na žalost - koliko Tržičanov nas je zapustilo v naročju domačega Storžiča, tudi GRS alpinistov, inštruktorjev, ljudi z ogromno izkušnjami...Tudi veliko izkušenih je že šlo. Verjetnost in statistika. RIP
na žalost - koliko Tržičanov nas je zapustilo v naročju domačega Storžiča, tudi GRS alpinistov, inštruktorjev, ljudi z ogromno izkušnjami...Tudi veliko izkušenih je že šlo. Verjetnost in statistika. RIP
Zakaj bi na urgenci plačal kazen?Greš z biciklom in padeš na šodru na asfaltu v ovinku. Plačaš kazen na urgenci.
V gore pelješ psa (in še sam greš v opankih). Pes faše vročinski udar. Đabe helikopter v kliniko za male živai.
Glede na linkan članek, je rešitev, da rečeš, da si padel s skirojem (navadnim, brez motorja). Ali s poganjalčkom; saj z obojim nisi voznik. V bistvu si pešec.Jaz pa nobenega, ki bi za padec s kolesom plačal kazen. In kakšna je kazen za zdrs na šodru in kateri člen ga prepoveduje?
Dejansko gre za povzročitev prometne nesreče.Jaz pa nobenega, ki bi za padec s kolesom plačal kazen. In kakšna je kazen za zdrs na šodru in kateri člen ga prepoveduje?
Dejansko gre za povzročitev prometne nesreče.
Niso iz trte zviti vici o policajih.
Poznam veliko primerov, ko so poštarji sredi zime padli z motorjem na zasneženi cesti in so dobili kazen zaradi neprilagojene hitrosti.Jaz pa nobenega, ki bi za padec s kolesom plačal kazen. In kakšna je kazen za zdrs na šodru in kateri člen ga prepoveduje?