit z tem ko mi grozi da se bo ubila... ne upam nikomur nič rečti, ker če bi kaj uresničila potem jo bom jaz imel na vesti (čeprav nisem nič kriv, vendar zdaj krivdo rine na mene, z smsi češ: "samo povej komu pa se bom ubila, in ti boš me imel na vesti,..."...

drugače pa hvala vsem za nasvete,

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Tako je. Če je do zdaj lagala, da si ti edini, zakaj bi zdaj govorila resnico o tem, da se bo fentala?

midi

Pripravnik
4. maj 2010
185
6
18
enak sem bil kot ti...pral, likal, pomival..ko je zjutraj delala sem vstajal ob pol 5 in ji pripravil fruštek, skuhal kufe, jo zbudil, šel avto zalaufat d je bil topel k se je odpeljala...no pol pa tko pride d ti še grozi da se ubije...
ti je ne boš imel na vesti, saj ji nisi ti drugega pripeljal pa rekel d zgon se z njim...mislm sama si je zakuhala...jaoo veš jst sm bil isti..pol pa k to prežviš pa vidiš d bi čist drugače postopal..zdj morš bit tudi ti zajeban...zajeban v tem smislu, da se ji ne podrediš..

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Dajte povejte mi ali ste vi mestni normalni ? Babi si kuhal fruštek ? Pa avto zalavfal pa pral , likal ? Vi definitivno niste desci in niste normalni . Glej podpis