Svet se mi je podrl

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Citat:
Uporabnik miklavz pravi:
Ma dajte, a bejba je kurva, ko bi se mal popraskala ker doma ne dobi. Dobi vse, ja fruštek na mizo pa pomivanje posode; moški smo pa frajerji, a ne, ko take bejbe iščemo.
Saj to je samo sex, nič drugega. Ena od primarnih potreb vseh ljudi. Če že sam nisi znal poskrbet na tak ali drugačen način potem ne zdaj jamrat... Svet se je popdrl, pa ja. Mal premlad si še pa preveč idealističen. Odraščanje je pa boleče pa v današnjem času sploh ni zaželeno, najboljše je, da veke vekom vsi verjamejo, v poštenje nekaterih, v krivice, ki se jim godijo, v govoreče kače pa dedke mraze, zajčke in božičke...
Je pa res, kar ne veš te ne boli. Če pa te že potem te pa zaradi TVOJIH pričakovanj, TVOJIH kompleksov in TVOJEGA vedenja, zakaj se je to zgodilo. Pa TVOJEGA neopažanja drobnih indikatorjev, ki so bili prsotni nevemkoliko časa že.Pa nič ne bo zgubila prijateljev; hrbet ji bodo obrnili samo taki, ki navzven kažejo neko poštenost in dobroto, na skrivaj pa počnejo to isto....

Jej, pij in kavsaj, za večnost se ne ravsaj.

pa, welcome to the real world of ALTER

467716-post_slo.gif

Velja tudi za obratno smer, kadar vara moški. Treba v glavah popucat!

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.647
6.704
113
pri taščici
Če doma ni dobila tistega kar rabi, naj ima jajca in to pove serviserju jasno in glasno, če to ne pomaga naj zadevo zaključi in naj gresta vsak svojo pot (po zaključku, naj ne išče kurjača pred zaključkom).
Dobro da sta to sedaj ugotovila in ne potem ko bi bili v to vpleteni še otroci.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.647
6.704
113
pri taščici
Sicer pa nimam nič proti če se jaha drugje. Samo naj to vejo vsi jahači in naj se s tem strinjajo, oziroma dan delajo enako.
Ne stori stori drugemu tistega, kar ne želiš da tebi drugi storijo.

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Sej zato pa se je skurbala.

Mela je polno rit vsega in se je naveličala in šla k tipu, ki jo je mel bolj na easy in se je mogla malo potrudit za njega. Za tebe pa se ni več rabla trudit.

Točno tako! Ženska se mora ves čas trudit,sicer ji postane nezanimivo in dolgčas. Poleg tega ji nikoli ne smeš reči,da jo imaš neskončno rad in da bosta ostala za zmeraj skupaj! Če ji rečeš da jo imaš rad in da bosta ostala skupaj ne glede ne vse,si pač zajebal do konca in od tistega trenutka naprej te ženska gleda kot copatarja (in to je večinoma začetek konca veze). Ji pač rečeš,da jo imaš sicer rad,ampak da če hoče da ostane s tabo,se bo morala pač trudit. Pa fajn je,če si tko,mal baraba,da ji ne poveš vsega,da te ne more pogruntat do konca.Pa recimo da greš s kolegi ven in zamudiš ene 2 uri,in vmes jo nič ne pokličeš,da mal nori,haha! Saj drug dan jo pa na večerjo pelješ,da se kao mal odkupiš
smile-1.gif

Ker žensko s tem prisiliš,da se ukvarja o tem in razmišlja! In to jih čist podžge!
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.915
-386
113
Citat:
Uporabnik mitechx pravi:
midi: točno tako, vse bi lahko imela... bil sem pač predober in kot pravijo: "dobrota je sirota". Nisem pač moški kot večina, pomagal sem ji pri kuhanju, pranju posode, ... pač nikoli nisem rekel: "to pa naredi sama". Vedno sem pomagal, in to je zgleda problem. Saj takega bedaka več nebo dobila, tak da bo videla kaj je izgubila... Samo meni je žal. Zdaj me pa še psihično hoče uničit z tem ko mi grozi da se bo ubila... ne upam nikomur nič rečti, ker če bi kaj uresničila potem jo bom jaz imel na vesti (čeprav nisem nič kriv, vendar zdaj krivdo rine na mene, z smsi češ: "samo povej komu pa se bom ubila, in ti boš me imel na vesti,..."...

drugače pa hvala vsem za nasvete,

jah pa dobr, zakaj bi pa sploh komurkoli govoru? sej tistim k boš povedal, veš da ne bojo naprej govorl...

je pa mal smešna, da jo po vsem tem najbl skrbi, kaj si bojo drugi o njej mislili... očitno ti res nisi v prvem planu...

drugač pa, life goes on! punc je polno na trgu... sam mal je treba it naokoli...

me pa zanima kaj bo jebač reku, če mu to poveš... pomoje je bo scancelal v prvi minuti... dedc si je zaželu občasnega brezobveznega sexa, dobu je pa eno zaupuščeno, duševno nestabilno osebo... hehe.... sej se bo bl on živciral, kot ti!

