Svet se mi je podrl

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Zdej se sam se manjka, da se kdo najavi in rece, da objavi sliko "drage" z messenger naslovom.
evil.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Vzemi tajko, imaš 3 lwta garancije pri nekaterih posredovalnicah če v tem roku pobegne ti zastonj priskrbijo drugo

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Pa še opazil ne boš da je druga, ker vse zgledajo isto ane :D

Drugače pa sožalje avtorju teme.

ended

Pripravnik
26. jan 2013
45
0
6
Koroška
Čim prej se je odkrižaj. Čas zaceli vse rane. Zdaj te bo še en čas ''bolelo''; čez pol leta pa bo šlo na boljše, čeprav je pozabil nikol ne boš. Če pa ne boš hudiča spodil, boš vsake tolk in tolk cajta čutil enake ''bolečine''. Če ma tak hobi, ji ga ne boš zbil iz glave. Take si morajo najt enga psihiča, da je vsake tolk cajta malo iztolče iz betice že samo misel na drugega fakerja. Žal tak pač jaz gledam na te strvari.
Ne pretiravaj z alkoholom, da ne narediš še kakšne norosti, ali pa da ji zopet oprostiš...

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Zdej se sam se manjka, da se kdo najavi in rece, da objavi sliko "drage" z messenger naslovom.
evil.gif
ja ampak res bi lahko. če že ne zaradi koristi
evil.gif
pa vsaj, da bi se je izogibali... recimo...

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Aja pa se tole...zdej si ves podrt pa tko...probi do marca zdrzat, gres na par perov vn, pa kaksno dol butnes pa bo....pol si pa motor kupi. Pa se naprej zgi, imel se bos najboljs ever.
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Aja pa se tole...zdej si ves podrt pa tko...probi do marca zdrzat, gres na par perov vn, pa kaksno dol butnes pa bo....pol si pa motor kupi. Pa se naprej zgi, imel se bos najboljs ever.
evil.gif

Zato si ti motor kupil?
evil.gif

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.293
23
38
Murska republika
edina tolažba ti je lahko ta da je varala tudi druge in ne samo tebe, to ima v krvi in se ne bo popravla--na smetišče zgodovine jo daj ---

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
evil.gif

Zato si ti motor kupil?
evil.gif

Ja.
evil.gif

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Nisi sicer povedal koliko sta se zadnje čase kaj drajsala ampak vseeno, si razmišljal, da bi se šel kam še preventivno testirati za raznorazne STDje? Saj veš, ko hudič serje, serje na kup.

mitechx

Zelenc'
14. dec 2013
10
0
1
Druge rešitve kot da jo pustim ni
frown-1.gif
morda sem kriv da sem bil predober, kot je nekdo omenil.. nevem ...

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Ne bodi cmera. Itak bo pršla oseba, ki ti bo pomenila vse. Večini se je zgodilo podobno kot tebi, ok ne 7let, pa ni pobegnla z drugim, ampak pač razhod... jebhiga, izkušnja v lajfu. Pejt za 1mesec na potovanje, da si spucaš glavo, pol pa naprej. Deklet je en mali miljon, samo v naši mali državici.... Bilo je lepih 7let (najbrš zanjo še celo lepših, kot zate), zdej pa se ne objokuj in se spravi v red, da bo naslednjih 7let še lepših!

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.891
101
63
mb+ -20km
Se popolnoma strinjam s tabo.
cheer.gif

Pa bog ne daj, da se ti čez čas zasmili
uf-1.gif
, pa kaj jaz vem še kaj.
Če pa slučajno dobiš napad dobrote, se spomni besede našega alkoholika.
17758-icon_confused.gif
., pa te bo napad minil.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.645
6.704
113
pri taščici
Vse že napisano, dodal bi samo to novo resno vezo išči med samskimi in ne glej kako jo boš nekomu speljal. Ker če jo boš speljal to ne bo dokaz tvoje sposobnosti ampak njene lahkosti. Tokrat si jo ti nekomu speljal, v prihodnosti jo bo na podoben način nekdo tebi speljal.
In ja tudi sam sem dal nekaj podobnega skozi, pa sem se prve dni tudi počutil tako kot ti, danes pa mi ni več žal za tisto vezo. Pozabiš in furaš novo življenje, probaš se izogibati preteklih napak.