Ok, crknjen čitalec ni izgovor. Lahko je koda bila tudi poškodovana. Kdo ve... Da pa v Avstriji paket najde v sekundi pove samo to, da ima zloženih 5 paketov, za razliko od 100 ki jih je verjetno imela poštarca na slovenski strani. Ali hočeš reči, da smo slovenci sami debili in med petimi paketi rabimo 10 minit da najdemo tvojega?Pošta je nekoč bila lesena? Si me dobro nasmejal.
S temi kekci nimam posla že dolgo, ker vse pakete 1x tedensko prevzemam v avstriji, na pogodbeni pošti.
Postopek: prideš not v trgovino, na koncu je prostor za pošto: grüss got, paket za steve bite. Čez 5 sekund jih najde, skener v roko...piiip piip piip za 3 pakete...unteršrift bite....podpišem in aufvidersehen. 1 min max.
Zadnjič pa sem moral nekaj na lokalni pošti prevzet. 10 min čakanja, da postrežejo 3 pred mano. Pridem na vrsto, teta išče paket vsaj 2 min. Končno najde, skener v roke...piip...ne dela...piiip ne dela. Ponovi 4x, ne dela. Gre teta to na roko pisat. Ok rešeno. Gleda v računalnik... ..tipka....klika....spet tipka in klika in..... Končno lahko podpišem. Skoraj 5 min...za prevzem 1 paketa. Skupno 15 min.
Me sploh ne čudi da so se jodlarji odločili sami vzeti stvari v svoje roke
Nazadnje urejeno: