Svet se mi je podrl

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Jason pravi:
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
...pa recimo da greš s kolegi ven in zamudiš ene 2 uri,in vmes jo nič ne pokličeš

nekateri morate dejansko povedat, ob kateri uri boste prisli domov? pa vmes morate se poklicat?
a kdaj tudi recete, da greste k prijatelju prespat?
wink-1.gif
Odrasli nekak ne prespimo pri prijateljih, to delajo osnovnošolci. tako, da tvoja zveza z 12 letnico nekak ni relavantna v tej temi.
wink-1.gif

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik Jason pravi:
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
...pa recimo da greš s kolegi ven in zamudiš ene 2 uri,in vmes jo nič ne pokličeš

nekateri morate dejansko povedat, ob kateri uri boste prisli domov? pa vmes morate se poklicat?
a kdaj tudi recete, da greste k prijatelju prespat?
wink-1.gif
Odrasli nekak ne prespimo pri prijateljih, to delajo osnovnošolci. tako, da tvoja zveza z 12 letnico nekak ni relavantna v tej temi.
wink-1.gif

Hm, tudi to se lahko zgodi. Si se ga recimo napil s prijatelji in prespal, da se nisi vozil domov. Dober prijatelj ti da lahko dober alibi ...
wink-1.gif

op:
... kakorkoli, še sreča da nimata otrok ...
zmaga.gif

krentip

Pripravnik
26. dec 2010
440
0
16
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Si pomislil da bi jo dal na "šit listo", daš jo na distanco, ne odpikaš jo povsem, ji pa daš vedet da ob najmanši napaki je konec, lahko tudi pismeno pri notarju, pa da do nadalnega ni frocov, pranje ,kuhanje ,pospravljanje tudi njeno,kofe v postelji odpade, ogrevanje avta prav tako,da bo zaposlena 105% in potem ji neumosti ne bodo rojile po glavi. Postavi nemogoče zahteve pa boš videl ali je pripravljena sprejet, potem se odločaj naprej. Obstaja sicer velika verjetnost da se bo spet zgonila ,ampak če misliš da je vredno probat , probej.

Ah dej no...
Kaj pa če sprejme pogoje? Potem bo imel babo, ki mu bo uresničila vse - bo popolnoma podrejena njemu. Tega se hitr naveličaš.

ksz
Dedek je nekoč rekel: Pr bajt je mir če je dec zdrav, baba mora met pa delo. Če tega ni potem...
Če jo boš vzel nazaj boš kratkoročno zvezo oživil - na dolgi rok pa se igraš s svojimi živci in življenji vajinih morebitnih otrok. Nikakor se ne maščuj - odidi z dvignjeno glavo in čisto vestjo.

sad

Guru
24. avg 2007
21.035
9.669
113
Razmisli, ampak glede na to, da si napisal, da se je že enkrat prej nekaj "dopisovala" je to sedaj že drugič. Sam sem probal še enkrat (a ni bilo varanja vmes), pa ni šlo. Sem pa prav naredil, ker sicer bi se sedaj verjetno spraševal, kaj pa če. Je pa zanimivo, da je po parih mesecih spet prišla do mene, da bi pa morda poskusila. Takrat sem ji lahko mrtvo hladno se zahvalil brez najmanjše vesti. Pač leta so bila taka in je mislila, da lahko dobi boljšega, pa je probala in očitno ni uspelo. Heh, potem bi bil pa jaz spet dober, do naslednjega izpada, seveda.

midi

Pripravnik
4. maj 2010
185
6
18
na srce ti polagam...da nebi žensko slučajn nazaj vzel...čez nekaj časa boš na istem..vrjem mi..vem...ko enkrat gre ni več tako kot je bilo...ne boš imel več zaupanja, stalno se boš sekiral ko bo dobila sms, mail...ko bo za kompom se boš spraševal s kom se dopisuje...lej tega si ne delat res ne...konc je pozab jo in basta....ne boš bil več sproščen ob njej vrjem da ne...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.948
7.274
113
Nekateri papki tukaj imate res malo spoštovanja do samega sebe. V teh zadevah je samo črno belo in nič drugega. Ni vprašanj, kaj pa če bi, mogoče pa ni itd... A si dedec, a si pussy? Če jo vzameš nazaj, je pravilno da te zahodi do konca. Ne bodi usrane! Ko sem sam izvedel, da ga žena serje, sem ji naslednje jutro postavil ultimat, do kdaj se mora izseliti. Pa sta bila dva otroka vmes ( 4 in 9 ). Do danes nisem niti za sekundo obžaloval, da sem jo nagnal. V bistvu mislim, da je to bila ena izmed boljših potez v mojem življenju.

jello

Guru
22. sep 2008
10.136
3.880
113
Ma ni vredno da bi 5 minut še porabil zanjo. Kake ideje mate jao? Ni niti najmanjšega razloga da bi se še ukvarjal z njo, kamoli z njenimi sorodniki, atom, mamo in kom še vse. Če si v sedmih letih niso ustvarili slike o njem si je tudi zdaj ko bi pred njimi špilal klovna, delal scene ali se samo delal lepšega kot je v resnici ne bodo. Če jo vzame nazaj in ji postavlja neke bedne pogoje, kaj je potem še smisel vsega? Da si skupaj z nekom, ki ti je v bistvu sovražnik. Nekako (ampak v resnici ne popolnoma) razumem tiste, ki imajo doma tak sistem ker zaradi otrok ali zaradi miru v bajti ne morejo (oziroma ne grejo) narazen. Čeprav, kakšen mir je to če ti je ženska prvi nasprotnik? Neko špilanje in sviranje qrcu na dolgi rok ne gre. Moraš biti sproščen in takšen kot si, če nisi, ti prej ali slej nekje udari ven.

