Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Ni slabo. Tradicionalno slovensko.....
TOLE pa domnevam je pa tvoj sodobni stil
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Dejte ga srat no problem je zakrivanje ! Marcel Štefančičec pravi,da ga motijo kurenti
Kako se hitro najdejo levičarske nesramne budale
Ja sej. Prej zaradi prezasičenosti z njim ni bilo za brat tehle tem sedaj ko ga ni pa tudi ni.Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Kaj pa eazy pravi na to??
Brez njega ta tema niti ne šteje...
kako pa veš da imajo tam tetovaže? ti je nekdo tetovirano rit sredi ulice pokazal? al v malo bolj zasebnih prostorih?Citat:
Uporabnik stardec pravi:
ksz
Jaz pa se ne strinjam z Ivanom okol teh burk itd....
Če bi že blo treba prepovedat kakšne maškarade, naj se prepovejo borčevsko komunistične partizanske maškarade na raznih Dražgošah in podobno sranje. Ok pa pustmo zdaj to.
Ampak ste res eni kljukci.
Samo poglejte po ulici kako se danes oblačijo/te in kakšni eni hodjo okol. Taka moda in take cunje da te srat prtisne. V nekih raztrganih kavbojkah pa vse nekaj šareno, pisano in raztegnjeno. Punce hodjo z nekimi raztegnjenimi hlačami kot, da majo polne dreka. Hlače z spuščenimi žepi dol iz riti visijo. Pa ti perdeski šali okol vratu, ki jih perdri nosjo. Pol pa bosanci v adidas trenerkah in s kapuco na glavi si skriva svoj ksiht. Pa velike debilne špegle na nosu, da se še ksihta ne vid....itd.... a to je pa komu podobno? A to so pa slovenska tradicionalna oblačila?
Pol pa še vsi ti piersingi, rinke po nosovih, obrveh, ustnicah. jezikih ušesih in kaj vem kje še vse ....razbešene po celem telesu. Pa tetovaže po riti , ksihtu, rokah, nogah, lulkih, pečkah , hrbtu itd....itd......frizure poplajhane in poštrihane, pobrite...kot na maškarah al pa klovn v cirkusu......da ne rečem kakšne čevlje, superge eni nosjo........čisti cirkus.....čista norišnica....
In pol se pa glih v te burke zapičte. Sebe poglejte, pol pa povejte kateri maškari ste vi podobni.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
hehe
Snečko ima po mojem ledrasto oficirsko kapo.
Takrat si to ledrasto kapo povezne na glavo, ko pelje svojega cucka ven srat, da se ga pes bolj boji in ga bolj uboga.
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Če jaz ne smem vozit z masko na glavi (zato, da se mi med vožnjo ponesreči ne obrne in zakrije pogleda)
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Ni slabo. Tradicionalno slovensko.....
TOLE pa domnevam je pa tvoj sodobni stil
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Če jaz ne smem vozit z masko na glavi (zato, da se mi med vožnjo ponesreči ne obrne in zakrije pogleda)
Mislim da to ni zaradi tvoje varnosti ampak zaradi tuje, v smislu da te lahko kot voznika identificirajo.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
hehe
Snečko ima po mojem ledrasto oficirsko kapo.
Takrat si to ledrasto kapo povezne na glavo, ko pelje svojega cucka ven srat, da se ga pes bolj boji in ga bolj uboga.
Citat:
Uporabnik fujtajksel pravi:
Mislim da pri nas to zaenkrat ni nevemkakšen politični problem.
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Če je samo 0,001 odstotka možnosti, da kakšna od teh debeloritih babur pod ohlapno obleko nosi eksploziv, se bom na cesti taki izognil na vsaj 30 metrov.