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.948
7.274
113
Verjamem, da je punca doma dobila vse, tudi seksa. Vendar je baba dejansko pokvarjena. Nekako bi še razumel, da bi bila poročena, imela otroke in če se rada goni, ji je v interesu da ostaneta skupaj s tipom, že zaradi tega, da ne razbije družine, otrok. Ta dva pa sta brez otrok, neporočena itd... Kje je tukaj ovira, da ga ženska lepo zapusti in zamenja z drugim, če bi se rada gonila naokoli. Big deal. Baba je pokvarjena do konca in ji je en drek mar zanj. Ne želi pa izgubiti ugodja, ki ji ga nudi. Osebno ne verjamem, da bi se lahko zadržal in bi ji je..bal mater 100%. Naložil bi jo v avto, jo peljal domov k njenim in jim lepo povedal naj jo kar imajo...

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.476
5.007
113
Rezime: baba je vsega kriva.
Da bi se pa nekdo vprašal, koliko je ded res deda, če se gre najprej jokat na forum, namesto da bi udaril po mizi in zahteval, da položi karte na mizo, pa ne. Kako bo taka cmera imela družino? Kako bo ženska zadovoljna z njim? Ženske iščejo nasprotje svojega spola. Bodite no resni... Kako bo hodil v službo, če bo zajokal ob vsaki komunikaciji, ki je ne razume ali je mogoče uperjena njemu v škodo?
Rezime 1: babe so krive, da so se dedi pobabili.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.844
113
Ona je tebe zjebala custveno in jaz ji na tvojem mestu nebi ostal dolzen in jokal doma. Njeno najvecjo sibko tocko ti je kar sama povedala: ugled, kaj bodo drugi rekli da se je skurvala. Jaz bi jo na tej tocki unico. En mesec bi razvijal master plan kako jo cimbolj javno ponizat. Po 1 mesecu vo mislila eh saj ne bo povedal. Takrat jo ti tak javno osramotis da si bo svojo kurbarijo zapomnila do konca zivljena. Jebach mora tudi izvedet, polek tega si se zmisli 100 stvari, da ga komplet odvrnes od nje. Takrat bo ostala sama in javno osramocena. Jaz bi jo unico do konca

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Citat:
Pa fajn je,če si tko,mal baraba,da ji ne poveš vsega,da te ne more pogruntat do konca.Pa recimo da greš s kolegi ven in zamudiš ene 2 uri,in vmes jo nič ne pokličeš,da mal nori,haha! Saj drug dan jo pa na večerjo pelješ,da se kao mal odkupiš
Ker žensko s tem prisiliš,da se ukvarja o tem in razmišlja! In to jih čist podžge!

To deluje le pri eni kategoriji žensk - pri obupankah. Tiste, ki vedo, kaj hočejo, ki imajo že nekaj izkušenj in ki po možnosti nimajo težav z izbiro, takega moškega ne bodo več pogledale. Enkrat ti mogoče še pogleda skozi prste, drugič je adijo. To ne pomeni, da je ona glavna in da ima nadzor nad tabo. Fair play mora biti obojestranski.

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Ona je tebe zjebala custveno in jaz ji na tvojem mestu nebi ostal dolzen in jokal doma. Njeno najvecjo sibko tocko ti je kar sama povedala: ugled, kaj bodo drugi rekli da se je skurvala. Jaz bi jo na tej tocki unico. En mesec bi razvijal master plan kako jo cimbolj javno ponizat. Po 1 mesecu vo mislila eh saj ne bo povedal. Takrat jo ti tak javno osramotis da si bo svojo kurbarijo zapomnila do konca zivljena. Jebach mora tudi izvedet, polek tega si se zmisli 100 stvari, da ga komplet odvrnes od nje. Takrat bo ostala sama in javno osramocena. Jaz bi jo unico do konca

To delajo babe in pomehkužene jokice. Pravi dec bo čez en mesec hodil okoli z drugo, ki bo stokrat lepša od bivše in na njo ne bo več pomislil. Ker to, da te vara, nima veze s tem, koliko deda si (bolj to, koliko je ona kurva) - vsakega lahko to doleti, tudi največje lepotce. Nič čudnega, da vas vrtijo okoli prstov, če imajo doma trmaste razvajene otroke.