Pa neke blokade številk in podobne fore. Če si dec ji jasno poveš trikrat. Če je normalna bo to dovolj, če ni, boš vsaj vedel da si imel razlog da si jo odhebal. Z njo, njenimi sorodniki, jebachem, psom, mačko,....se ne ukvarjaj preveč. Ni vredno.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.843
6.506
113
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Nekateri papki tukaj imate res malo spoštovanja do samega sebe. V teh zadevah je samo črno belo in nič drugega. Ni vprašanj, kaj pa če bi, mogoče pa ni itd... A si dedec, a si pussy? Če jo vzameš nazaj, je pravilno da te zahodi do konca. Ne bodi usrane! Ko sem sam izvedel, da ga žena serje, sem ji naslednje jutro postavil ultimat, do kdaj se mora izseliti. Pa sta bila dva otroka vmes ( 4 in 9 ). Do danes nisem niti za sekundo obžaloval, da sem jo nagnal. V bistvu mislim, da je to bila ena izmed boljših potez v mojem življenju.

Nežni spol tudi poreče tole. Tukaj gremo čez okvire sexa z drugim, ampak zvestoba in lojalnost na splošno. Nekaj ti je nesprejemljivo, partner to ve (lahko je to sex z drugim, lahko je otrok z nekom drugim, lahko je nasilje, lahko je bilo kaj, važno da je bilo to jasno in glasno povedano) in sprejme, ker če ne bi, bi bilo pač na njemu da bi vstal in rekel: sori miško, to pa ne... In ko se kaj takega pripeti, ne enkrat ampak že dvakrat, potem se neha z gledati partnerja, ampak sebe v ogledalu, pa povej če ti je všeč, kaj vidiš. Malo samospoštovanja je pa treba imeti, no... Pa malo manj se ubadati, kaj bi naredil potem partnerju - v tem primeru ženski, pa malo več časa nameniti temu, kaj boš pri sebi zrihtal, da bo naslednja kaj boljša. Ker sori, ženska ki kaj nase da, bo gledala tudi, kakega desca nase da in če ima kolikor toliko v glavi pošlihtan, to ne bo ena podrejena jokica, temveč enakovreden partner.

mitechx

Zelenc'
14. dec 2013
10
0
1
Ja ok jaz sem kriv da je prišlo do tega. Pač sem po srcu tak da če lahko in sem imel čas, zakaj nebi doma pripomogel pri kuhanju in ostalih opravilih če lahko? Sem mislil da ženske to cenite ampak zgleda ne. Morda pa rabi takega ki jo bo pretepal da bo srečna, nevem.

Pač sem (bil) predober in tega ni cenila.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Ah ti si en cvilko ! Slabši si kot vsaka baba saj potem pa res ni čudn da te je nataknila roge

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.986
10.736
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik mitechx pravi:
Ja ok jaz sem kriv da je prišlo do tega. Pač sem po srcu tak da če lahko in sem imel čas, zakaj nebi doma pripomogel pri kuhanju in ostalih opravilih če lahko? Sem mislil da ženske to cenite ampak zgleda ne. Morda pa rabi takega ki jo bo pretepal da bo srečna, nevem.

Pač sem (bil) predober in tega ni cenila.

Ne gre za pomoč. Ta je hvalevredna. Gre za to, da se v razmerju ne postaviš zase. Da ji daješ občutek, da lahko dela, kar želi, pa ne boš proti temu ničesar ukrenil. Da te ne spoštuje, ker nimaš hrbtenice. Ne bit nasilen, moraš pa bit moški, odločen, vedeti, kaj hočeš. To ženske pogrešajo: dedca, na katerega se lahko zanesejo, ki jim je opora in jim nudi varnost in stabilnost. Ne pa neko upogljivo copato, s katero lahko delajo, kar hočejo.

Dulle

Pripravnik
12. dec 2013
35
1
6
To da si ti pomagal pri gospodinjskih opravilih, ni nic narobe, recimo kuhanje v dvoje zna bit zelo zanimivo:):). V nobeni zvezi ni nic samoumnevno, za zdravo zvezo moras konstatno garat in se prilagajat, samo od sebe ne pride nic...Mogoce na zacetku, ko si prbit od hormonov, potem pa mine...Seveda ima vse svoje meje, ce ti dajes svoj max. in partner ne, potem je cas za slovo. Zveza lavfa, dokler je obojestranski interes. Iz tvojih sporocil se mi zdi, da si se najvec ti prilagajal oz. vlagal v vajino zvezo. Kar se pa tice nezvestobe, ce te je zdaj prevarala, te bo se enkrat 100%. Odfukaj hudica in zacni na novo zivljenje, mlad si in brez obveznosti. Najti moras svojo pot v zivljenju in zivljenje ziveti, ce najdes se tapravo zivljensko sopotnico toliko bolje, ne bos si pa zivljenja uniceval zaradi ene frace...