Izdajalec!Citat:
Jaz pa se ne strinjam z Ivanom okol teh burk itd....
še jst ga bom volil, seveda če misli resno, ker pri tem prevarantu komunajzarskem nikol ne veš
Izdajalec!Citat:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Izdajalec!Citat:
še jst ga bom volil, seveda če misli resno, ker pri tem prevarantu komunajzarskem nikol ne veš
Devic bi naj bilo 72, jasno pa ni:Citat:
Uporabnik johannes pravi:... Zato jim, nekaterim, ne ostaja drugega kot čimprešnji odhod k 40-im devicam!...
za vsakega. so večno device. ta topli gredo pa takoj v pekel. sprašuješ neumosti (kar pa je od tebe tako ali tako pričakovano). device so magična bitja. če veruješ v bradatega moža ki ga ne vidiš ne vem zakaj nebi nekdo še bolj nazadnjaški veroval v device.Citat:
Uporabnik telex pravi:
Devic bi naj bilo 72, jasno pa ni:Citat:
Uporabnik johannes pravi:... Zato jim, nekaterim, ne ostaja drugega kot čimprešnji odhod k 40-im devicam!...
- ali so te device za vse muslimane skupaj ali za vsakega posebej?
- kaj se zgodi, ko eno devico razdevičiš- jih ostane 71 ali je takoj zamenjana?
- kaj početi s temi devicami, če si slučajno homoseksualec- ali dobiš potem devičnike?
- in nenzadnje, od kod pridejo te device- bodo muslimana v raju preganjali očetje in bratje devic, če ne bodo dobili dovoljenja od njih
Zakaj bi šel v pekel, če je umrl za AlahaCitat:
Uporabnik skala pravi:
za vsakega. so večno device. ta topli gredo pa takoj v pekel. sprašuješ neumosti (kar pa je od tebe tako ali tako pričakovano). device so magična bitja. če veruješ v bradatega moža ki ga ne vidiš ne vem zakaj nebi nekdo še bolj nazadnjaški veroval v device.
Pa ne samo jst, veliko ljudi, ki drugače dobijo želodčne težave ob omembi njegovega imena, je izjavilo, da ga v tem primeru obkrožijo na naslednjih volitvah.Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Izdajalec!Citat:
Citat:
Uporabnik telex pravi:
- kaj se zgodi, ko eno devico razdevičiš- jih ostane 71 ali je takoj zamenjana?
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Pa ne samo jst, veliko ljudi, ki drugače dobijo želodčne težave ob omembi njegovega imena, je izjavilo, da ga v tem primeru obkrožijo na naslednjih volitvah.Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Izdajalec!Citat:
Res bo težko, treba bo tešč na volitve zaradi nevarnosti bruhanja, marsikdo bo dobil tam božjastni napad, ampak se bomo potrudili in žrtvovali svoje počutje, to je najmanj kar lahko storimo za civiliziran svet.
Al pa kontra.Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Tukaj se motiš. Kako naj državni organ legitimira tisto osebo? Kako veš da pri izpitih ni druga oseba? Zaradi mene naj bo vsa pokriti, obraz pa se mora videti!
Če ni burk v Sloveniji, koga potem sploh moti, da se prepovedoCitat:
Uporabnik Pepe pravi:
ksz
Je kdo že videl burko v Sloveniji? Jaz je še nisem. O prepovedi mislim enako kot, ko so Francozi to uvedli. In sicer, da bi naj (resna) država v današnjih časih imela resnejšo delo kot se ukvarjati z načinom oblačenja svojih državljanov. Lahko pa posamezna institucija (javna ali zasebna) predpiše primerno garderobo za vstop.
Če gre v skladu s predlagano prepovedjo naprej, bo nekdo nekoč prepovedal kavbojke v javnosti, drug mini krila, tretji plešaste brez pokrival...
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Potem je potrebno prepovedati make-up žensk, spreminjanje frizur. Večkrat osebe nisem prepoznal zaradi teh dveh stvari, kot zaradi burke.
Legitimacija glede na izgled. To je za situacije, ko identiteta ni nujno povsem potrjena. Dvojčkov ne ločiš po sliki. Ko rabiš resnično identiteto, obstajajo naprednejše tehnike.
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
ksz
Je kdo že videl burko v Sloveniji? Jaz je še nisem. O prepovedi mislim enako kot, ko so Francozi to uvedli. In sicer, da bi naj (resna) država v današnjih časih imela resnejšo delo kot se ukvarjati z načinom oblačenja svojih državljanov. Lahko pa posamezna institucija (javna ali zasebna) predpiše primerno garderobo za vstop.
Če gre v skladu s predlagano prepovedjo naprej, bo nekdo nekoč prepovedal kavbojke v javnosti, drug mini krila, tretji plešaste brez pokrival...
Citat:
Hidžab je imuniteta za preljubo in liberalizem, tako da ženo čuva od svobodoumnih in nemoralnih oseb.
Pred 1400 leti so ženske že dobile dovolj pravic, torej nikoli nobene dodatne večCitat:
ISLAM JE ŽENSKO VZDIGNIL IN JI DAL ENAKOPRAVNOST TER NAREKUJE ZADRŽANJE TEGA STATUSA
Islam je žensko vzdignil na visoko stopnjo in ji dal vse potrebne pravice še pred 1.400 leti. Ženska bi morala ta svoj status skrbno čuvati.