Hm pri nas je podobno
Nikoli nič za oblečt ampak omara ki je dolga cca 5m ( 4 delna) je v treh predelih njena, 1 del pa je moj, pa še ta ne čisto..
Tudi pri čevljih ima moja "Imelda Marcos" primat...od 15 polic, je njenih 13, ampak, vsako sezono in letni čas , po božjem čudežu ni barvno usklajena...
Da ne govorim o tem kolikokrat najdem ob kakšnem iskanju še vedno novaoblačila z etiketo ali nove čevlje v škatli ki niso bili nikoli obuti.........Torbic na tem mestu niti omenjal ne bom....Seveda obenem naletim ob omembi tega tudi na "kokeršpanjel" pogled...
Sploh ne pomišljam da bi vse to potegnil skupaj in conventiral v €, predvsem ker stvari niso Zara, H&M, ...itd
Drugače pa moram rečt, da ima moja zame super stil oblačenja ki mi je bil všeč prej in sedaj .Zna se oblečt situaciji ali eventu primerno..
Pri ženski mi je zelo pomembno kakšen stil ima, verjetno sem imel srečo, da sem pri moji to našel vse v enem paketu
Sem pa zadnjič na pumpi gledal eno pupu, ki se je skobacala iz Tigre, v obraz zelo lušna, ampak močnejše postave ( kar ni konec koncev nič narobe), oblečena v pajkice..pol se pa skloni in ji ven pogledajo črne tangice ki so bile po čipki na zgornjem delu in pasu razcefrane pa še gumica je ven gledala...gravž od gravža...Tako me pa odbija že na daleč..