Prepovedane burke

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #9334
  • Začetni datum

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Tiste taprave so v burko (resda neko posebno, potapljaško) odete tudi na javnih kopališčih.
bonk.gif

Jaz sem jo recimo videl na Čatežu.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Katera je pa "feredža"? Tista iz Bosne?

Tu si razgrnil pet ali šest bližnjevzhodnih primerov, vseskupaj jih je pa vsaj 500!
shocked-1.gif

500 plemen in vsa v sporu med seboj!
shocked-1.gif

Jebiga, tu ni rešitve.
tongue-1.gif

Pri nas smo Mi gospodar! Ponudimo jim zavetje, vendar naj špilajo pod našimi pogoji! Nič burk, nič žepnih nožičev, nič "krvne osvjete", ... nič proti naši pravni ureditvi! Kdor se prekrši - gre s prvim konvojem domov, v domovino.

Simpl, kajne!
grin1.gif

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Katera je pa "feredža"? Tista iz Bosne?

Tu si razgrnil pet ali šest bližnjevzhodnih primerov, vseskupaj jih je pa vsaj 500!
shocked-1.gif

500 plemen in vsa v sporu med seboj!
shocked-1.gif

Jebiga, tu ni rešitve.
tongue-1.gif

Pri nas smo Mi gospodar! Ponudimo jim zavetje, vendar naj špilajo pod našimi pogoji! Nič burk, nič žepnih nožičev, nič "krvne osvjete", ... nič proti naši pravni ureditvi! Kdor se prekrši - gre s prvim konvojem domov, v domovino.

Simpl, kajne!
grin1.gif
Dobr, dobr.. Umir se... Mene tud moti vsa Hollywoodska navlaka, ki je uzurpirala slovensko kulturo in samobitnost, pa ne vekam vsevprek zaradi tega.... V zakon, če bo do prepovedi prišlo bo verjetno treba nekaj napisat... Po moje je edino možno, da se prepove tako nošnjo, ki zakriva obraz...

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik smt pravi:
ja, dajmo drezat. ja, saj v nasi dezelici bomo pa ja mi postavljali pravila za tiste tri babnice, ki bi si rade zakrile obraz. ker te tri so pa res faaaking problem. saj francija tudi ne dreza na vse konce in kraje po svetu (sem mislil, da so anglezi bolj z ameri v navezi za taka sranja) in potem pokanje, sraaanje zakaj pa to?..... ja, dajmo prepovedat burke, prepovejmo se kaj... sam, da smo v trendu... proti muslimanom in proti beguncem.... ko (upam, da nikoli) zacne pri nas pokat kot v franciji se boste pa pokakal z nasimi pametnimi pokakanci politiki na celu..... bo potrebno drugace pristopiti "problemu".... 1....2....3.... pa zacnite, popluvajte moj post..... kdo bo zacel? levi ali desni?

Ne gre za deželico. Gre za vseobči problem, dokler niso vsiljivi, se lahko v klovne in teddy bearye oblačijo, ko pa na našem (EU) terenu začnejo vsiljevat svoje ideje kot meanstream (kar je dolgoročni načrt) in delat pizdarije pa naj gladko odjebejo. sicer pa kot okategoriziran liberalec in strpnez gres lahko probat svoje ideje trosit kameltrajbarjem in pastirjem drobnice. Me zanima tvoj rok trajanja tam dol.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik 3287

nasem eu? mislis nemskem eu? vsi se obracajo in delajo po nemskem nareku. in ti se bojis par babnic pri nas? prej nam bodo nemci poofukal vse kar tvori slovenijo kot teh par babnic. vsi pogumni, vsi enotni, not... liberalec? hebe mi se za vse mozne in ne mozne veje politike in prepricanja.... sem proti tem divljem priseljevanju, vendar sem tudi proti letenju pred/proti rudi....

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Pa kaj je tabo? To ni samo slo problem madona... je svetovni problem. Islamizacija Evrope je zadaj. Ni SDS edini, ki to omenja. Je pa jeba, ker se bo ekstremna desnica dvignila povsod po EU, kar ma spet za sabo politično neravnovesje.

Nazadnje urejeno:

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
Niko ne sme da dira našo Angelco... Že res. da stalno kliče muslimane na splošno miltikulti žirko,drgaæ je pa po src zelo dobra...

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.135
5.078
113
Nuku`Alofa
ksz

če je maskiranje obraza dovoljeno vse leto, potem imam tudi jaz pravico vse leto biti takole maskiran.
V-for-Vendetta-Anonymous-Film-Guy-Fawkes-Face-Mask-Halloween-Fancy-Cosplay-Resin-Crafts.jpg

Enakopravnost pa take stvari. Ali lahko vsi maskiramo obraze ali pa nobeden. Vera je pa itak ločena od države.

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
5363350_65bc10b31a74238afd6dc6c9cb856855_wm.png
--- Sicer naša največja zaveznica KSA ( a smo Hollywood al nismo ), mal kvar sliko, drgač pa niti ni tolk hudo, kot sem mislu...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.307
113
Ah dej no dej, tistim trem jeseniškim Fatam pa že lahko to dopustiš, vsi ali pa nobeden, saj tri ženske so praktično enako kot nobeden, a ne? Zakaj moraš bit tak nestrpnež?
tongue-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Hmm, a se sme takole maskirati tudi poslovni račun?
d055.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Odgovor: "Načelno da, pod pogojem da ste v pravi stranki."

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Ah dej no dej, tistim trem jeseniškim Fatam pa že lahko to dopustiš, vsi ali pa nobeden, saj tri ženske so praktično enako kot nobeden, a ne? Zakaj moraš bit tak nestrpnež?
tongue-1.gif

3? jaz jih imam 200m od bajte 6... si vsi imena spremnili.

Nazadnje urejeno:

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.135
5.078
113
Nuku`Alofa
Nisem nestrpen, le ustavno zagotovljeno enakost zahtevam - če so lahko eni zamaskirani, smo lahko vsi. Po potrebi lahko tudi po vzoru na čezvesoljsko zombi cerkev ustanovimo novo cerkev Svetega Maskiranja.