Citat:
Uporabnik Shai pravi:
Morm rečt, da se kar strinjam s tem, kar ste napisali do sedaj.
Maxi, ja!! Končno ena, ko se strinja s tem, kak crap se prodaja! ...za kozlat...v vseh trgovinah, ki jih je že nekdo prej naštel ni druga kot razvlečeno in večinoma prekratko sranje
Zadnje čase kupujem samo še v Espritu, Quicksilverju in športnih trgovinah, ker me oblije mrzel pot, ko že samo izložbe ostale vidim.
Jaz sem mnenja, da ga ni čez komot. To pa ne pomeni, da cele dneve pohajkujem okoli v šlapah in trenerki(preden se kdo na to obesi
..mal heca, sam pač res, zakaj bi nosla obleke v katerih pol stvari ne bom mogla nardit brez straha, da mi bo kje kaj počlo al pa ven pogledalo.
In nekako kot je že panoramic prej pisal, sem mnenja, da bo punci najbolj pasalo tisto, v čemer se dobro počuti, ker bo potem tut to znala nosit in bo dobr zgledalo na njej. Marsikatera punca, ki nikakvo zgleda, ko gre po ulici al pa šoping centru v svojih šajni petkah in nareta gor, ko neka Rijana, bi lahk miljonkrt boljše zgledla, v sebi primernih oblačilih...Pa potem seveda brez tricentimetrske fasade, kar pa je pol že čist tatretja zgodba...
Še to, da ne pozabim... veliko na izgled prinese, da so ji oblačila prav, ustrezajo njeni postavi in da so čista.
O oblačenju na slovenski kao sceni al pa kerikoli drugi pa raje sploh ne bi pisala. Sex sells in to je žalostno.