Tako ja brigat se zase in svoje navade, kamor pa musoti ne spadajo in dejansko ne vem zakaj se že nekaj mesecev ubadamo z njimi, namesto, da bi zaprli mejo za osebe brez papirjev.Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
predvsem se vi rabite brigat zase, to rabite....
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
haha.... ce kdo rabi pameti.... jo ni vec. mislim da ste jo vso pozrli tukaj na alterju....
kaksne glupe teorije ta alter sproducira...
predvsem se vi rabite brigat zase, to rabite....
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
zakaj ne prepove brade? tud te skrajnezi zelo radi... pa kaksni bedni izgovori se pojavljajo...
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
meni in tudi tebi ni se noben musliman govoril kaj cez tvojo narodno noso, vse tukaj napisano so ene domneve ksenofobnih jasnovidcev, ki se povsod pocutijo ogorzene. najbolj varni so doma za pecjo ko pametujejo pa netu in stresajo svoje ksenofobicne travme po forumih.
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
zakaj ne prepove brade? tud te skrajnezi zelo radi... pa kaksni bedni izgovori se pojavljajo...
S takšnimi izjavami kažeš zgolj to, da ne razumeš poante prepovedi burke in prav nič drugega :\
Citat:
Uporabnik pomarancapomaranca pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
meni in tudi tebi ni se noben musliman govoril kaj cez tvojo narodno noso, vse tukaj napisano so ene domneve ksenofobnih jasnovidcev, ki se povsod pocutijo ogorzene. najbolj varni so doma za pecjo ko pametujejo pa netu in stresajo svoje ksenofobicne travme po forumih.
upam, da te dobi v roke kaksen kamelojebec, ker ocitno krete.ni rabite osebne izkusnje, da si zapomnite nekaj. kot otroci, ki se ne ucijo iz izkusenj. si povedal vse o svoji stopnji razvoja... ze zdavnaj. zdaj pa odje.bi.
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
kako ne, ce se jih pa pol tukaj boji da bojo bombe pod rjuham?
Tebi pa marsikaj ni jasno, kaj ima nam en muslič za govorit o narodnih nošah v naši domovini? zaradi mene oni pri sebi doma v kamelarskih državah hodijo nagi ali pa tako zaviti, da crknejo zaradi zadušitve, to nas evropejcev nič ne briga štekaš, pa če hodijo od soseda do soseda in se nonstop razstreljujejo, to je njihova stvar, ne bodo pa tega delali pri nas, zadnji primer imaš od včeraj, ko si neandrtalci šivajo gobce za dosego cilja, pri nas je hvalabogu srednji vek že minil, pri njih bo pa mogoče tudi čez par stoletij, vendar bolj malo ukrepajo v tej smeri.Citat:
Uporabnik msenjur pravi: