Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Izdajalec!Citat:
Jaz pa se ne strinjam z Ivanom okol teh burk itd....
še jst ga bom volil, seveda če misli resno, ker pri tem prevarantu komunajzarskem nikol ne veš
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Izdajalec!Citat:
Jaz pa se ne strinjam z Ivanom okol teh burk itd....
še jst ga bom volil, seveda če misli resno, ker pri tem prevarantu komunajzarskem nikol ne veš
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
ksz
Je kdo že videl burko v Sloveniji? Jaz je še nisem. O prepovedi mislim enako kot, ko so Francozi to uvedli. In sicer, da bi naj (resna) država v današnjih časih imela resnejšo delo kot se ukvarjati z načinom oblačenja svojih državljanov. Lahko pa posamezna institucija (javna ali zasebna) predpiše primerno garderobo za vstop.
Če gre v skladu s predlagano prepovedjo naprej, bo nekdo nekoč prepovedal kavbojke v javnosti, drug mini krila, tretji plešaste brez pokrival...
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
ksz
Burko sem do sedaj videl v Sloveniji samo pri turistkah iz arabskih držav. Ajd, dajmo jo prepovedat, saj tistih nekaj milijonov, ki jih pustijo pri nas, tako ne rabimo.Hkrati bi prepovedal tudi sekanje rok za krajo in kamenjanje žensk, tako preventivno, kot prepoved oblačil.
Seveda je problem,ker ni za nobeno rabo ! En kup grdih cunj ko se premika po ulicah brez identitete,brez čustev ali prepoznavnosti.Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Po mojem skromnem mnenju, terorist ne bo izstopal z obleko. Pa dokler tako zadekane babe mirno spuščajo na avione, to ne more biti bog ve kakšen varnostni problem.
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Tole je še spremljivo, ostalo...
Zdravo volilno telo ne voli po obrazu in barvi in po kultu osebnosti ampak glede na to, kaj kdo želi in obljublja koristnega za narod.Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
kzs...
prodane duse slovenske. zarad ene kurceve burke bi prodali svoj glas nekomu proti kateremu so vedno do sedaj volili. zarad ene burke!!! pa sej to ne more biti res.
Včasih so gradbinci, ki so delali tam, omenjali da so vsi sami pedri, da vsi kr skačejo drug po drugem. da je prav nenormalno, čist odfukani......Citat:
Uporabnik skala pravi:
bi rekel da je pomankanje samozavesti. potem je glavni car ker... čakaj... če nobena v muslimanskem svetu nima kilometrine od kje bo tip dobil kilometrino?
PS: načeloma so toliko neizobraženi da je to edini način prerpečevanja širjenja spb
čeprav... a ni bilo par let nazaj ko je nekdo po postonjskem (al kje je že bilo) napadal ovce.Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Donkey Akhbar
http://www.liveleak.com/view?i=2e8_1323253374
https://kafircrusaders.wordpre...itted-in-islam/