Dončič - NBA

22. jul 2007
13.757
1.830
113
124

vir,Dnevnik​

Dvig cen​

Medtem ko bes navijačev po nepričakovani prodaji Luka Dončića še tli in je na tekmah v domači dvorani manj gledalcev, je vodstvo sprejelo zanimivo odločitev: obstoječe imetnike sezonskih vstopnic so v ponedeljkovem dopisu obvestili o povišanju cen teh vstopnic. Za The Athletic so v klubu potrdili, da se je cena za podaljšanje sezonske vstopnice v povprečju zvišala za 8,6 odstotka, medtem ko se bodo najbolj, tudi do 20 odstotkov, podražili sedeži ob robu igrišča. Stephen McGuirk, imetnik sezonske vstopnice od leta 2015, je za športni portal povedal, da se je cena njegovih vstopnic zvišala za 8,3 odstotka, pri čemer je v obvestilu navedeno, da bodo njegove vstopnice samodejno obnovljene 17. marca.
Kot razlog za dvig cen vstopnic so v klubu navedli investicije v ekipo in vključenost navijačev. Resnici na ljubo bi navijači dvig cen vstopnic sprejeli brez večjega negodovanja, če bi Dončič tudi v prihodnje nosil dres Dallasa. Toda v luči menjave, ki navijače še razburja, se zdi napovedana podražitev popolnoma zgrešena. Končna sodba o tem, ali gre za zgrešeno odločitve vodstva ali premišljeno investicijo v prihodnost kluba, je prepuščena navijačem, ki bodo ali pač ne, tudi v prihodnji sezoni imetniki celoletne sezonske vstopnice. Prvi odzivi na odločitev na družbenem omrežju X ne kažejo niti najmanjšega razumevanja za odločitev vodstva, ki zvišuje cene vstopnic.
:valjamse:

henkl

Majstr
18. nov 2019
505
305
63

Katastrofa za Dallas: Kyrie Irving končal sezono​

Kyrie Irving | Kyrie Irving si je strgal križne vezi v levem kolenu. | Foto Reuters

Kyrie Irving si je strgal križne vezi v levem kolenu.
Foto: Reuters
Košarkar Dallas Mavericks Kyrie Irving je po poškodbi kolena končal sezono. Glavni član Mavericksov si je na srečanju s Sacramento Kings strgal križne vezi v levem kolenu, kar pomeni, da je njegova sezona končana, poroča Shams Charania.

• Žalosti me
Reactions: kemb

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.710
1.213
113
Titograd
Pri teh letih je to nasploh precej težka poškodba, vprašanje če bo še kdaj igral na takem nivoju. Sem pa zdaj dokaj prepričan da je on svoje za Dallas že odigral.

kemb

Majstr
7. okt 2018
859
886
93
To sem tudi jest zasledil. In na začetku nisem dajal veliko pomena temu. Razmišljal sem, da ga bo nekdo podoben zamenjal, pa zgleda da ga ni. Rezultati se že kažejo... Pa kiddova strategija teraj do konca....

gr69

Guru
15. dec 2009
11.705
2.735
113
še v SLO - ampak komaj
Lahko poenostaviš ozr. pogledaš kaj je kalbo napisal - odkar je Cuban prepustil večinski delež, ni več “košarka”* bilo vodilo kluba (franšize) ampak samo in zgolj $$$ in “sistem in red”.

* “košarka” pomeni igralce in gledalce (fane) in veselje do uspehov. Za vodenje take zadeve moraš biti malo trešen - a to ne pomeni, da moraš zaradi tega zgubljati denar - a milijarder pač s tem ne boš postal - tak moraš vstopiti v to igro. Adeltoni so pa samo $$$ - in vse kar ne prinese vsaj (na pamet) +20% na leto, je treba drugače urediti

henkl

Majstr
18. nov 2019
505
305
63
Vseeno pa ne razumem,da se fantje po 30 še ženejo za denarjem,pa vsi miljonarji pol pa katastrofa zdravstvena.:sprasujemse:

delter333

Guru
21. maj 2010
1.960
1.654
113
Notranjska
20 tekem še imajo, brez centrov bi še nekako šlo, brez kyrieja so pa gotovi, tudi če bodo na mestih 7-10 jih bo kak GSW pospravil za malico. Klay ne bo menda sam nosil Mavsov, saj je tudi sam zadnja leta precej poškodovan, kaj dosti igralcev pa jim več ni ostalo.
Samo če pomisliš kaj si Klay misli sedaj...zavrnil je Lakerse in šel v Dallas igrati z Luko in po naslov. Ostal je sam brez Luke in Kyria, se več z Luko v LA. Se mi kar malo smili.
So se pa na žalost moja predvidevanja uresničila glede Kyria, ne moreš kurt igralca tako in upati da zdrži. Če si še tako pripravljen minute vzamejo svoj davek.
Na drugi strani se pa vidi da je tudi povprečen Luka lepo razbremenil Lebrona.
Spet se bo potrebno navadit pa navijat za lakerse po 35+ letih!

• Všeč mi je
Reactions: Najbolji

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.268
1.294
113
43
Sem prepričan da bi Luka spet vse naredil da bi to ekipo prišel do finala. Sploh za svojega hermanota. Navijača Dallasa se mi smilijo. Klub pa čisto nič. Lively nej gre v LA

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.637
4.845
113
Samo če pomisliš kaj si Klay misli sedaj...zavrnil je Lakerse in šel v Dallas igrati z Luko in po naslov. Ostal je sam brez Luke in Kyria, se več z Luko v LA. Se mi kar malo smili.
So se pa na žalost moja predvidevanja uresničila glede Kyria, ne moreš kurt igralca tako in upati da zdrži. Če si še tako pripravljen minute vzamejo svoj davek.
Na drugi strani se pa vidi da je tudi povprečen Luka lepo razbremenil Lebrona.
Spet se bo potrebno navadit pa navijat za lakerse po 35+ letih!
In tukaj se tudi lepo vidi kako je moral Luka garat kljub mnogim poškodbam, da je oddelal toliko minut na tekmo v povprečju kot jih je. Mislim, da je bil med igralci z največjo minutažo v ligi. Ne zato ker bi hotel bit, ampak zato, ker so ga kurili, da so dobili rezultat. Brez njega so kurili Kyria in je zdržal en mesec.

• Všeč mi je
Reactions: Rekreacija