Stil oblačenja pri ženskah

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Pa tud če gledaš našo kao estrado ki vem da si lahko kupijo kake bolj cunje pa vseeno nosijo najbolj sluty shit.

Nije žvaka za seljaka, fuzbalerje poglej, imajo dost keša, oblečeni pa so kot mladoletni čefurji. Kupi si ene srebrne superge za 300 eurov,pa roza majico Just Cavalli, pa misli, da je super oblečen.

Naši estradi se pač pozna proletarsko poreklo, drugega ni moč reči, če se je kot najstnica oblačila v kič iz New Yorkerja, se bo kot "fina estradnica" oblačila pač v kič Just Cavalli. Ne moreš iz kmetice naredit princeske.

Lamagras

Pripravnik
7. dec 2010
69
0
6
Da zna skombinirat kake kavbojske škornje z kako lepo cvetličasto oblekico, to je men še najlepš vidt
zmaga.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Pa da se voz Golfa, ma gajbo krompirja zmer u gepeku... pa je optimalna babura..

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Posebi cez plocnike pa spegle drugih avtov
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Ne, ne, ... pozabil sem napisat, da ne v mestih. Tisto so pleharce. Jaz bi tako, ki se pripelje z Defenderjem s kajakom na strehi, se ustavi recimo v Čezsoči, se počasi preobleče v neopren ...
cheer.gif

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Ne, sploh ni važno kje vozi, ker u bistvu si ti tuki plehar, ker ti je pomembno kaj vozi
evil.gif

Lamagras...ni slaba kombinacija, ne.

Pa Kasius, tut tvoj drugi post o žvaki in seljaku lajkam
grin1.gif
....če se ne zna oblečt se pač ne zna, je*iga.

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Ma dej halo. Ne more bit tako grozne razlike med slečeno in oblečeno. Sej jo menda oceniš. No ne vem...
crazy1.gif

Odkar sem v Emporiumu v Ljubljani gledal lift up ass kavbojke, ne verjamem ničemur, dokler ne padejo zavese..
redface-1.gif

Za vse ki pa jamrate, da ni robe... jo je dovolj, samo to ne pomeni da lahko z cenimi 5€ za majčko gre čez... V Emporiumu (center), Hugo Boss, sportina xyz(BTC) je robe na pretek. In to odlične robe. Ne kar nekaj. Samo so pa cene malce višje. Ampak ko enkrat imaš take stvari, ti je jasno zakaj.

lp

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Po eni strani ima Maxi25 prav, sama kitajska, razvlečena, pocenkarska roba se prodaja, po drugi strani se pa strinjam s tabo mitja klasične obleke se dobijo vendar so malce dražje. Včasih tega ni bilo. V Trstu sem odkrila dve kul trgovini ena se imenuje Motivi druga pa Monsoon Accessorize. V Motivi imajo kr zanimive stvari, tko ne vsakdanje pa ne preveč načičkane, ravno prav potiskane. Accessorize je bolj indijski stil, no men je všeč.

majč

tomi

Guru
1. sep 2007
18.803
9.982
113
40
MB
v več stilih lahko zgledate hudooo simpatično
smile-1.gif

pol pa pridemo do problema ... ker kaj pa na ulici vse vidiš
confused-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
V Trstu je tud neka Mirella al kaj je.

Stvari, kupljene tam, se pri nas prodajejo po 2x ceni...

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
@tomi ja jaz k sem "debela" se ne morem v pajkice spravit, sam ene pa to ne moti
crazy1.gif

@patriot ja je ja pa kitajskih trgovin je malo morje, zdej gremo ponavadi v Torri d'Europa, včasih kupim kakšno unikat majco od slovenskih oblikovalcev npr. dudakunda in še eno znamko sem se spomnila Desigual ene par stvari majo hudih razen "maharadža" hlač

majč

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.259
1.281
113
43
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Nevem kako je pri ostalih fantih samo jaz rad vidim da je punca dobro oblečena. Ne pa da vse nosijo isto ali grdo ali neprimerno. Sploh zvečer mi te kurbaste obleke in čevlji res gredo na jetra.

Ti si tak između punk/skater/darker, a babo bi mel v kavalija oblečeno?

Jaz sm rock'n'rolla čez dan. Če je treba it pa na lepš se zelo rad lepo oblečem, seveda 20ta, 30ta stil. Imam pa res rad da se ženska za na lepš lepo obleče.

Če je kdo gledal recmo Chicago film ali pa Coco Chanel na TV zdej ve o čem govorim. 20ta, 30ta so se babe res dobr oblačle. So nekaj dale na svoj videz. Zdej pa sam pajkice pa dekolte pa misl da je lepa. Sej sm mal nor na tista swing-era leta samo vseeno se babe zdej res ne znajo oblačt

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

Veš da. Drage firme niso v Italiji nič cenejše, kot pr nas.

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Citat:
Jaz sm rock'n'rolla čez dan. Če je treba it pa na lepš se zelo rad lepo oblečem, seveda 20ta, 30ta stil. Imam pa res rad da se ženska za na lepš lepo obleče.
shocked-1.gif

Citat:
Če je kdo gledal recmo Chicago film ali pa Coco Chanel na TV zdej ve o čem govorim. 20ta, 30ta so se babe res dobr oblačle. So nekaj dale na svoj videz. Zdej pa sam pajkice pa dekolte pa misl da je lepa. Sej sm mal nor na tista swing-era leta samo vseeno se babe zdej res ne znajo oblačt
Jep, jep, je res...in po možnosti, so pajkice še cele prozorne, da se ji ja vse vidi, pa majca prekratka, pa mamo zmagovalno kombinacijo. Mislim, če se lahk stlašič not, še ne pomeni, da lahk taka hodiš okol
smirk-1.gif

Akasha

Pripravnik
23. sep 2007
240
0
16
Ljubljana
Lol, zanimiva tema....

