Svet se mi je podrl

midi

Pripravnik
4. maj 2010
185
6
18
ja ja vem vem...nism mestni..drgač pa veš sj prej nism, ko sem pa izvedel da jo nosi okol, sem pa hotel pokazat, kaj ima doma, da ne bo drugje iskala..no trud je bil zaman..
sem pa mnenja da v normalnih okoliščinah pomivanje posode ni nobeno tako delo, katerega moški nebi smel storiti..če se ženska ukvarja z otrokom, pač priskočiš na pomoč...

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Sej zato pa se je skurbala.

Mela je polno rit vsega in se je naveličala in šla k tipu, ki jo je mel bolj na easy in se je mogla malo potrudit za njega. Za tebe pa se ni več rabla trudit.

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Ne bi ti škodlo prebrat kake knjige o tem kaj iščejo ženske v moškem. Odgovor je to kar pravi Nobody.

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Žensko treba zaposlit 24 ur, drugače začne mislit na bedarije. Saj veš kaj pravijo, da ima ženska eno možgansko celico več kot kura...in treba ji tote male možgančke zaposlit z hišnimi opravili, da nima cajta mislit na druge stvari.

B81

22. jul 2007
36.884
10.452
113
Citat:
Uporabnik mitechx pravi:
Evo končano. Odšla je. Zdaj pa problem, mi grozi da se bo ubila, če bom kakorkoli komur povedal. Da se bo jutri ubila, in jaz bom kriv za to, ker njej ni več za živeti z tak sramoto... Blef?

Idi k njej domov, zunaj potrobi da pridejo vsi ven pa ji povej da tebe ne bo izsiljevala pa ji [cenzura] mater njej pa fotru pa materi pa bratom pa še sosedom, če se bo kateri prikazal... če se boš zdrl, ti bo bolje.

Ampak tega seveda ne boš storil, ker jo imaš rad.
Lahko pa ji rečeš, da če se ona obesi, se boš še ti, ker ti ni za živet brez nje...ker tudi tebe je zdaj sram, da si imel tako žensko itd...čez čas pa naredi moj prvi stavek
smile-1.gif

Pa v dobro družbo se spravi.

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
124
Citat:
Uporabnik mitechx pravi:
Evo končano. Odšla je. Zdaj pa problem, mi grozi da se bo ubila, če bom kakorkoli komur povedal. Da se bo jutri ubila, in jaz bom kriv za to, ker njej ni več za živeti z tak sramoto... Blef?

Oh, you've lost me ....

Zdaj ti ONA grozi, da se bo ubila ? Če boš komurkoli povedal ... kaj? Pa saj zdaj ve že cela Slovenija, ko si dal na Alter. Namesto tebe bi čekiral SLO novice, ni vrag, da ne boš enkrat na front pejđu ...

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik mitechx pravi:
a potem ne boš dal slike sem?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.648
6.704
113
pri taščici
Jaz bi njene bližnje seznanil z dejstvi o njenih hormonov in njenimi grožnjami. Pa naj se njeni z njo ukvarjajo. Obvezno pa bi seznanil tudi novega jebača. Zakaj bi še on trpel če bi se res ubila. Naj ve cela žlahta, da ne boš na koncu izpadel ti za jebača in ”morilca”. Pa čeprav boš imel njene sms, msn emaile, kjer je uživala z novim in kjer ti je grozila.....

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.648
6.704
113
pri taščici
A lahko zvemo kam se je odselila? K staršem, jebaču?
Bodi dec in kavalir in se kulturno poslovi od njenih staršev. Ne boš prvi kjer bodo njeni na tvoji strani, svojo bodo pa doma nekdo„čez roke spustil”. Ni se treba tebi rok mazati.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.522
2.892
113
v lokalni ostariji
ma kakšni hormoni... njena duša je pokvarjena... ker pa je izgubila financerja jo pa skrbi... k itak vid sam tošl pr njemu nč druzga...

kurva ostane kurva... in njen nov jebač bo kmal na alterju odpru temo "vesolje se mi je podrl"...

jebat ga...

ubila se ne bo...

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
ksz

Khm, svet se tako vrti, da ima VSAKA, če ok zgleda, dost ponudb vsaj do 45-ega. Poanvadi lepe babe po par sprobanih jebachih vzamejo enega zanesljivega loleta, ki si ful maže oči, kako je on njej poseben..Ker v takerm razmerju ni prave vznemirljivosti, ima baba zraven še jebacha.

Če hočete, da vam bo baba zvesta, si poiščite grdo. Pa še pol ni ziher...

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Ne, ponavadi vsaka sproba nekaj (lokalnih) frajerjev, ki ji prikažejo napačno sliko o tipih, pol pa si ona najde loleka, ker je valda naveličana kretenov.

In tu je pol problem, da v ta isti koš pade večina tipov pa čeprav so boljši od tistih frajerjev in manjši loleki od loleka, ki si ga je zdaj našla.

Zato pa večina punc govori "vsi tipi ste isti" in ji v oči pade šele tisti, ki res izstopa iz tega pogleda frajerjev in "frajerjev". In vedno več je takih primerov.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.437
10.680
113
Na facebook ji napiši, naj ti ne grozi s samomorom in da je to njen problem
evil.gif
(njen problem, če ima javni profil, da vidi potem to 5394 navideznih prijateljev. Občutek krivde bo kolektiven haha.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.948
7.274
113
V glavnem je za to žensko varanje kriv predvsem internet. Preko raznih Facebookov in ostalih forumov, si tudi gnile ženske dvigujejo svojo ceno in ego raste, saj je morje moških mrhovinarjev, ki jim ni pomembno kako ženska izgleda. Važno da je.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Ne, ponavadi vsaka sproba nekaj (lokalnih) frajerjev, ki ji prikažejo napačno sliko o tipih, pol pa si ona najde loleka, ker je valda naveličana kretenov.

In ga dalje vara s kakim kretenom. beri izkušnje v tej temi.
smirk-1.gif

miklavz

† 1962-2015
30. sep 2012
912
1
16
Ma dajte, a bejba je kurva, ko bi se mal popraskala ker doma ne dobi. Dobi vse, ja fruštek na mizo pa pomivanje posode; moški smo pa frajerji, a ne, ko take bejbe iščemo.
Saj to je samo sex, nič drugega. Ena od primarnih potreb vseh ljudi. Če že sam nisi znal poskrbet na tak ali drugačen način potem ne zdaj jamrat... Svet se je popdrl, pa ja. Mal premlad si še pa preveč idealističen. Odraščanje je pa boleče pa v današnjem času sploh ni zaželeno, najboljše je, da veke vekom vsi verjamejo, v poštenje nekaterih, v krivice, ki se jim godijo, v govoreče kače pa dedke mraze, zajčke in božičke...
Je pa res, kar ne veš te ne boli. Če pa te že potem te pa zaradi TVOJIH pričakovanj, TVOJIH kompleksov in TVOJEGA vedenja, zakaj se je to zgodilo. Pa TVOJEGA neopažanja drobnih indikatorjev, ki so bili prsotni nevemkoliko časa že.Pa nič ne bo zgubila prijateljev; hrbet ji bodo obrnili samo taki, ki navzven kažejo neko poštenost in dobroto, na skrivaj pa počnejo to isto....

Jej, pij in kavsaj, za večnost se ne ravsaj.

pa, welcome to the real world of ALTER

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.522
2.892
113
v lokalni ostariji
miklavž kurva je kurva... njemu oblubla drugje kasira... a ne?

drugač pa največkrat se skurva taka k ima vse (sam bi ona še kkšnga tička zravn).... ne pa taka k more kej delat doma...