Svet se mi je podrl

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Da se na kako štundetko katera ne ve kaj hoče, spraviš že razumem.

Samo kdo bi si pa na vrat spravil kravo s frocem pa mi ni jasno
uf-1.gif
Oz. kolk mora bit fuknjena, da misli da bi si jo kakšen spravil.

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
ne vem zakaj je vedno treba takoj babo nagnat
confused-1.gif

A da bi si jaz zdaj šel roke mazat s temi izmečki? Ne hvala, sem prepameten in imam dovolj izkušenj, da vem, da si s tem sam svojo luknjo skoplješ. Pa ne pozabi kako bi to zgledlo na sodišču, ko bo borba za otroka. Ona bo htela na vsak način mene prikazat kot najslabšega. In če še bo dodala to, da sem agresiven in sem ju premlatil potem imam male možnosti, da svojga otroka še sploh kdaj vidim.

No way
wink-1.gif

Naj se zdaj on jebe s tako smetjo, bo jo hitro nagnal nazaj k staršem, ko jo bo skapiral. Če bo jo sploh htel imet, ko jo bo nekajkrat izkoristil, ker to je njegov glavni cilj. Kot sem napisal to so profi jebači, ki se ne ozirajo na to, da razdre družino, samo da dobi svoje potem pa naslednja. Trpi pa potem otrok in celotna družina, on pa frajer
cool-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
ne vem zakaj je vedno treba takoj babo nagnat
confused-1.gif

Ja to ej rešitev, če mate skurbane babe, da se greste tepst z njihovimi jebachi in po možnosti še batine dobite...

Jason

Fizikalc
20. avg 2009
685
51
28
Preberem naslov teme in si mislim, šit, nekomu je avto zbil otroka... pred njegovimi očmi... po njegovi krivdi...

Potem pa v prvem postu vidim, ojej punca ima verjetno spolne odnose z drugimi, konec sveta, ajaj...
Če jo imaš res rad, zaradi tega ne smeš delat scen. Ne razumem te obsedenosti z institutom varanja. Verjamem, da se ob prvem spoznanju bedno počutiš, ko izveš, da jo nekdo drug v rit nabija, medtem, ko moraš ti rože in čokolado kupit, da ti da muff za vohat.

Poglej, če sta zares za skupaj, vaju te stvari ne bi smele dati narazen. In, če do zdaj še nisi vedel, imaš tudi ti pravico imet spolne odnose z drugimi puncami. Izkoristi to, mogoče se boš potem boljše počutil. Boš videl, vajina zveza bo še močnejša in kvalitetnejša. Aja, pa na zdravje in higieno ne pozabit.

lp!

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.948
7.274
113
Citat:
Uporabnik Jason pravi:
Preberem naslov teme in si mislim, šit, nekomu je avto zbil otroka... pred njegovimi očmi... po njegovi krivdi...

Potem pa v prvem postu vidim, ojej punca ima verjetno spolne odnose z drugimi, konec sveta, ajaj...
Če jo imaš res rad, zaradi tega ne smeš delat scen. Ne razumem te obsedenosti z institutom varanja. Verjamem, da se ob prvem spoznanju bedno počutiš, ko izveš, da jo nekdo drug v rit nabija, medtem, ko moraš ti rože in čokolado kupit, da ti da muff za vohat.

Poglej, če sta zares za skupaj, vaju te stvari ne bi smele dati narazen. In, če do zdaj še nisi vedel, imaš tudi ti pravico imet spolne odnose z drugimi puncami. Izkoristi to, mogoče se boš potem boljše počutil. Boš videl, vajina zveza bo še močnejša in kvalitetnejša. Aja, pa na zdravje in higieno ne pozabit.

lp!

hysterical-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Sem vedel, da se bo njen serviser slej ko prej oglasil
smile-1.gif

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Citat:
Uporabnik Jason pravi:

lp!

Ful dober zgled za otroka, da je vzgojen tak, da je varanje čist nekaj normalnega
zmaga.gif

Jason

Fizikalc
20. avg 2009
685
51
28
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:

hysterical-1.gif

Če se moraš v zvezi odpovedat preveč stvarem, ki te veselijo (ali pa vsaj misliš, da te), postaneš nesrečen in zamorjen. Taka zveza več nima smisla. Če imaš nekoga res rad, mi pustiš, da dela, kar ga osrečuje. Predpostavka, da zna skrbeti za higieno in zdravje, ter da stiki z drugimi niso na prvem mestu. Npr. odpoved družinskega dopusta zaradi žganja z drugimi se mi ne zdi dopustna. V tem primeru je res boljše, da se gre narazen.

Jason

Fizikalc
20. avg 2009
685
51
28
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:

Ful dober zgled za otroka, da je vzgojen tak, da je varanje čist nekaj normalnega
zmaga.gif

Fasciniran sem nad obsedenostjo s pojmom "varanje". Za začetek bi bilo treba definirat, kaj to sploh pomeni, potem pa ugotovit, kaj je narobe s tem in zakaj.

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Problem varanja je vedno zdravstven, z večimi seksaš več verjetnosti imaš, da boš kaj fasal in če predpostavljamo, da imaš otroka, boš s tem tudi otroka zdravstveno ogrožal. Za nobenega spolnega partnerja pa neboš mogel bit 100% da je zdravstveno brezhiben.

Drugi pogoj je, da sta oba za odprto zvezo.

Tretja stvar so čustva.

itd.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Kva pa če bi vi varali svojo partnerko, a bi bili tudi tako brezkompromisni do sebe? Verjetno ne. Verjetno se temu sploh ne bi reklo varanje...
tongue-1.gif

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
kako ma zdaj to vezo ? Evo, spet eno pristransko mnenje, ker je pač ženska, se ji bomo ženske v bran postavile. Pa se bomo kregali, kaki prasci so pa moški.

Tipu je prioriteta, da noče, da ima ženska še enega privat seviserja, torej je edina rešitev: noga. Kaj ma tu veze spol pa kako kdo svoja ravnanja opravičuje.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Kva pa če bi vi varali svojo partnerko, a bi bili tudi tako brezkompromisni do sebe? Verjetno ne. Verjetno se temu sploh ne bi reklo varanje...
tongue-1.gif

Ne pozabi, da si na alterju.
priden.gif