Prepovedane burke

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #9334
  • Začetni datum

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
a pol narobe pravimo kozojebi
bi morali bit oslojebi?
sprasujem se.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Pride veterinar na obisk nekam na eno hribovsko kmetijo. Npr. na Malkovc. (
evil.gif
)

Že na začetku Sultan na ketni: "Hov, hov, ...)
- "Živjo, kako kaj?" , Sultan pravi: "Hev, cijuu, hovhov, ...". - "Jaa, saj vem da je zajebano ampak bo že nekako, .. priden si!"

Potem gre naprej in sreča mačko in jo poboža - muca pravi "Mrrrr, grrrmmm, mrrrr" - "počakaj še dva tedna, potem bo mišk še preveč, boš videla!"

Kmet gleda in se čudi.

Gre veterinar v štalo, tam pa krava : "Miiii, muu, miii". - "Ja, mu bom rekel, naj da drugič malce boljšo krmo ..."

Sedaj je kmet že čisto na koncu: "Kaj se vi res kar takole pogovarjate z živalmi?"

"Seveda, to je vendar moj poklic!
smile-1.gif
"

- "Hmm, veste, če vam bo tistale koza tamle v kotu štale kaj čudnega govorila o meni, ji nikar ne verjemite. Ona zelo rada laže!"

hysterical-1.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
kaj pa če bi dali tem rjuharjem kontro?

...se oblečemo v parkeljne in kurente, pa gremo na mejo strašit? grem stavit da ne bodo veseli če bomo pokriti okoli njih skakali. Nekak ogrožene se bodo počutili

I

Izbrisan uporabnik #9334

Propademo! Je Merkelca že skenslala VWja, potem bo pa še Audija in MB, ---
uf-1.gif

Nazadnje uredil moderator:
I

Izbrisan uporabnik #9334

Da vrnem temo nazaj na Burke:

Komu na čast pa sploh so, te burke? Ženskam, ki si ne morejo ohraniti dostojanstva pred "norimi pavijani" drugače, kot da se pokrivajo?
Moškim, ki - zopet, varujejo svoje žene pred pobesnelo množico, torej "nekakšnih pavijanov", kateri si izrazito vzamejo za svoje ravno tisto, kar pravkar ugledajo?

To je njihov problem in njihova kultura. Če bi bil jaz ženska tam dol in bi mi mož zapovedal, naj nosim tisto larfo pri 45 st.C, mu porežem mandoline in zbašem njemu tam dol nekam! Čeprav bi me potem kamenjali ali kakorkoli ubili. Morda bi še nekaj prijateljic za menoj, potem pa ne več!
tongue-1.gif

Pameti, pameti rabijo tam dol! Par vozov čiste butalske pameti, kot jo je Milčinski opisal.
stupid-1.gif

Nazadnje uredil moderator:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
haha.... ce kdo rabi pameti.... jo ni vec. mislim da ste jo vso pozrli tukaj na alterju....

kaksne glupe teorije ta alter sproducira...

predvsem se vi rabite brigat zase, to rabite....

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Tako ja brigat se zase in svoje navade, kamor pa musoti ne spadajo in dejansko ne vem zakaj se že nekaj mesecev ubadamo z njimi, namesto, da bi zaprli mejo za osebe brez papirjev.
Prejle je bila po TV ena fata, ki je spoznala boga in prostovoljno živi vsa zadekana v razsvetljenju, če jaz ne smem v banko v motoristični čeladi, tudi oni ne bodo takšni hodili po nemuslimanski državi iz čisto varnostnega razloga, prepovedat bi morali tudi tiste njihove črne halje, ker če so prostovoljno tako dovzetne za božja razsvetljenja, kako bodo šele vse vroče sprejemale navodila od raznih mladostnih fahrudinov in pod tisto opletajočo larfo vlekle par kil exploziva v lokalni trgovski center ali gostilno...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ma sej niste gladki. k da do zdej ni bilo muslimanov med nami.

in kako lahko si jj dobi tocke. in to burke v sloveniji!! k lazje vidis ferrarija kot pa burko! zakaj ne prepove brade? tud te skrajnezi zelo radi... pa kaksni bedni izgovori se pojavljajo...

Tok je govora o opranoglavcih v sosednji temi... pa vidim da niso sami...

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
haha.... ce kdo rabi pameti.... jo ni vec. mislim da ste jo vso pozrli tukaj na alterju....

kaksne glupe teorije ta alter sproducira...

Praviš "Glupe teorije".

Seveda, kaj pa naj drugega, kot "glupe teorije"! Njihova kultura je tam dol in naj jo tam tudi ohranijo. To je vse.

Ker za razliko, imamo mi tu svojo kulturo. Živimo jo in jo vzdržujemo in jo negujemo in ...

