pse na vrvice

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
ja itaq da za vsak k... ne gre klicat copse, ta možakar je skoraj redno prihaju na tisto lokacijo in direkt iz avta pse spustu pa veselo gsm v roke, sploh ni je*u kaj psa počneta dokler se nista spravla na njegovo psico (kokrpanjelko) ki je bila na povodcu
crazy1.gif


Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:


Jokica.
Sem ti dal 5*, da se mal pomiriš.
grin1.gif
Toooo, tis dec
wink-1.gif
 

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.137
15.035
113
Osebno nekako tako kot se počutim ob financiranju reševanja ljudi (po možnosti še tujih državljanov), ki se v visokogorje odpravijo v sandalih.
 
  • Všeč mi je
Reactions: Mr_Wolf

mistique

Guru
16. jun 2009
13.529
1.315
113
Emona / Carnium
Odlično. S PZS članstvom se počutim izjemno in podpiram reševanje, še posebej živali.

Zakaj te zanima počutje davkoplačevalcev?

Kako pa se dlakoplačevalec Vadim počuti ob financiranju bank, pokojnin, stroškov operacij zaradi prometnih nesreč pijanih voznikov ali tistih, ki povzročijo hude poškodbe, ker so buljili v telefon, pravnih sporov sosedov zaradi 10cm pasu zemlje, ločitev, cerkvenih storitev in podobnega?
 
  • Všeč mi je
Reactions: msenjur

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.137
15.035
113
Ja pa normalno, da je reševanje oz. pomoč na mestu. Ampak reševanje v situacijah, ki bi se jim pa lahko izognili z lahkoto, ti pa nedvomno pusti grenak priokus in to, da greš poleti sredi jasnega sončnega dne s psom v visokogorje je ravno tak primer. A veš kako ga sonce cvre na poti na Skuto? Še človek se skuha, kje potem pes ne bi omagal, ko za njih poleti tekom najbolj vročih odsvetujejo tudi klasične sprehode a potem se gre pa na mnogourni pohod... Prav vsega res ni treba financirat (ali pa biti vesel ob tem), začenši z plačevanjem reševanja ljudi, ki podcenjujejo gore in zarinejo kamor jim je najmanj treba.
 

mistique

Guru
16. jun 2009
13.529
1.315
113
Emona / Carnium
Hodim v gore, imam psa, ki ga poleti ne vzamem v visokogorje. Skratka, odgovorno pa te fore...Včeraj sem to novico tudi sam prebral in se vprašal, wtf je narobe z ljudmi?! Kljub vsemu pa v ustih ne čutim nobene grenkobe, ker sem tankal helikopter ali financiral FB objavo PZS...na kar Vadim (najbrž) aludira.

Sprašuje o reševanju psov in jaz odgovarjam: vedno in hvala. Če rešujemo ljudi, rešujmo tudi živali. Hawg.

Debata o tem, kako se nekdo odpravi v gore pa je nekaj drugega in Vadima to ne zanima toliko. Za človeško neumnost še ni cepiva (šiba sicer čisto dobro deluje)...in ne mi rečt, da smo spet pri vprašanju: koga volit na naslednjih volitvah...:jok:
 

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.137
15.035
113
Ok, Vadim je res napisal dokaj splošno vprašanje in sem morda preveč projeciral, ker meni pa kar pogreni to, da se zapravlja čas in denar za stvari za katere ne to ne bi bilo potrebno. Se drugače kar strinjam s tvojim zapisom, volitev pa tu nimam kaj vpletat zraven.