Stil oblačenja pri ženskah

Michelle

Zelenc'
3. jan 2011
16
0
1
Nikoli ne bom razumela zakaj se debele ženske oblačijo v oprijete kavbojke, samo zato ker je moderno ali pa še boljši odgovor: zato ker vse to nosijo. Zakaj bi si morala navlečt aladinke, da bi zgledal kot da mi je ušlo
grin1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.511
7.706
113
Am a ste opazili poplavo novih nickov zenskega spola v zadnjih par dneh? Pomoje se mal o modi govorimo pa bo mel slovenet tle vec potencialnih kokr na ona-on

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
ksz... dejstvo je da se 98% punc, žensk ne zna obleči. In na koncu se tipi ne spoznamo na modo. Resnica pa je da razen 2% [censored]čin, ki nosijo vse možno (kao kreacije nekoga) in pa 20% čefurjev, ki so kao moderni v svojem svetu enakih, ostali (78%) n damo veliko na "modo".. in pač oblečemo tisto v čemer se dobro počutimo. Zato so naše stvari praviloma sprane, saj nimo polno omaro cunj enodnevnic, kot večina bejb. In na koncu zgledamo hudo. Veliko bolj kot pa večina deklic.

To da imajo punce raje 10 parov navadnih čevljev kot pa ene hude, je pa samo dokaz, da dejansko nimajo pojma. Niti ne veste kaj so dobri čevlji in zakaj so neki cavaliji, lesilla ali zanotti ipd dragi. Pač ste tako kot večina Kia Proceed voznikov, katera se tolaži, da ima golfa z korejsko značko.

ravno tako večina punc nima smisla za oblačenje oz kombiniranje. Misjote da ker poznajo vse odtenke marelične barve in ker so prebrale novi cosmo, kar naenkrat dobile smisel za oblačenje... ne... designerji so večinoma tipi in to ne brez razloga... zelo, zelo malo punc ima ta občutek...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.511
7.706
113
Zdej odloc se kam spadas ti... ker po tvojih kriterijih si shizofren -> se spoznas, ne das veliko na to, nidi ped.ercina, ampak vseeno cosmo ni dovolj... odloci se.

LaUros

Pripravnik
13. feb 2008
327
0
16
Ljubljana
Apollo, LOL. Mogoce je pa modni oblikovalec? Samo vecina je pede.rcin
evil.gif

Ponavadi ima moski ob 5x manjsi omari vedno za oblect, se pravi za vse priloznosti, zenska nikoli
bonk.gif
seveda odvisno od posameznika.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.511
7.706
113
Ja midva mava trodelno vgradno omaro. Ogromno. No to sem mislil da je. Srajce in hlacena rob mam na 5 obesalnikih. Vse ostalo na eni polici. Pa se mi namerava krcit avtohtono cono =) Zadnjic sem se prov razburit moral ker se neki njeni pulovercki na moji polici znasli. Ampak mi zlaga stumfe tko da sva si bot
wink-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.258
1.281
113
43
Dobr sam dejansko isto velja tudi za tipe. Recmo če gledamo poslovne obleke. Hlače, reklc, kravata, srajca. Če recmo dodaš samo lajbč vse zgleda čisto drugače. Ne zgleda več samo japijevsko ampak zgleda prou hudo. Jaz reklca brez lajbča ne oblečem, nikdar

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.114
34
48
Hm pri nas je podobno
Nikoli nič za oblečt ampak omara ki je dolga cca 5m ( 4 delna) je v treh predelih njena, 1 del pa je moj, pa še ta ne čisto..
Tudi pri čevljih ima moja "Imelda Marcos" primat...od 15 polic, je njenih 13, ampak, vsako sezono in letni čas , po božjem čudežu ni barvno usklajena...
wink-1.gif

Da ne govorim o tem kolikokrat najdem ob kakšnem iskanju še vedno novaoblačila z etiketo ali nove čevlje v škatli ki niso bili nikoli obuti.........Torbic na tem mestu niti omenjal ne bom....Seveda obenem naletim ob omembi tega tudi na "kokeršpanjel" pogled...
Sploh ne pomišljam da bi vse to potegnil skupaj in conventiral v €, predvsem ker stvari niso Zara, H&M, ...itd
Drugače pa moram rečt, da ima moja zame super stil oblačenja ki mi je bil všeč prej in sedaj .Zna se oblečt situaciji ali eventu primerno..
Pri ženski mi je zelo pomembno kakšen stil ima, verjetno sem imel srečo, da sem pri moji to našel vse v enem paketu
cool-1.gif

Sem pa zadnjič na pumpi gledal eno pupu, ki se je skobacala iz Tigre, v obraz zelo lušna, ampak močnejše postave ( kar ni konec koncev nič narobe), oblečena v pajkice..pol se pa skloni in ji ven pogledajo črne tangice ki so bile po čipki na zgornjem delu in pasu razcefrane pa še gumica je ven gledala...gravž od gravža...Tako me pa odbija že na daleč..

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.114
34
48
Sam znucan perzijaner v pisarni (al je doma) pa kr paše k prikazanem outfit-u... ane?
evil.gif

Chipmunk

Pripravnik
30. jun 2008
366
0
16
No,. jaz imam samo eno oblekco, ki je nisem nikoli oblekla - ni še bilo prave priložnosti. Tako mi visi v omari. Etiketo sem seveda odstranila
wink-1.gif

Harlemhlače?
uf-1.gif

Uggice so mi sicer lepe, sam so drage k sam hudič. Kot je že ena napisala: raje imam za ta denar 3 pare čevljev več. Sicer sem pa šla raje letos v nakup kjut skibuck
tongue-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.312
2.115
113
Emona / Carnium
OK, what's next? Let me think...
Velik Hello Kitty-ja na 40 letnici? Lasni podaljški (ok, ta ne paše pod oblačenje)? "Mom" jeans? Jeans jakna na jeans kavbojke drugačne barve? V " flashy firmah" od glave do pete? Črno spodnje perilo na svetla vrhnja oblačila? O kopalkah bi lahk tut kšno rekl, sam tist bi blo najbolj objektivno, če bi fotke lepili
evil.gif