Stil oblačenja pri ženskah

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
men npr. tud grozn zgledajo pajkice pa kratka majca cez. sploh pri malo bolj okroglih

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Kasius, moti me predvsem, da kot je piki rekla, je povsod (vseh teh zarah, hmjih itd...) bolj kot ne vse isto. Kupi oblek, ki niso za nikamor...in še potem, ko najdeš nekaj, kar ti je všeč in je uporabno, ugotoviš, da v bistvu kvaliteta pada in operem majco dvakrat pa mi je prekratka in cela zasukana. In pol itak, da me mine sploh it kej gledat v te trgovine.

@Ziggy, če ma punca fajn postavo, lahk čist fajn zgleda v čist oprijetih kavbojkah+škornje...je pa seveda stvar okusa zopet
wink-1.gif

Aja, pa ja...tist kar vidiš na večini bruck kot si reku zna bit za bruhat :D

Nazadnje urejeno:

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Dobr ajde, to so mogoče mal ekstremi (mogoče pa tudi ne), je pa res, da tipov ne gledam, še manj pa v čevlje oz obutev.
smile-1.gif

Je pa res, da se jaz lahko preoblačim v službi, imam več parov čevljev, tudi kakšna obleka se najde, ker nikoli ne vem kaj me čaka tisti dan, tako da se lahko vedno uskladim in se ne zanašam na jutranji outfit. Imaš pa ljudi, ki imajo različne službe oz različne opravke.
smile-1.gif

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Ma, ne gredo mi na živce normalni škornji. Te znajo zgledat prav hudo. Tisti nizki škorenjci, ki se končajo 15 cm nad gležnji zgledajo pa prav ogabno. Če bi našel kakšno sliko bi bilo lažje
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Ne mečemo vse v isti koš. Nekateri znajo biti tako ekstravagantni, da juhuhu.

Nekateri pa... Ne štekam fore prekratkih hlač, ali pa RAP-stile, k so hlače spuščene do premoženja. Ne zastopim tudi prevelikih puloverjev.

Svetleče čevlje (ala srebrne) so mi tud out. Bleščice...WTF?!?!

Se najde, valda. Tko k vas kaj moti, tudi nas. Normalno

to je zato, da jih premoženje drži gor...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
V Trstu je tud neka Mirella al kaj je.

Stvari, kupljene tam, se pri nas prodajejo po 2x ceni...

res je, nekaj let nazaj, krilo v mireli 15 EUR, pri nas 9.990,00 SIT (smo imeli še tolarje)

Lani je moja dol kupila neko jakno za 80€. Njena kolegica identično pri nas za 180€.
grin1.gif

28. avg 2010
11
0
1
Jaz se oblačim tako kot mi odgovarja, poberem dosti modnih trendov, vseh pa ne. Uggice sploh niso več moderne, pa tudi ko so bile jih nisem imela, ker cunje kar dosti kupujem in imam za ceno enih uggic raje 5 parov čevljev. Pa še grde so.
Verjamem da moški o modi nimate dosti pojma, ker vas to ne zanima, ženske pa pač -ene ja, druge ne.
Nosim samo črne hlače, kavbojke nosim res redko, večinoma jih oblečem za na kakšne sprehode ali hiter skok v trgovino. Imam tudi paleto barv izven katere ne kupujem, ker se samo v teh počutim dobro. Te barve so črna, bela, rdeča, olivno/vojaško zelena, siva, krem barva. Tudi kak temno vijoličen kos se najde, ali pa temno moder. Ogromno nosim krila, v vseh letnih časih. Jeseni se držim gležnarjev, pozimi škornjev. Peta če je, je udobna, široka in ne previsoka.

Pa še nekaj slik, tole mi je vse všečno.

style-great-prices-05-0809-de.jpg

5084744126_df27b43673_Blog1.jpg

thumbfinal-alex-valeria.jpg

2lt62wn.jpg

62897864.jpg

004-5049044966-3fdca7d961-b.jpg

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
a je kaj narobe z mano, ker sem moral za vsa imena raznih oblačil in obuval googlat, da sem sploh vedel kaj je to? uggice, aladinke wtf?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
dobro, saj za aladinke se mi je zdelo, da bi lahko ble kake sandale, samo sem moral preverit, za uggice sem pa edino povezavo imel na haggis