Feredže nimajo pri nas kaj delati. Tako kot tudi džamije ne!
10.gif

In če jaz ne smem "samo krivo pogledati" enega potencialnega, brajdimirja, tudi oni ne smejo!
Prav tako okoli naših avtohtonih indijancev. Wright to a kisser!
10.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.310
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
zakaj ne prepove brade? tud te skrajnezi zelo radi... pa kaksni bedni izgovori se pojavljajo...

S takšnimi izjavami kažeš zgolj to, da ne razumeš poante prepovedi burke in prav nič drugega :\

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja za tak sistem si se rodil v napacnem sistemu. priporocam da gres v severno korejo, kjer varen pred vsem drugacnem.

rako si pa rodil v mesani evropi, v demokraciji, kjer ima svoje pravice. in te segajo tako dalec, dokler ne posegajo v pravicen drugega. in ce tebe motijo burke, je to cisto tvoj/vas problem. oni jo imajo vso pravico nosit. ko bo pa zakon govoril drugace, pol pa cmerajte, da jih me sme biti.

meni in tudi tebi ni se noben musliman govoril kaj cez tvojo narodno noso, vse tukaj napisano so ene domneve ksenofobnih jasnovidcev, ki se povsod pocutijo ogorzene. najbolj varni so doma za pecjo ko pametujejo pa netu in stresajo svoje ksenofobicne travme po forumih.

pomarancapomaranca

Pripravnik
11. avg 2015
46
0
6
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

meni in tudi tebi ni se noben musliman govoril kaj cez tvojo narodno noso, vse tukaj napisano so ene domneve ksenofobnih jasnovidcev, ki se povsod pocutijo ogorzene. najbolj varni so doma za pecjo ko pametujejo pa netu in stresajo svoje ksenofobicne travme po forumih.

upam, da te dobi v roke kaksen kamelojebec, ker ocitno krete.ni rabite osebne izkusnje, da si zapomnite nekaj. kot otroci, ki se ne ucijo iz izkusenj. si povedal vse o svoji stopnji razvoja... ze zdavnaj. zdaj pa odje.bi.
zmaga.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
zakaj ne prepove brade? tud te skrajnezi zelo radi... pa kaksni bedni izgovori se pojavljajo...

S takšnimi izjavami kažeš zgolj to, da ne razumeš poante prepovedi burke in prav nič drugega :\

kako ne, ce se jih pa pol tukaj boji da bojo bombe pod rjuham?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik pomarancapomaranca pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

upam, da te dobi v roke kaksen kamelojebec, ker ocitno krete.ni rabite osebne izkusnje, da si zapomnite nekaj. kot otroci, ki se ne ucijo iz izkusenj. si povedal vse o svoji stopnji razvoja... ze zdavnaj. zdaj pa odje.bi.
zmaga.gif

haha... jap, ali pa vsaj kaksne zanesljive vire, ne pa youtube filmcke in razne tristavcne povedi omejenih novinarjev.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.310
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
kako ne, ce se jih pa pol tukaj boji da bojo bombe pod rjuham?

Kar se mene tiče je problem burke zgolj in samo v zgornjem delu, ki prekriva obraz. Samomorilske pasove se lahko da pod praktično kakršnokoli obleko, če je to že v interesu.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
sej so ze predlagali - naj si vsaka ustanova doloci dress code, za setanje po ulicah pa tega pac ne moremo prepovedat.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Da si ti ljubi trollat o taki temi..pri nas ni burk in pika.
tako, kot se pri njih nase babe ne setajo v minicah.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Evo, Evropa ti je dala pravice, ki si jih sedaj kar lastiš!

Pridi, da ti jih naložim po zaslugah!
10.gif

Kdo pa vzdržuje tole, ... khemm, Evropo !?

Pri nas je doma naša kultura in naš način obnašanja! Ko si na kosilu, držiš 'jedilni'
grims-1.gif
nož v desni roki, vilice pa v levi. Na kitajskem boš najverjetneje imel paličke in ti bo glede na zgodovino na Alterju celo imenitno!

Marš!
10.gif

Feredže pri nas na glavah naših gospa nimajo kaj delati! Dokler ni - 20 st.C pod ničlo. Takrat pa. Takrat pa tudi nam, moškim!

Bizon!
13.gif

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

Tebi pa marsikaj ni jasno, kaj ima nam en muslič za govorit o narodnih nošah v naši domovini? zaradi mene oni pri sebi doma v kamelarskih državah hodijo nagi ali pa tako zaviti, da crknejo zaradi zadušitve, to nas evropejcev nič ne briga štekaš, pa če hodijo od soseda do soseda in se nonstop razstreljujejo, to je njihova stvar, ne bodo pa tega delali pri nas, zadnji primer imaš od včeraj, ko si neandrtalci šivajo gobce za dosego cilja, pri nas je hvalabogu srednji vek že minil, pri njih bo pa mogoče tudi čez par stoletij, vendar bolj malo ukrepajo v tej smeri.