Spet akcija policije in mrtvi

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
v proračunu so zagotovljena sredstva to je res sam kazni zmanjšajo (med drugim) primanjkljaj! Če voziš po predpisih država na tebi ne bo služila?
confused-1.gif
Kaj pa ko plačujemo bencin (trošarine daki) temu se ne da izognit!
Če bomo vsi vozili po predpisih, bo pa država še zaostrila omejitve, še dvignila kazni, table na naselje postavile še bolj v gmajno, da se bo več voznikov ujelo v pasti, ki jih nastavljajo. Vse to že v zadnjih 10tih letih že videno. Ker zakon ni namenjen večji varnosti, temveč krpanju proračunske luknje.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
v proračunu so zagotovljena sredstva to je res sam kazni zmanjšajo (med drugim) primanjkljaj! Če voziš po predpisih država na tebi ne bo služila?
confused-1.gif
Kaj pa ko plačujemo bencin (trošarine daki) temu se ne da izognit!
Ja sredstva so zagotovljena, tudi za dodelitev uspešnosti policistom (katera se ne meri na podlagi napisanih kazni).
Res je da kazni zmanjšajo primanjkljaj, ampak ti k temu ne rabiš prispevat (voziš po CPP
smile-1.gif
).
Glede bencina in ostalega, v tej temi je govora o kaznih tako, da ne mešaj jabolk, hrušk in češenj

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
A kako bi vozil, če ne bi bilo policajev po grmovjih? Povsem varno, kot vozim varno tud na delih ceste, kjer VEM da ne bo policajev. Kako pa ti?
In kaj se pol sekiraš, če policaji v grmovjih klope nabirajo? Jaz tud vozim varno, ampak se, za razliko od tebe , ne sekiram, če se policaji po grmovju skrivajo.
Če bi samo klope nabirali, se ne bi sekiral, ampak oni prežijo predvsem na moj denar, ki bi ga zaslužili zarad morebitnega prekrška, ki ne vpliva na prometno varnost, pa tudi po goljufiji - beri izmišljenih prekrških - se je že večkrat zgodilo.

Komandir jim je naročil, kolk naj pokasirajo, zdej pa morajo nekak proizvest prekrškarje, da bi izpolnili nalogo. In kasirajo uglavnem tistim, ki se peljejo 70, tam kjer bi se lahko varno 90, omejitev pa 50. Naprimer v naseljih, brez stanovanjskih hiš v bližini. (ki jih zakon za naselje zahteva). Najprej napačno postavijo tablo, in nato takoj za tablo kasirajo. Kar je goljufija.

Tistih pravih prekrškarjev, ki jih cela vas pozna, si pa ne upajo dotaknit.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
zato pa že skoz trdim da policaji ne delajo po predpisih ! Lepo se šefi smehljajo pred kamerami in govorijo kok smo pred zakonom vsi enaki! my ass!
stupid-1.gif

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Meni je nppr. hitra vožnja isto pomembna kot dober sex (tut tega ti verjeno ne razumeš več) tebi pa je verjetno uspeh to da še lahko greš sam na wc saj te razumemo!
evil.gif
Če bi se tebi samo delno sanjalo, kaj je dober sex.
rolleyes-1.gif

Tako te pa doma roka jebe na cesti pa policaji.
smirk-1.gif

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
primerjava užitkov seksa in vožnje je res malo mimo...
uh, zadnjič sem avtot ako v ture navil da sem skoraj tako užival kot v deepthroatu... hmm, se ne sliši, a ne??

sicer pa, ja, kaznovanje je bolj kot za skrb po prometni varnosti in kulturi namenjeno polnjenju proračuna.
dokaz temu je to, da policija (in ja, tudi redarstvo) v določenih primerih kaznuje lastnika vozila in ne dejanskega prekrškarja.

l.p.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.744
15.799
113
ma niti ni tako mimo veš.. kkšna huda adrenalinska vožnja s kkšnim ornk avtomobilom je dejansko lahko primerljiva s sexom. ampak moraš biti pač take sorte človek, da ti je to ql... če pa ima nekdo avto samo za (počasen oz. miren) prevoz od točke A do točke B ga pa po možnosti res bolj pozitivno vznemirja kaj drugega kot pa akcija na cesti / dirkališču / whatewa
smile-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Najbolj da vsi ribe lovimo pa ne bo treba tok policajev pa mn smrtnih žrtev bi bilo

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
ma ja, imaš prav, čudaki so povsod. in če se nekaterim huda adrenalinska vožnja s kkšnim ornk avtomobilom bolj dopade kot seks je to prednost zame. tačas, ko weirdo popravlja svoj ornk avtomobil lahko recimo kak sveder, ki mu ni do avtov, ornk popravlja partnerko tega weirdoja.

seveda, mogoče spremenim mnenje če gre za res hudo slab seks s kako poflosano umazanko s črnim za nohti, neurejeno in neumito fuflo ter kosmatimi joški in mozoljasto rito. v primerjavi z vožnjo kakšnega bisera avtomobilima, recimo Weineck Cobra 1350HP

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Če bi samo klope nabirali, se ne bi sekiral, ampak oni prežijo predvsem na moj denar, ki bi ga zaslužili zarad morebitnega prekrška, ki ne vpliva na prometno varnost, pa tudi po goljufiji - beri izmišljenih prekrških - se je že večkrat zgodilo.
Ajaaaa, ti bi rad prekrške delal, pa te policaj v grmovju moti? A taka je ta reš?
A se tebi večkrat zgodi, da se ti policaj en prekršek kar izmisli? Tako malo za hec, ker si glih synthman?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
ma niti ni tako mimo veš.. kkšna huda adrenalinska vožnja s kkšnim ornk avtomobilom je dejansko lahko primerljiva s sexom.
Ko boš, če boš, enkrat sexal, boš videl razliko.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.744
15.799
113
ql, ti bom takrat poslal PM z izčrpno primerjavo
cool-1.gif

ti pa meni ko se boš kdaj na kkšni pisti vozil s 400+ hp strojem, ok? aya sam qrc, to ni to.. tebe avti ne ganejo, men so pa ql bejbe in avti.. ti šment, nč ne bo...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
ti pa meni ko se boš kdaj na kkšni pisti vozil s 400+ hp strojem, ok?
Jaz ne rabim z avtom nikjer tolko peljat. Imam dovolj velik lulek in sem z njim popolnoma zadovoljen. Pa žena tud.
icer pa, kdo ti brani tolko peljat po dirkališču?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.744
15.799
113
kako toliko? govoril sem o moči avta, ne o hitrosti. s takim avtom se je žur peljat oz. pospeševat tudi samo do omejitev.. sam kaj bi to tebi razlagal....
smile-1.gif