Prepovedane burke

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #9334
  • Začetni datum

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Arabci tudi ne želijo svojih žensk kazati drugim,medtem ko njim ni nič napačno če se slinijo nad evropejkam !

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Tiste taprave so v burko (resda neko posebno, potapljaško) odete tudi na javnih kopališčih.
bonk.gif

Jaz sem jo recimo videl na Čatežu.

Jaz pa v Turskoj ob mimovozu po cesti, so imeli na vrtu neke bajte bazen in dve plavalki notri v nikabu rumene barve...ni zgledal 'potapljaški' special edition

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Arabci tudi ne želijo svojih žensk kazati drugim,medtem ko njim ni nič napačno če se slinijo nad evropejkam !

pa ne samo to.. po N žena imajo lahko (bo eazy poveadl koliko) cisti sovinzem. tile kozojebi zelijo imeti oboje od obeh svetov po njihovih pravilih . tako to pac ne gre.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
lej takole naredi, jutri si daj črno masko čez glavo in obraz in pojdi na banko na šalter dvignit denar.

Čisto tako, da vidimo kako na to gledajo na bankah...imam občutek, da boš pristal na nekaj naslovnicah

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
V glavnem muslimanska vera, vsaj tako kot si jo interpretirajo novodbni kozojebi, temelji na čistem egoizmu. In to egoizmu do osnovne celice, lastne druzine. Egoizmu do zene, otrok, zlahte, ubijajo lastne hcere zaradi nedokazaneg presustva, kdo tukoga zajebava? In to je osnovni problem.

Nazadnje urejeno:

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.311
3.924
113
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Evropejka je razuzdana goneča psica, ki jo je treba kaznovat s torpedom - dekalamariziranim.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ne, ne.. Se slinijo... prasice(po njihovo) so doma,vsaka v svoji sobi s pripadajocimi potomci.

Dygscxpixm

Fizikalc
2. jun 2009
396
70
28
Sončna Štajerska
Poleg hrvaškega ima tale Fatima vozniško še v naslednjih deželah:

- Izrael

fatima2.jpg

- New Jersey, ZDA

burka.jpg

In morda še kje.
Tako da - ja, vse kaže na zajebancijo.

Glede burk - priznam, da imam glede religij in uporabe take sorte verskih simbolov v javnem življenju dokaj radikalno mnenje.
Že krščanska religija, še posebej katoliška veja, se mi zdi nekaj, kar spada bolj v srednji vek kot pa v 21. stoletje.
Islam je pa še za nekaj stoletij bolj nazadnjaški.

Bizarno se mi zdi, da v zahodnem svetu obstajajo politične stranke, ki imajo v svojem imenu pridevnik "krščanski".
Razne variacije krščanskih demokratov.
Kako je lahko to sekularno?
Če se gremo sekularno ureditev, potem v politiki nimajo kaj iskati stranke, ki temeljijo na religiji.

Bizarno je, da v ZDA na vsakem dolarju piše: "In god we trust".
In da so verski fanatiki tam tako močni, da so še pred desetimi leti na sodišču (na srečo neuspešno) poskušali v šole spraviti teorijo inteligentnega načrta.

Še dosti bolj bizarne so dežele, kjer je islam državna religija.
V času, ko je zahodni svet v obdobju najhitrejšega tehnološkega napredka, ko se počasi že govori o odpravi na Mars, obstajajo dežele, kjer imajo vso oblast v rokah nazadnjaški islamski verski poglavarji.

Burke so simbol podrejenosti žensk v islamskem svetu in v zahodnem svetu nimajo kaj iskati.

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.286
196
63
Citat:
Uporabnik Dygscxpixm pravi:

- Izrael

fatima2.jpg

- New Jersey, ZDA

burka.jpg

In morda še kje.

Glede burk - priznam, da imam glede religij in uporabe take sorte verskih simbolov v javnem življenju dokaj radikalno mnenje.
Že krščanska religija, še posebej katoliška veja, se mi zdi nekaj, kar spada bolj v srednji vek kot pa v 21. stoletje.

Bizarno se mi zdi, da v zahodnem svetu obstajajo politične stranke, ki imajo v svojem imenu pridevnik "krščanski".
Če se gremo sekularno ureditev, potem v politiki nimajo kaj iskati stranke, ki temeljijo na religiji.

In da so verski fanatiki tam tako močni, da so še pred desetimi leti na sodišču (na srečo neuspešno) poskušali v šole spraviti teorijo inteligentnega načrta.

V času, ko je zahodni svet v obdobju najhitrejšega tehnološkega napredka, ko se počasi že govori o odpravi na Mars, obstajajo dežele, kjer imajo vso oblast v rokah nazadnjaški islamski verski poglavarji.

Burke so simbol podrejenosti žensk v islamskem svetu in v zahodnem svetu nimajo kaj iskati.

Se popolnoma strinjam. Poleg tega sem za enakopravnost, samo mora ta biti obojestranska.
Z našo kulturo v muslimanskih državah ne prideš daleč (svinjski zrezki, mnjam, poplaknjeni s hladnim pirom ali kozarcem vina, kopanjem na skupnih plažah, toples pri ženskah, razgaljene ženske noge, ramena in lasje, obisk savne v paru in še in še), še kako versko policijo si lahko nakoplješ. In če se moram jaz tam obnašati po njihovo, enako pričakujem od njih. Pika.
Da me slučajno kdo ne obsodi, da tako mislim samo o islamu - ne, isto mišljenje imam do križev v šolah in po vseh vrhovih v Sloveniji, zvonenju cerkva na 15 minut (BTW, ure so že dolgo dostopne vsem in ni več nobene potrebe po tem) in podobnem.
Vera je intimna stvar vsakega posameznika in tako naj tudi ostane, v javnem življenju ni prostora zanjo.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
ksz

Za nekatere se je čas ustavil pred našim štetjem.

