Sem imel podoben primer, sem šele po pol leta od najine razveze zvedel, da je imela drugega. Sem jo pa prikazal pri njenih prijateljih v povsem drugačni luči kot so jo videli, so jo hitro začeli zapuščati. Kolikor sem videl, je punca v enem letu od najine razveze v svojo šišulo dobila več pimpekov kot v vsej svoji mladosti. Je blo hudo, sploh, ker me zapustila točno 1 januarja, ampak sm se pobral, in ne boš verjel, pri tem so mi najbolj pomagal njeni sorodniki in kolegi. Zdej že od tega slabe 3 lete, in se mam fajn kot še nikol. Našel sem si nove hobije in počnem stvari, za katere sploh nisem vedel da bi me pritegnile.
Kr naj izsiljuje, sej časa maš še dovolj. pozabita vse skupaj, zbriš jo iz fb, njeno telefonsko, vse kar je povezano z njo. Čez par dni ji štrik, rezanje žil in podobno še na misel ne bo prišlo, sej ma drugega jebca, bo on čez čas isto doživel kot ti. In verjem, da bo slej ko prej nekomu stopila na žuj (batine). Ko te bo nekdo vprašal kaj se je zgodilo v resnici, pač poveš da je bi še en zraven. Sej ti nimaš nobene slabe vesti, njo bo pa potolklo. Zjeba.t hudiča babjega.
Najdi si nove hobije, druž se s kolegi, nadoknadi vse zamujeno pa boš čez čas tak kot nov. Pripravljen na nove podvige. Predvsem pa ne skakat za pupami, oziroma jim dajat občutek, da si dosegljiv. Takrat boš spet v krempljih kakršnih si bil dozdej, in ko boš to ene parkrat prakticiral, bodo babe za tebe zbrisane, ker ne boš nobeni več zaupal. Naj pupa nori za tabo, ne ti za njo. Bod dec.