Še enkrat ti povem, samo srečen bodi, da nista imela otroka! Ker jaz ravnokar doživljam isto kot ti ampak z razliko, da imama malega otroka. Dobil sem jo po 11 letih, da se dobiva že 14 dni z nekim profi jebačem, ki ji obljublja popolno življenje če bo z njim, ona pa naivna, v krizi srednjih let in evo ti, zdaj pa smo tam. Hvala bogu sma živela v mojem stanovanju da sem jo lahko ven nagnal še isti dan ko sem v zgodovini brskalnika našel celoten pogovor v katerem piše kaj se je dogajalo zadnjih 14 dni in kaj vse si je zmišljevala za ta čas ko sta se dobivala.
Pri meni je drugače in dooosti težje ker bom celi život moral biti v povezavi s to kravo zaradi mojga otroka. Žal ampak bomo že nekak...
Samo ne smeš se zapret v sebe in se žret-to vem ker sem z njo že enkrat šel narazen za 2 tedna in vem kak je bilo. Nekdo tukaj je napisal da je prvič najtežje, drugič je lažje...in to je res.
Največ pa boš videl ti lahko pomagajo prijatli in družina, idi malo po obiskih in se ne zapirat v sebe, ker boš pado v depresijo in bo dosti bolj dolgo trajalo, da boš ok.
Samo nikoli...res NIKOLI ne pomisli, da bi kravo nazaj vzel, ker ti bo žal. Varalica ostane varalica! Pa naj ti obljublja vse kaj hoče-ne bo se spremenila!