Stil oblačenja pri ženskah

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Zdej odloc se kam spadas ti... ker po tvojih kriterijih si shizofren -> se spoznas, ne das veliko na to, nidi ped.ercina, ampak vseeno cosmo ni dovolj... odloci se.

nisi zastopil pointa... fora je to, da imamo očitno deci veliko boljši občutek kaj paše in kaj ne. Ti verjetno ne prebiraš modnih revij, da vidiš katere gate pašejo zraven štumfov. Pač se oblečeš tako kot se "moraš". Nekaj udobnega, lahko tudi dragega.. in če greš v trgovino kupit za oblečt tudi veš kaj iščeš in kakšno mora zgledati. No tega pri dragih puncah ni. Miljon stvari, katerih ne nosijo. Ko pa iz miljon kosov nekaj sestavijo zgledajo kot
hysterical-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.511
7.706
113
Aha, ja no morda bi ze prvic tko napisal pa bi se vsi razumeli =) ne jaz sem modni de.bil. Imam 30 enakih crnih boxerc, ene 50 parov stumfov treh razlicnih serij - vsi so crni brez cesarkoli, troje enake kavbojke, 5 puloverjev in ene 40 razlicnih majic.

Tako da se moram odlocit samo kako majico in kak pulover. Poleti je stvar tezja ker mam 4 razlicne kratke hlace in vec razlicnih superg. Takrat trpim ampak vsak nosi svoj kriz. Mam pa se pol ene par oblek in ene 10 srajc... no tam mi pa kombiniranje kar gre. Samo jih redko nosim, sem vcasih vec.