Tiste taprave so v burko (resda neko posebno, potapljaško) odete tudi na javnih kopališčih.
Jaz sem jo recimo videl na Čatežu.
Se pravi nikab in burka... O.K., se strinjam...Citat:
Uporabnik Fly pravi:
Mislim da je bilo omenjeno da zadnji dve
http://cdn.shopify.com/s/files/1/0059/1592/files/nig3_grande.jpg?107689Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Tiste taprave so v burko (resda neko posebno, potapljaško) odete tudi na javnih kopališčih.
Citat:
Uporabnik capl pravi:
http://cdn.shopify.com/s/files/1/0059/1592/files/nig3_grande.jpgCitat:
Uporabnik patriot pravi:
ampak babam pa ni treba že od zime naprej hujšat zarad tistga tedna dopusta
Dobr, dobr.. Umir se... Mene tud moti vsa Hollywoodska navlaka, ki je uzurpirala slovensko kulturo in samobitnost, pa ne vekam vsevprek zaradi tega.... V zakon, če bo do prepovedi prišlo bo verjetno treba nekaj napisat... Po moje je edino možno, da se prepove tako nošnjo, ki zakriva obraz...Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Katera je pa "feredža"? Tista iz Bosne?
Tu si razgrnil pet ali šest bližnjevzhodnih primerov, vseskupaj jih je pa vsaj 500!
500 plemen in vsa v sporu med seboj!
Jebiga, tu ni rešitve.
Pri nas smo Mi gospodar! Ponudimo jim zavetje, vendar naj špilajo pod našimi pogoji! Nič burk, nič žepnih nožičev, nič "krvne osvjete", ... nič proti naši pravni ureditvi! Kdor se prekrši - gre s prvim konvojem domov, v domovino.
Simpl, kajne!
Citat:
Uporabnik smt pravi:
ja, dajmo drezat. ja, saj v nasi dezelici bomo pa ja mi postavljali pravila za tiste tri babnice, ki bi si rade zakrile obraz. ker te tri so pa res faaaking problem. saj francija tudi ne dreza na vse konce in kraje po svetu (sem mislil, da so anglezi bolj z ameri v navezi za taka sranja) in potem pokanje, sraaanje zakaj pa to?..... ja, dajmo prepovedat burke, prepovejmo se kaj... sam, da smo v trendu... proti muslimanom in proti beguncem.... ko (upam, da nikoli) zacne pri nas pokat kot v franciji se boste pa pokakal z nasimi pametnimi pokakanci politiki na celu..... bo potrebno drugace pristopiti "problemu".... 1....2....3.... pa zacnite, popluvajte moj post..... kdo bo zacel? levi ali desni?
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Ah dej no dej, tistim trem jeseniškim Fatam pa že lahko to dopustiš, vsi ali pa nobeden, saj tri ženske so praktično enako kot nobeden, a ne? Zakaj moraš bit tak nestrpnež?