Svet se mi je podrl

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
pusti jo. Itak, da ni več zaupanja, pa boš še dvomil, če je naraščaj tvoj. če si pravi za njo, se bo itak trudila, da te dobi nazaj, sicer pa tako nima smisla. Life pač ni žajfnica.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik mitechx pravi:
Druge rešitve kot da jo pustim ni
frown-1.gif
morda sem kriv da sem bil predober, kot je nekdo omenil.. nevem ...

Je dobro kuhala, pospravila, pogoltnila, bila pametna, košarica d?

Zakaj taka hvala, si se je samo navadil kot na heroin.

Pomenila vse, a bi skočil?

Ko si študiral sta se malo videla, sedaj pa te ne more gledati, ker se je navadila na druge med tednom.

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Vse že napisano, dodal bi samo to novo resno vezo išči med samskimi in ne glej kako jo boš nekomu speljal. Ker če jo boš speljal to ne bo dokaz tvoje sposobnosti ampak njene lahkosti. Tokrat si jo ti nekomu speljal, v prihodnosti jo bo na podoben način nekdo tebi speljal.

no s tem bi se pa v celiti strinjal
smile-1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Za nadaljevanje debate naj objavi sliko bivse bomo lazje svetovali ali naj jo vzame nazaj ali skensla
tongue-1.gif

Je pa hudic ce zanemaris prijatelje zaradi zenske potem ko gresta narazen ostanes sam.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Za nadaljevanje debate naj objavi sliko bivse bomo lazje svetovali ali naj jo vzame nazaj ali skensla
tongue-1.gif

Je pa hudic ce zanemaris prijatelje zaradi zenske potem ko gresta narazen ostanes sam.

Sam tole je kar pogosta praksa....sej nekak razumes, da prijatelj spozna novo punco, ves zacopan, pa skos neki pocneta skupi pa ga bolj ni nic naokoli.....ampak da, pa cist zgine, pa se spet narise ko zgubi punco....sej ok, te vzamemo nazaj, ampak wtf model?!!?!
bonk.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Babe vejo da razni "outlaw bikerji" in podobni niso ravno za hišo, družinsko življenje in otroke. In tako si raje uredi lajf z nekom, ki bo priden, delal, pospravlja in skrbel za otroke, za zabavo si pa omisli koga zraven.

Ja, lepa dekleta ljubijo barade, živijo pa raje z copatami...

Moj nasvet: čimprej stran. Tudi æe bo zdaj nehala, se bo čez par let ponovilo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Kot vidim v opisu imaš motor in družino
smile-1.gif
al je samo v garaži?

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.216
1.712
113
40
Odpiratelju teme:
- cez par mesecev (tednov) ti bo bolje
- do naslednje veze bos dozivel super stvari, predvsem bos brez sekiranja
- vsak potencialni naslednji razhod bo lazji, prvi je res jeba
- ko bos imel novo super punco si bos reku, kak zakon, da sm sel z ono pujso narazen

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Hmm a je to vse skupi malo zmisljeno? Kak si si lahk pr 25tih kar flat kupil?

Kdo pa pravi, da sta flat kupila? A najemniško ne pomeni, da greš na svoje?

Citat:

Končno sva si našla stanovanje, si ga uredila, in se pred dvema tednoma preselila skupaj.
Ne razumem, ona se je veselila, da se seliva skupaj, na svoje

Nazadnje urejeno:

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Hmm a je to vse skupi malo zmisljeno? Kak si si lahk pr 25tih kar flat kupil?

Kdo pa pravi, da sta flat kupila? A najemniško ne pomeni, da greš na svoje?