PS: če to narediš, dosežeš kontra učinek. Ona bo uboga mučenica, ti pa grobjan, za katerega ni nič čudno da te je varala.

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.844
113
Vsa ta pravila je tezko posplosevat na celo zensko populacijo. Taka ki ima za sabo ogromno kolicino bedakov, bo zelo cenla da ima enega ki je do nje spostljiv, nezen in ustrezljiv, ji pomaga v gospodinjstvu in se trudi okrog familije, ker pac dobro ve kako izgleda nasprotje temu. Samo tudi taki tip ji mora da vedet kje so njegove meje in hkrati ji povedat pravila igre, njej postavit meje. Ker baba res ne more imet prostih rok, nic mej in prevec cajta. To je recept za katastrofo

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Runo pravi:
. Pravi dec bo čez en mesec hodil okoli z drugo, ki bo stokrat lepša od bivše in na njo ne bo več pomislil.

..dokler ga tadruga ne prevara.

To je spet ena tema, ki dokazuje, kar ves čas razlagam, najbolje je biti samski, pa nikomur ne rabiš polagat računov za nič, pa tudi prevaran nisi.

Zdaj, ko sem to temo prebral, razumem gonjo proti meni. ker ste tu gor skoraj sami kekci, ki ste nekaj ful vlagali v vezo, baba se vam je pa skurbala..

Nazadnje urejeno:

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Za moje pojme je to razmišljanje obupanca, ki je bil ali stokrat prevaran ali pa ima izkrivljen pogled na svet. V vsakem primeru je težina problema na njegovih plečih. Če mu tako ustreza, prav. Dejstvo je, da veliko žensk (in moških) vara, dejstvo pa je tudi, da obstaja veliko parov, ki so skupaj celo življenje in ki jih varanje nikoli ne zamika. Splača se poskusiti.

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.301
33
48
40
Nekje v naši ljubi kokoški
Konec je ker več ni zaupanja.

Še dobro da nimata otrok in kredita.

Nekega dne boš spoznal neko drugo punco in boš na to katastrofo gledal kot na nekaj pozitivnega. Danes seveda o tem sploh nočeš slišati.

Sedaj je čas da se fokusiraš na sebe, izboljšaj tvoj um in tvoje telo. Si investicija vredna vlaganja. Povišaj si vrednost.

Ne kontaktiraj je več to je najbolj pomembno, zaposli se, hobiji,... Že en sms ti lahko uniči mesece prebolevanja, ne delaj tega.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Sicer pa ni treba nobenega prekomernega blatenja: pač, če te kdo vpraša, mu poveš da je šla z drugim in da ni bilo prvič. Tebi ni vseeno, a greš naprej, saj je škoda časa za tako osebo.

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.221
1.365
113
Pojdi lepo do njihovih staršev, se od njih poslovi, jim sezi v roko in povej, da upaš, da se še kje vidite. Zapiši se k njim kot dober fant, če pa si se že tako zapisal, pa to le potrdi. Baba bo 1000% krivdo zvalila nate, vsaj sodeč po tem, kakor smo jo spoznali tu. In jaz bi staršem jasno in glasno povedal, da se je za tvojim hrbton kurbala okrog, ampak seveda z lepšim, mogoče tudi žalostnim tonom. Ti bodi žrtev in ona naj bo rabelj, zdaj pa te izsiljuje in s tem, ko boš govoril kaj okoli, boš največja [cenzura] itd. Verjemi, da bo okoli govorila le najslabše. In ne nasedi, da se bo fentala. Če ti takoj po koncu zveze grozi s takimi, potem veš, da je bila 99% zveze v pretvarjanju in igranju dobre osebe.

midi

Pripravnik
4. maj 2010
185
6
18
miklavž...s tem se ne strinjam...moja je tut dobila vsak večer....takim ženskam ni dovolj eden..mi je sama pravla, da bi rada še kerga probala ker je še mlada...tako da lahko jo guncaš dvakrat na dan, pa če ima v glavi da bi s kermu drugmu še probala ti ni pomoči....