Stil oblačenja pri ženskah

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Pika
A to je zdaj konec debate?
S hribovkami na 1500 metrih ni oprav nič narobe, malo čudno pa je, če se taka sprehaja v nižinah. Vsaj meni. Tisti fantovski stil se mi zdi, da ženskam ne pristaja. Drugače pa znajo biti hribovke prav seksi. Npr kakšne pajkice, zgoraj windstoper. Pa kapa, izpod katere ven gledajo lasje,...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.446
3.828
113
davorinm.wordpress.com
Mene pa zanima zakaj se tam po 22. letu nehate oblačit sexy? Prej nase kar se da sexy, potem pa take obleke, da se še slovonet ne bi zganil. Sej ok, odraščanje pa to, resnost....sam res ni treba ubit vsega.

Če ima kakšna ženska aladinke tukaj. Kdor ti je rekel, da dobro zgleda na tebi se je zlagal. Zgleda zanič...tko uno ful zanič.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Ne mečemo vse v isti koš. Nekateri znajo biti tako ekstravagantni, da juhuhu.

Nekateri pa... Ne štekam fore prekratkih hlač, ali pa RAP-stile, k so hlače spuščene do premoženja. Ne zastopim tudi prevelikih puloverjev.

Svetleče čevlje (ala srebrne) so mi tud out. Bleščice...WTF?!?!

Se najde, valda. Tko k vas kaj moti, tudi nas. Normalno

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Nekateri pa... Ne štekam fore prekratkih hlač, ali pa RAP-stile, k so hlače spuščene do premoženja. Ne zastopim tudi prevelikih puloverjev.
To je tudi meni čisto mimo. Ampak ne toliko kot aladinke.

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Pri oblačenju mene največkrat zmoti, da si k nekmu outfitu obujete kar nekaj x in to na koncu pokvari celo podobo.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Pa dobr, koliko žensk pa dejansko to nosi. V moejm krogu kolegov, znancev in prijateljev (ni jih malo), dejansko nobena ne nosi.

V stari LJ sem v celem večeru videla 1 osebo...

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Z eno pomembno razliko, tukaj opisuješ še mladince, ki so stari predvidoma ca 20 let ali pa se imenujejo gay over ali skater al kaj je že uno čudo.

Za razliko od žensk, ko nekatere še vedno mislite, da ste pri svojih 24+ še vedno Rihane in ostala golazen.

V mojem krogu dobrih znancev so sami dečkoti z normalnim stilom oblačenja, več ali manj vsi zasedeni s kakšno simpatično dečvo, morda je en ali pa dva (od ca 10), da sta samska, vendar so tukaj posredi drugačni razlogi.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik Shai pravi:
Pri oblačenju mene največkrat zmoti, da si k nekmu outfitu obujete kar nekaj x in to na koncu pokvari celo podobo.

Daj primer, da si lažje predstavljam.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.313
2.115
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:

Hvala Maxi25!
evil.gif

OK, for the record: tema je totalno blesava. AMPAK, pri nas smo, kar se oblačenja tiče, tako zaplankani, da se mi včasih zdi, da pogledi kar žgejo skozi obleko, če človek obleče kaj drugega kot prekratke, v rit zatlačene, cargo hlače in črtast pulover
Lahko rečem, da se zelo rad oblečem drugače (trendy stari
grims-1.gif

Je pa res, da je za vse bolje, če nekateri ne ekperimentirajo preveč
evil.gif

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Ok, Davidoff...kar obrača se mi samo ob pomisleku na tiste čudne čevlje za poleti ki imajo odprto peto, pa kroksih...tut pr ženskah...pa potem beli kao elenganti čevlji, pa nošenje preveč elegantnih čevljev zraven bolj sproščenega outfita, pa nošenje unih faking shox najkic zravn vsega, pa da nosijo šale ker se jim pač to zdej zdi in in mislijo, da njim tut to paše, pa zdej pozimi neke čudne gojzerje, k niso za nikamor...ma tega vidim še pa še ko grem po mestu
stupid-1.gif
pa se je res, je vse to stvar okusa. Men pač ni všeč.
Pa pogrešam inovativnost...vsi hočjo bit neki kao upedenani mix med metroti+italijani+čefurji. Ni mi všeč.
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:

Hvala Maxi25!
evil.gif

OK, for the record: tema je totalno blesava. AMPAK, pri nas smo, kar se oblačenja tiče, tako zaplankani, da se mi včasih zdi, da pogledi kar žgejo skozi obleko, če človek obleče kaj drugega kot prekratke, v rit zatlačene, cargo hlače in črtast pulover
Lahko rečem, da se zelo rad oblečem drugače (trendy stari
grims-1.gif

Je pa res, da je za vse bolje, če nekateri ne ekperimentirajo preveč
evil.gif

zmaga.gif
Odlično!

Sicer pa, zakaj je treba ženske metati v isti koš? V čem je štos?

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik Shai pravi:
Morm rečt, da se kar strinjam s tem, kar ste napisali do sedaj.

Maxi, ja!! Končno ena, ko se strinja s tem, kak crap se prodaja! ...za kozlat...v vseh trgovinah, ki jih je že nekdo prej naštel ni druga kot razvlečeno in večinoma prekratko sranje
stupid-1.gif

Zadnje čase kupujem samo še v Espritu, Quicksilverju in športnih trgovinah, ker me oblije mrzel pot, ko že samo izložbe ostale vidim.

Jaz sem mnenja, da ga ni čez komot. To pa ne pomeni, da cele dneve pohajkujem okoli v šlapah in trenerki(preden se kdo na to obesi
wink-1.gif
..mal heca, sam pač res, zakaj bi nosla obleke v katerih pol stvari ne bom mogla nardit brez straha, da mi bo kje kaj počlo al pa ven pogledalo.

In nekako kot je že panoramic prej pisal, sem mnenja, da bo punci najbolj pasalo tisto, v čemer se dobro počuti, ker bo potem tut to znala nosit in bo dobr zgledalo na njej. Marsikatera punca, ki nikakvo zgleda, ko gre po ulici al pa šoping centru v svojih šajni petkah in nareta gor, ko neka Rijana, bi lahk miljonkrt boljše zgledla, v sebi primernih oblačilih...Pa potem seveda brez tricentimetrske fasade, kar pa je pol že čist tatretja zgodba...

Še to, da ne pozabim... veliko na izgled prinese, da so ji oblačila prav, ustrezajo njeni postavi in da so čista.

O oblačenju na slovenski kao sceni al pa kerikoli drugi pa raje sploh ne bi pisala. Sex sells in to je žalostno.

evo se ena, ki se strinja. mogoce zase najdem kaj v emoprimumu ali pa enmu butikcu tle pri nas, cityparka ipd. pa se ze na dalec izogibam. cevlje pa ponavad v bati zvohlam

Nazadnje urejeno:

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
ce je povsod isto...ne vem pa zakaj bi prevelik pulover kupvala, ce mam zdej od poletja 3/4 omare takih cot

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
A je že kdo omenil škorenjce in not zatlačene kavbojke? Kot bi se obula za v štalo
bonk.gif

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Ne, oni nizki škorenjci, ne škornji. Ne vem kako sem jim reče, vidiš jih pa na 80% bruck s podeželja...