Svet se mi je podrl

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.522
2.892
113
v lokalni ostariji
sej to jst pravm

kurva ostane kurva

tud k se postara ne mroe iz svoje kože.. ona bo hitr izkoristla prilko... pa si ti lahko dobr jebač alpa kasius... v vsakm primeru če maš opravka s kurvo doug nou šlo

pa če je stara 30 in ji ura že odbija... nema veze...

tony

Guru
23. jul 2007
9.663
1.482
113
Citat:
Uporabnik midi pravi:
(...) je pa res že kar malce loterija dobit resno in pametno žensko..ne vem odkar sem sam me v vrtcu ostale mamice drgač gledajo.nekatere so res medene..

Normalno, stari!
zmaga.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.044
836
113
Sožalje avtorju teme (vsi smo bili na tvojem mestu ali vsaj na podobnem)
Po drugi strani pa čestitke, ker kmalu boš spoznal, da je to najboljša stvar, ki se ti je lahko zgodila. Dokler nimaš otrok je "izguba" pač še ena izkušnja v življenju.

PS. Ker se te zgodbe ponavljajo, oz. se je vsakemu že zgodilo bi lahko nekdo napisal FAQ oz. navodila kako ravnati v teeh primerih.

Nasveti, ki se ponavljajo oz. jih najdeš v vsaki vsebinsko podobni temi.

1. Čim več se druži, ne zapiraj se vase
2. Prekini vse stike
3. Potuj in raziskuj
4. Kurva ostane kurva
5. Vpiši se na neko dejavnost (npr. plesni tečaj...)
...

Klasika.

Nazadnje urejeno:

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Pač časi tega ko so bli z enim skupaj celo življenje so mimo. Treba je čimbolj uživat in različnih stvari sprobat, to je kar šteje ljudem. K temu sodi tudi eksperimentiranje v seksu in okušanje različnih teles. Vsaj določeno obdobje v življenju. Ženske niso nič drugačne kot moški.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.553
1.084
113
Titograd
Nikoli se ne zapusti prijateljev in familije, NIKOLI! Na srečo nisem nikoli bil tak bedak in so največkrat ravno te osebe najbolj pomagale pri okrevanju.

@mitechx: moč imaš v svojih rokah oz. jeziku in to je zlati standard pri okrevanju, nikakor ne dovoli da prevzame kontrolo nad tabo. S tem, ko grozi s samomorom, poskuša narediti namreč natanko to. Prepreči ji da sploh stopi v stik s tabo, na pameten telefon naloži kak call block program in blokiraj njeno številko plus še kake potencialne številke preko katerih bi lahko stopila v stik s tabo, blokiraj na fejsu, mailu, kjerkoli......skratka, izgini kot kafra iz njenega življenja.

Technics111

Pripravnik
14. maj 2011
349
0
16
Predlagam, da se naredi seznam takih Prasic z imenom in priimkom ,kar tukaj na forumu...isto kot seznam neplačnikov na študentskem servisu :D

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Lahko. Ampak nočem biti kriv za kako ločitev.
evil.gif

"Runo je rekel, da si kurva, goni se! .."
ne-ne-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
Pač časi tega ko so bli z enim skupaj celo življenje so mimo. Treba je čimbolj uživat in različnih stvari sprobat, to je kar šteje ljudem. K temu sodi tudi eksperimentiranje v seksu in okušanje različnih teles. Vsaj določeno obdobje v življenju. Ženske niso nič drugačne kot moški.

aplauz.gif

Tipsoni, ki pričakujejo, da bo baba z njimi cel lajf in bo zvesta, so dejansko zaspali v nekih drugih cajtih.

mitechx

Zelenc'
14. dec 2013
10
0
1
Citat:
Uporabnik Sonny_Chiba pravi:
Mogoče njena Zgodba????????????

http://med.over.net/forum5/read.php?151,9269403

Ni ne... Jaz sem zaposlen, ona sicer tudi vendar krajši čas. V glavnem od včerajšnjih groženj, danes spet jok po smsih da ji je žal, da se ne bo nikoli ponovilo...

Moram se zadržat, vem da nikoli ne bo bolje, čeprav mi ne da miru češ "kaj pa če se bo popravila"... ampak glede na splošno mnenje... se ne bo.

Nisem prvi vem, ampak vseeno je težko...

Jason

Fizikalc
20. avg 2009
685
51
28
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
...pa recimo da greš s kolegi ven in zamudiš ene 2 uri,in vmes jo nič ne pokličeš

nekateri morate dejansko povedat, ob kateri uri boste prisli domov? pa vmes morate se poklicat?
a kdaj tudi recete, da greste k prijatelju prespat?
wink-1.gif

Jason

Fizikalc
20. avg 2009
685
51
28
Citat:
Uporabnik mitechx pravi:
Citat:
Uporabnik Sonny_Chiba pravi:
Mogoče njena Zgodba????????????

http://med.over.net/forum5/read.php?151,9269403

Ni ne... Jaz sem zaposlen, ona sicer tudi vendar krajši čas. V glavnem od včerajšnjih groženj, danes spet jok po smsih da ji je žal, da se ne bo nikoli ponovilo...

Moram se zadržat, vem da nikoli ne bo bolje, čeprav mi ne da miru češ "kaj pa če se bo popravila"... ampak glede na splošno mnenje... se ne bo.

Nisem prvi vem, ampak vseeno je težko...

vzem jo nazaj, lejga! kaj bos trmo kuhal!?

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Si pomislil da bi jo dal na "šit listo", daš jo na distanco, ne odpikaš jo povsem, ji pa daš vedet da ob najmanši napaki je konec, lahko tudi pismeno pri notarju, pa da do nadalnega ni frocov, pranje ,kuhanje ,pospravljanje tudi njeno,kofe v postelji odpade, ogrevanje avta prav tako,da bo zaposlena 105% in potem ji neumosti ne bodo rojile po glavi. Postavi nemogoče zahteve pa boš videl ali je pripravljena sprejet, potem se odločaj naprej. Obstaja sicer velika verjetnost da se bo spet zgonila ,ampak če misliš da je vredno probat , probej.