Kot prvo - žal je povsem res, da se prodaja sama grozna šara po vseh najbolj popularnih trgovinah s cunjami (kjer so cene še v mejah normale).

Ne prebavljam npr.bund tipa "polnjena vreča za smeti", pa razno viseče gubasto raztegljivo preveliko sranje...kratke hlače za pozimi....puloverji in plašči s kratkimi rokavi itd...
uf-1.gif

Tudi UGG in CROCS me kar ne prepričajo, haha....

Skratka - sama se oblačim predvsem glede na priliko. Za v službo predvsem razne elegantne hlače, zgoraj pa jopčke / lepše majice ali telirane srajčke / tudi kak čeden puloverček. Jeans za mojo službo po moje ni primeren.
Za na obravnave na sodišču /seminarje oblečem po potrebi tudi suknjič itd (elegantna poslovna oblačila).
Visokih pet raje nimam....(niso preveč zdrave, če je treba dosti hoditi ali stati me od njih bolijo stopala)...ampak včasih jih vseeno dam gor. Najraje imam pa balerinke
redface-1.gif

Poleti nosim tudi kiklce, ampak nikoli mini ali maksi dolžine temveč nekaj vmes ker se v takih najbolje počutim.

Za šport se oblečem športu primerno (nisem sicer nek freak na najdražja tehnološka oblačila).

Na koncerte / festivale grem spet oblečena priliki primerno - umirjen rock stil.. Med drugim so čisto črne skejtarske superge (ki jih je nekdo prej popluval) zame osebno tam nujna in naboljša obutev (preizkušeno skozi veliko let takih dogodkov) - ker se veliko veliko hodi in stoji....oziroma nisi nikoli na miru.

Prosti čas / vikendi - za ven iz hiše - sproščene reči..hoodiji, hlače s žepi (cargo)...pisane majčke, jeans..včasih rock stil.

Za doma - udobne reči.

Zvečer ven - razen na koncerte, na drink ali v kak kino niti ne hodim dosti (služba me zmatra - v petek ponavadi komaj še gledam).... - ne nosim klasičnih outgoing "zelo razkrivajočih, kratkih...svetlečih...in podobnih reči, ker jih niti ne rabim...v glavnem izberem nekaj bolj umirjenega pa še vedno sproščeno elegantnega.

All in all - priliki primerno.

Glede dražjih trgovin z oblačili pa - za ključne najbolj uporabljanje kose po potrebi tudi precej odprem denarnico (npr. za res dober plašč ali službene hlače, ki bodo dosti v rabi)...sicer pa raje kupim nekaj za srednjo ali ugodnejšo ceno.

miha_zd

Pripravnik
7. jan 2010
535
0
16
Maribor
Da se debatirati o tem ampak vsake oči imajo svojega malarja in vsaka ženska ima svoj stil oblačenja. Osebno sem ''fan'' bolj sproščenega stila, kaki športni copati, kavbojke, majčka. Saj vsepovsod vidiš marsikaj, vidiš kakšno ki komaj hodi zaradi pretesnih pajkic ipd. . Če sem jaz lahko v Nikeovih športnih copatih in kavbojkah, zakaj bi bilo narobe če so ženske tako oblečene, Ene pač dajo več na udobje, kot na to ali je to ''in''.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

res je, nekaj let nazaj, krilo v mireli 15 EUR, pri nas 9.990,00 SIT (smo imeli še tolarje)

no, jaz si kar vzamem popoldne ali celo dan, dvakrat do trikrat na leto in grem ravno v mirello pa mal potem še po trstu nabavljat. Eni jokajo, da se vse cujne raztegnejo, sperejo, zmuckajo, meni pa za tisto ceno ni hudo po letu ali dveh vržti cujne stran (načeloma sama nimam slabih izkušenj s cujnami)

drgač pa sama večino časa nosim kavbojke oz. žametne hlače, pa majce z dolgimi rokavi oz. puloverje.
Občasno ko mi zapaše pa črne elegantne hlače, pa kako lepo majčko ali pulover, al pa pajkice, jeans kratka kiklca, škornji pa nekaj rahlo elegantnega gor.

najbolj srečna sm pa polet z raznimi platnenimi hlačami in oblekcami (od dolgih do malo krajših)

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Jaz sem tisti, ki ga motijo skate čevlji na ženski.

Čisto resno kaj je tako lepega oz udobnega na teh supergah, s tem, da izgledaš kot big foot, posledično se stopala raztezajo, kar je za žensko no go, da o vizualicaiji ne začnem. Kaj je narobe s kakšnimi simpatičnimi supergami, ki so udobne in lepe plus, da žensko stopalo naredi žensko in ne zgledate kot hribovke na 1500m nadmorske višine. Hvala za razlago.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Kaj je narobe s hribovkam na 1500m??
jezen.gif

Še dobro, da so različni okusi. To je razlaga. Pika