Dončič - NBA

22. jul 2007
13.757
1.830
113
124

vir,Dnevnik​

Dvig cen​

Medtem ko bes navijačev po nepričakovani prodaji Luka Dončića še tli in je na tekmah v domači dvorani manj gledalcev, je vodstvo sprejelo zanimivo odločitev: obstoječe imetnike sezonskih vstopnic so v ponedeljkovem dopisu obvestili o povišanju cen teh vstopnic. Za The Athletic so v klubu potrdili, da se je cena za podaljšanje sezonske vstopnice v povprečju zvišala za 8,6 odstotka, medtem ko se bodo najbolj, tudi do 20 odstotkov, podražili sedeži ob robu igrišča. Stephen McGuirk, imetnik sezonske vstopnice od leta 2015, je za športni portal povedal, da se je cena njegovih vstopnic zvišala za 8,3 odstotka, pri čemer je v obvestilu navedeno, da bodo njegove vstopnice samodejno obnovljene 17. marca.
Kot razlog za dvig cen vstopnic so v klubu navedli investicije v ekipo in vključenost navijačev. Resnici na ljubo bi navijači dvig cen vstopnic sprejeli brez večjega negodovanja, če bi Dončič tudi v prihodnje nosil dres Dallasa. Toda v luči menjave, ki navijače še razburja, se zdi napovedana podražitev popolnoma zgrešena. Končna sodba o tem, ali gre za zgrešeno odločitve vodstva ali premišljeno investicijo v prihodnost kluba, je prepuščena navijačem, ki bodo ali pač ne, tudi v prihodnji sezoni imetniki celoletne sezonske vstopnice. Prvi odzivi na odločitev na družbenem omrežju X ne kažejo niti najmanjšega razumevanja za odločitev vodstva, ki zvišuje cene vstopnic.
:valjamse:

henkl

Majstr
18. nov 2019
504
305
63

Katastrofa za Dallas: Kyrie Irving končal sezono​

Kyrie Irving | Kyrie Irving si je strgal križne vezi v levem kolenu. | Foto Reuters

Kyrie Irving si je strgal križne vezi v levem kolenu.
Foto: Reuters
Košarkar Dallas Mavericks Kyrie Irving je po poškodbi kolena končal sezono. Glavni član Mavericksov si je na srečanju s Sacramento Kings strgal križne vezi v levem kolenu, kar pomeni, da je njegova sezona končana, poroča Shams Charania.

• Žalosti me
Reactions: kemb

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.710
1.213
113
Titograd
Pri teh letih je to nasploh precej težka poškodba, vprašanje če bo še kdaj igral na takem nivoju. Sem pa zdaj dokaj prepričan da je on svoje za Dallas že odigral.

kemb

Majstr
7. okt 2018
858
883
93
To sem tudi jest zasledil. In na začetku nisem dajal veliko pomena temu. Razmišljal sem, da ga bo nekdo podoben zamenjal, pa zgleda da ga ni. Rezultati se že kažejo... Pa kiddova strategija teraj do konca....