Če prideš po zdravniško pomoč sam, potem je treba uporabiti besedno zvezo: "padel sem doma na dvorišču". To bo OK. Nerodno je, če te z mesta nesreče odpeljejo reševalci. Potem bo to težko. Policija je načeloma inštitucija, ki za vsak dogodek, ki ga obravnava, mora nekomu napisati kazen. Tisti pocukrani članki, kako so policisti komu rešili življenje, so samo zato, da ljudje ne bi imeli takega vtisa. Življenja rešujejo reševalci in gasilci. Osebno policisti zato niso krivi, temveč tisti, ki sprejemajo zakonodajo!
Ko je otrok padel na trailu in smo šli za vsak slučaj slikat, je na sprejemu na urgenci sestra takoj rekla: "to se ti je zgodilo doma na dvorišču". Ja, se je. Vprašanje sicer, kaj bi tam v resnici bilo, ker gre za uradno trail progo, ne pa za prometno površino.
Ko je otrok padel na trailu in smo šli za vsak slučaj slikat, je na sprejemu na urgenci sestra takoj rekla: "to se ti je zgodilo doma na dvorišču". Ja, se je. Vprašanje sicer, kaj bi tam v resnici bilo, ker gre za uradno trail progo, ne pa za prometno površino.