Stil oblačenja pri ženskah

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.259
1.281
113
43
Pa tud če gledaš našo kao estrado ki vem da si lahko kupijo kake bolj cunje pa vseeno nosijo najbolj sluty shit.

Kje so kkšne punce da komentirajo

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Jbg zdaj, če pa 3/4 finoč v mestu dela kot "modna svetovalka" ali v "gostinstvu". Zdaj pa ti izvajaj eleganco, ko nekomu postrežeš belo kavo ali mu iščeš spodnje gate velikosti XL, ne gre. Boring life, boring image.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Sam še nehate razmišljat kot teenager pa ste na dobri poti.
shocked-1.gif

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Morm rečt, da se kar strinjam s tem, kar ste napisali do sedaj.

Maxi, ja!! Končno ena, ko se strinja s tem, kak crap se prodaja! ...za kozlat...v vseh trgovinah, ki jih je že nekdo prej naštel ni druga kot razvlečeno in večinoma prekratko sranje
stupid-1.gif

Zadnje čase kupujem samo še v Espritu, Quicksilverju in športnih trgovinah, ker me oblije mrzel pot, ko že samo izložbe ostale vidim.

Jaz sem mnenja, da ga ni čez komot. To pa ne pomeni, da cele dneve pohajkujem okoli v šlapah in trenerki(preden se kdo na to obesi
wink-1.gif
..mal heca, sam pač res, zakaj bi nosla obleke v katerih pol stvari ne bom mogla nardit brez straha, da mi bo kje kaj počlo al pa ven pogledalo.

In nekako kot je že panoramic prej pisal, sem mnenja, da bo punci najbolj pasalo tisto, v čemer se dobro počuti, ker bo potem tut to znala nosit in bo dobr zgledalo na njej. Marsikatera punca, ki nikakvo zgleda, ko gre po ulici al pa šoping centru v svojih šajni petkah in nareta gor, ko neka Rijana, bi lahk miljonkrt boljše zgledla, v sebi primernih oblačilih...Pa potem seveda brez tricentimetrske fasade, kar pa je pol že čist tatretja zgodba...

Še to, da ne pozabim... veliko na izgled prinese, da so ji oblačila prav, ustrezajo njeni postavi in da so čista.

O oblačenju na slovenski kao sceni al pa kerikoli drugi pa raje sploh ne bi pisala. Sex sells in to je žalostno.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Shai, če potegneva črto, je dejstvo, da ko se ženska sleče, desc pač pozabi, kaj je imela prej oblečeno. Tko je
evil.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Ma dej halo. Ne more bit tako grozne razlike med slečeno in oblečeno. Sej jo menda oceniš. No ne vem...
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Res je, Maxi!
smile-1.gif

...tut ne tuk lepa se uspešno slači, če je dost hitra, al pa kurbirska
tongue-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
ksz

Meni je všeč umirjeno ženstveni stil, malo mladostniški. Recimo kavbojke, visoke pete, zgoraj pa majica z blagim dekoltejem.

ali pa

Mini krilo, zgoraj pa majica brez izreza.

Ali pa na pol mini obleka v enem, recimo volnena, to kar je zdaj moderno, zraven pa škornji...

Totalno mimo pa mi je stil ala Čepinka.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Nevem kako je pri ostalih fantih samo jaz rad vidim da je punca dobro oblečena. Ne pa da vse nosijo isto ali grdo ali neprimerno. Sploh zvečer mi te kurbaste obleke in čevlji res gredo na jetra.

Ti si tak između punk/skater/darker, a babo bi mel v kavalija oblečeno?