Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Tiste taprave so v burko (resda neko posebno, potapljaško) odete tudi na javnih kopališčih.
Jaz sem jo recimo videl na Čatežu.
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Arabci tudi ne želijo svojih žensk kazati drugim,medtem ko njim ni nič napačno če se slinijo nad evropejkam !
Evropejka je razuzdana goneča psica, ki jo je treba kaznovat s torpedom - dekalamariziranim.Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Arabci tudi ne želijo svojih žensk kazati drugim,medtem ko njim ni nič napačno če se slinijo nad evropejkam !
Citat:
Uporabnik Dygscxpixm pravi:
Poleg hrvaškega ima tale Fatima vozniško še v naslednjih deželah:
- Izrael
- New Jersey, ZDA
In morda še kje.
Tako da - ja, vse kaže na zajebancijo.
Glede burk - priznam, da imam glede religij in uporabe take sorte verskih simbolov v javnem življenju dokaj radikalno mnenje.
Že krščanska religija, še posebej katoliška veja, se mi zdi nekaj, kar spada bolj v srednji vek kot pa v 21. stoletje.
Islam je pa še za nekaj stoletij bolj nazadnjaški.
Bizarno se mi zdi, da v zahodnem svetu obstajajo politične stranke, ki imajo v svojem imenu pridevnik "krščanski".
Razne variacije krščanskih demokratov.
Kako je lahko to sekularno?
Če se gremo sekularno ureditev, potem v politiki nimajo kaj iskati stranke, ki temeljijo na religiji.
Bizarno je, da v ZDA na vsakem dolarju piše: "In god we trust".
In da so verski fanatiki tam tako močni, da so še pred desetimi leti na sodišču (na srečo neuspešno) poskušali v šole spraviti teorijo inteligentnega načrta.
Še dosti bolj bizarne so dežele, kjer je islam državna religija.
V času, ko je zahodni svet v obdobju najhitrejšega tehnološkega napredka, ko se počasi že govori o odpravi na Mars, obstajajo dežele, kjer imajo vso oblast v rokah nazadnjaški islamski verski poglavarji.
Burke so simbol podrejenosti žensk v islamskem svetu in v zahodnem svetu nimajo kaj iskati.
to pa je zato da ko sem tam bančni sistem sesuje ti pomaga lahko zgolj bog - oziroma nihčeCitat:
- Izrael
- New Jersey, ZDA
In morda še kje.
Glede burk - priznam, da imam glede religij in uporabe take sorte verskih simbolov v javnem življenju dokaj radikalno mnenje.
Že krščanska religija, še posebej katoliška veja, se mi zdi nekaj, kar spada bolj v srednji vek kot pa v 21. stoletje.
Bizarno se mi zdi, da v zahodnem svetu obstajajo politične stranke, ki imajo v svojem imenu pridevnik "krščanski".
Če se gremo sekularno ureditev, potem v politiki nimajo kaj iskati stranke, ki temeljijo na religiji.
In da so verski fanatiki tam tako močni, da so še pred desetimi leti na sodišču (na srečo neuspešno) poskušali v šole spraviti teorijo inteligentnega načrta.
V času, ko je zahodni svet v obdobju najhitrejšega tehnološkega napredka, ko se počasi že govori o odpravi na Mars, obstajajo dežele, kjer imajo vso oblast v rokah nazadnjaški islamski verski poglavarji.
Burke so simbol podrejenosti žensk v islamskem svetu in v zahodnem svetu nimajo kaj iskati.
Citat:
- Izrael
- New Jersey, ZDA
In morda še kje.
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Ne vem kaj se repenčite. Že zdaj nisem nikdar videl babo v burki na cesti, in je tudi naprej ne bom. Torej kje je problem? Je pa to jasno sporočilo Slovenije da rjuharji pri nas niso zaželeni.
P.S.
Naj mi nekdo razloži zakaj edino v EU se mora večina prilagajat manjšini? Brezjajčniki mogoče?
¸Citat:
Uporabnik fujtajksel pravi:
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Mogoče zaradi tega, ker to takrat ni bil tak problem
A je mogoče to zdejle pri nas kej večji problem kot je bil takrat?
A bomo mogoče kej več dosegli glede ureditve st(/r)anja v Siriji če bomo poleg solidarnostne pošiljke 50 bomb še prepovedali burke pri nas?