Opice v burkah sem videl pri pošti v Ljubljani. Mislil sem, da poteka rop.

Skratka naj svoje navade izvajajo pri sebi doma. V Sloveniji jih nočemo.

Tu 100 % podpora SDS.

Pa se jajcajte kolikor hočete.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:

- Izrael

fatima2.jpg

- New Jersey, ZDA

burka.jpg

In morda še kje.

to pa je zato da ko sem tam bančni sistem sesuje ti pomaga lahko zgolj bog - oziroma nihče
evil.gif

JackSparrow

Pripravnik
29. apr 2013
254
11
18
Slovenija
Ko jih boste imeli za sosede tako kot mi, boste drugače razmišljali. Ni prijetno, verjemte mi. Sploh v današnjem času. Aja.... in zadnja dva meseca jih nikjer ne videvamo. A ni to čudn. Lahko je s frentnim k....... mahat po koprivah in biti pametem. V tem podpiram SDS.

Nazadnje urejeno:

2CV

Pripravnik
16. avg 2012
505
12
18
Citat:

- Izrael

fatima2.jpg

- New Jersey, ZDA

burka.jpg

In morda še kje.

467716-post_slo.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.013
6.194
113
Ne vem kaj se repenčite. Že zdaj nisem nikdar videl babo v burki na cesti, in je tudi naprej ne bom. Torej kje je problem? Je pa to jasno sporočilo Slovenije da rjuharji pri nas niso zaželeni.

P.S.
Naj mi nekdo razloži zakaj edino v EU se mora večina prilagajat manjšini? Brezjajčniki mogoče?

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Zakaj arabec lahko gleda mojo ženo,jaz pa ne njegovo?
Dobr bo kdo reku pa naj se zakrije! Ne če po njihove se ne sme ženska gledati,potem vsak rjuhar ,ki pogleda žensko je avtomatsko v prekršku!

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Ne vem kaj se repenčite. Že zdaj nisem nikdar videl babo v burki na cesti, in je tudi naprej ne bom. Torej kje je problem? Je pa to jasno sporočilo Slovenije da rjuharji pri nas niso zaželeni.

P.S.
Naj mi nekdo razloži zakaj edino v EU se mora večina prilagajat manjšini? Brezjajčniki mogoče?

Točno tale dve sta šle čez slovenijo !!

Lahko sta rekli da sta fatime ali kolo od bicikla in dvomim da jih je nekdo pregledal kaj nosijo pod burko !

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik fujtajksel pravi:
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Mogoče zaradi tega, ker to takrat ni bil tak problem
stupid-1.gif

A je mogoče to zdejle pri nas kej večji problem kot je bil takrat?
stupid-1.gif

A bomo mogoče kej več dosegli glede ureditve st(/r)anja v Siriji če bomo poleg solidarnostne pošiljke 50 bomb še prepovedali burke pri nas?
¸
Mogoče pa bomo s prepovedjo burk in strožje azilantke zakonodaje zares dosegli izboljšanje razmet v Siriji. Po spletu namreč krožijo zemljevidi do kod bi naj segal muslimanski kalifat. Slovenija leži na njegovem skrajnem severnem robu. Z našimi jasnimi stališči kako želimo živeti v lastni državi bo mogoče "pogumnim" muslimanom upadel apetit po osvajanju, kar posledično pomeni konec nasilja tudi v Siriji.
Ker IS pred leti ni izvajala takšnega terorja doma in po svetu in ni kazala takšnih apetitov po naši zemlji tudi ni bilo potrebe, da bi kakorkoli omejevali muslimansko šemljenje v javnosti. Danes pa se je situacija spremenila. Krivci za to pa so muslimani izključno sami (pa ne sedaj o ameriškem imperializmu, oboroževanju... če si miroljuben te milijon pušk ne bo prisililo, da bi žensko kamenjal do smrti, ker jo je nekdo posilil).

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
ksz
Jaz pa se ne strinjam z Ivanom okol teh burk itd....
Če bi že blo treba prepovedat kakšne maškarade, naj se prepovejo borčevsko komunistične partizanske maškarade na raznih Dražgošah in podobno sranje. Ok pa pustmo zdaj to.
Ampak ste res eni kljukci.
Samo poglejte po ulici kako se danes oblačijo/te in kakšni eni hodjo okol. Taka moda in take cunje da te srat prtisne. V nekih raztrganih kavbojkah pa vse nekaj šareno, pisano in raztegnjeno. Punce hodjo z nekimi raztegnjenimi hlačami kot, da majo polne dreka. Hlače z spuščenimi žepi dol iz riti visijo. Pa ti perdeski šali okol vratu, ki jih perdri nosjo. Pol pa bosanci v adidas trenerkah in s kapuco na glavi si skriva svoj ksiht. Pa velike debilne špegle na nosu, da se še ksihta ne vid....itd.... a to je pa komu podobno? A to so pa slovenska tradicionalna oblačila?
Pol pa še vsi ti piersingi, rinke po nosovih, obrveh, ustnicah. jezikih ušesih in kaj vem kje še vse ....razbešene po celem telesu. Pa tetovaže po riti, ksihtu, rokah, nogah, lulkih, pečkah, hrbtu itd....itd......frizure poplajhane in poštrihane, pobrite...kot na maškarah al pa klovn v cirkusu......da ne rečem kakšne čevlje, superge eni nosjo........čisti cirkus.....čista norišnica....
In pol se pa glih v te burke zapičte. Sebe poglejte, pol pa povejte kateri maškari ste vi podobni.