Citat:

Končno sva si našla stanovanje, si ga uredila, in se pred dvema tednoma preselila skupaj.
Ne razumem, ona se je veselila, da se seliva skupaj, na svoje

Saj to je keč, ker ne veš bo še povedal. Lahko je pa "ati dal" pa je bila ta zveza toliko časa zaradi denarja
redface-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.844
113
Samo faak no koliko jokanja za eno babo. To se je zgodilo ze vsakemu izmed nas. Tudi meni po 8 letih. Prvo sok, kao bila je najboljsa bla bla bla. Ze prva kaj je prisla mimo po 2 mesecih je bila konkretna nadgradnja. Z ono prvo nebi sel zdsj nazaj skup za noben dnar.
Samo zdaj je treba to prebolet, se dobro skurvat, pol pa se pocasi zacne iskat kaj novega

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.948
7.273
113
Tole me spominja na tistega prleškega ali prekmurskega arhitekta. Biciklist ali kaj je že bil. Samo slovnica mu gre malo bolje.

mitechx

Zelenc'
14. dec 2013
10
0
1
Nič ni izmišljeno, bi bil rad da bi bilo pa ni. Sem že 3 leta redno zaposlen, pač sem faks končal brez ponavljanja, mel sem pa tudi srečo da sem dobil službo tam kjer sem opravljal prakso... prvo za določen čas potem pa redno.

Morda res preveč "jokam" ampak je šok... nikoli ne bi pričakoval kaj takega, zahrbtnega... manj bi bolelo če bi mi ona povedala da ji pač ni pa pika. Ja.. dobrota je sirota, prevče sem bil dober.

I

Izbrisan uporabnik #488

Domnevam pa da ona nič ne dela, še študira, cele dneve doma FB, messenger in testira "kurce".

Ko pride gazda domov pa se dela nevino in te ovija okol prsta, rezultat je tale tema
smile-1.gif

Seveda ti ne bo povedala, če ima urejeno s papučarjem, "razveza" bi pomenila nesigurnost, morala bi tudi kaj delati.

Bojim se, da jo boš vzel nazaj, ko bo vsa skesana prišla s pravljičnimi obljubami na vrata.

Če si res bil tako priden in si uredil eksistenco, zraven pa še razvajal, potem si te baba ne zasluži.

Dobesedno nagnat bi jo moral, da bi si zapomnila, da razhod ni bil lepo miren in na easy.

Nahrulit bi jo moral, da bi videla kdo si, da znaš tudi popizdit.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Z eno, ki še študira, se ne morš it resne zveze. To je vse prenoro. V takih vezah, kombinacija ded dela- ona študira na boljše cajte, tip vedno najebe.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Odklopi se.... Spanje, odpotuj, karkoli... Ce te te kontaktira ,kar je mozno ce pri drugem ni ziher jo poslji v 3pm. Brez oklevanja. Rojena je taksna in vedno bo taksna. Pri tebi pa pusti da cas naredi svoje. Ne razmisljaj o zadevi ,ki ti ne bodo nikoli jasne. Kurvestije imajo svoj nacin "razmisljanja". Zahvali se Bogu da nimas otrok...

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Še enkrat ti povem, samo srečen bodi, da nista imela otroka! Ker jaz ravnokar doživljam isto kot ti ampak z razliko, da imama malega otroka. Dobil sem jo po 11 letih, da se dobiva že 14 dni z nekim profi jebačem, ki ji obljublja popolno življenje če bo z njim, ona pa naivna, v krizi srednjih let in evo ti, zdaj pa smo tam. Hvala bogu sma živela v mojem stanovanju da sem jo lahko ven nagnal še isti dan ko sem v zgodovini brskalnika našel celoten pogovor v katerem piše kaj se je dogajalo zadnjih 14 dni in kaj vse si je zmišljevala za ta čas ko sta se dobivala.

Pri meni je drugače in dooosti težje ker bom celi život moral biti v povezavi s to kravo zaradi mojga otroka. Žal ampak bomo že nekak...

Samo ne smeš se zapret v sebe in se žret-to vem ker sem z njo že enkrat šel narazen za 2 tedna in vem kak je bilo. Nekdo tukaj je napisal da je prvič najtežje, drugič je lažje...in to je res.

Največ pa boš videl ti lahko pomagajo prijatli in družina, idi malo po obiskih in se ne zapirat v sebe, ker boš pado v depresijo in bo dosti bolj dolgo trajalo, da boš ok.

Samo nikoli...res NIKOLI ne pomisli, da bi kravo nazaj vzel, ker ti bo žal. Varalica ostane varalica! Pa naj ti obljublja vse kaj hoče-ne bo se spremenila!