Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Sicer vem, da si že izgubil nekaj denarja v kazinu, ampak vseeno te moram vprašat... Misliš, da imaš dovolj znanja, da namiguješ, da zgornja enačba in posledice, ki iz nje sledijo, ne držijo?
Ne ne nimam dovolj ali več znanja kot zgornja enačba, smo pa v kazinu dali prepoved številnim igralcem, ki so bili premočni za nas.
Igrali so hitro, močno in na štirih petih mizah s kakšnim "asistentom" ki je polagal in govoril stave na mizi nekaj metrov stran.
In tak si zbere sektor, recimo zero-špil in ga bo nabijal do onemoglosti na petih mizah z 30-100k bankrolla in ni ga strah izgubit, ker
bo šel po še.
V šentilskem mondu imajo oz. so imeli modela, ki jih je slačil kot pse, zdaj nima več vstopa.
V goriškem pa imajo (so imeli) italjana, ki prikoraka s povprečno 3mio v igralnico, kako je z njim nevem.
In zakaj pri ljubem bogu smo dali vsaj 10im takim prepoved vstopa? Ker so požrli preveč gratis penine?
Pittboss je stopil do mene, pa mi povedal da je najina služba na nitki če nebom vsaj poskušal it mimo zerošpila, vsaj cilinder mi je
pustil počasnen, 6-7 krogov, načeloma nisem vedel kaj delam, mi je pa ratovalo, službe seveda nisma zgubla, hvala pa nama
tudi noben ni reko.
In pri limitih 2-50, lahko z dosti denarja narediš dosti škode. Samo treba je met zvonce pa it v kazino da se ti jebe za 30k.
Glej zaj banalno cigo-matematiko, kako so ti naši kiti igrali:
On si zbere recimo št. 23.
In stavi 50e, in to 33-34x, če ne kucne, si pomaga s spliti in šavali, striti in vsem mogočim kar mu nese. In polek tega, da mu
kucajo šavali in podobno in mu vračaš neki cekinček, on še vedno sedi in čaka na 23tki, in ko bo padla te bo sleko ko pesa.
Polek tega pa to dela na 5ih mizah ne samo pri tebi. In pri 165ih metih mu pade 23tka pa da ga jebeš.
Meli smo enega direktorja, ki je uletaval in nabijal zerošpil tut do onemoglosti na treh mizah, pa ko pridem na menjavo, pa
gledam semaforje
0 0 3 ....
Takrat se je pa njemu komaj veselica začela, in nepusti te primiru, ker pri nas ko je šlo že proti stečaju, je ta model poklical flormena, ga vprašal koliko ima v kasi,
oz. koliko lahko dvigne, da do kolko in za kolko igrat...
Lahko pa te tak model tudi preseneti in pride igrat za par 100e, ampak ne zdrži dolgo, ena ura in trije kozarci penine, pa
že polagam violčni itison po mizi.