Lol, zanimiva tema....
Kot prvo - žal je povsem res, da se prodaja sama grozna šara po vseh najbolj popularnih trgovinah s cunjami (kjer so cene še v mejah normale).
Ne prebavljam npr.bund tipa "polnjena vreča za smeti", pa razno viseče gubasto raztegljivo preveliko sranje...kratke hlače za pozimi....puloverji in plašči s kratkimi rokavi itd...
Tudi UGG in CROCS me kar ne prepričajo, haha....
Skratka - sama se oblačim predvsem glede na priliko. Za v službo predvsem razne elegantne hlače, zgoraj pa jopčke / lepše majice ali telirane srajčke / tudi kak čeden puloverček. Jeans za mojo službo po moje ni primeren.
Za na obravnave na sodišču /seminarje oblečem po potrebi tudi suknjič itd (elegantna poslovna oblačila).
Visokih pet raje nimam....(niso preveč zdrave, če je treba dosti hoditi ali stati me od njih bolijo stopala)...ampak včasih jih vseeno dam gor. Najraje imam pa balerinke
Poleti nosim tudi kiklce, ampak nikoli mini ali maksi dolžine temveč nekaj vmes ker se v takih najbolje počutim.
Za šport se oblečem športu primerno (nisem sicer nek freak na najdražja tehnološka oblačila).
Na koncerte / festivale grem spet oblečena priliki primerno - umirjen rock stil.. Med drugim so čisto črne skejtarske superge (ki jih je nekdo prej popluval) zame osebno tam nujna in naboljša obutev (preizkušeno skozi veliko let takih dogodkov) - ker se veliko veliko hodi in stoji....oziroma nisi nikoli na miru.
Prosti čas / vikendi - za ven iz hiše - sproščene reči..hoodiji, hlače s žepi (cargo)...pisane majčke, jeans..včasih rock stil.
Za doma - udobne reči.
Zvečer ven - razen na koncerte, na drink ali v kak kino niti ne hodim dosti (služba me zmatra - v petek ponavadi komaj še gledam).... - ne nosim klasičnih outgoing "zelo razkrivajočih, kratkih...svetlečih...in podobnih reči, ker jih niti ne rabim...v glavnem izberem nekaj bolj umirjenega pa še vedno sproščeno elegantnega.
All in all - priliki primerno.
Glede dražjih trgovin z oblačili pa - za ključne najbolj uporabljanje kose po potrebi tudi precej odprem denarnico (npr. za res dober plašč ali službene hlače, ki bodo dosti v rabi)...sicer pa raje kupim nekaj za srednjo ali ugodnejšo ceno.