Nekdo je omenjal da ima prijatelje ki so "čisto v redu pubeci", samo kadar so pijani se jim malce odpelje... No ravo zaradi takih iammo policijo. Da norce ki se jim "ospelje" spravi z ulice. In ne vem kje je problem - če je kolegu kul ko se mu "odpelje", zakaj potem nerga nad tem ko se še policaju "odpelje"? Nad družbo njemu "ernakih" bi moral biti navdušen.
Ja malce karikiram ampak point je verjetno jasen: če se ti, ko si pijan, "odpelje", potem ne pij. In ljudje ki se ga napijejo kljub temu da vedo da jim bo "odpeljalo" (in njihovi kolegi), pa se ga vseeno napijejo (kolegi pa jim nic ne recejo) so neodgovrna in nevzgojena drhal. In če je pri vzgoji potrebno malo sile (s strani policije) v tem ne vidim problema.
Enkrat sem se po naključju (sredi LJ) znašel v sredi prepira med dvema "slovencema". avno takrat prideta kibli in tudi jaz sem se moral uležt na tla itd... Po 5 minutah je bilo jasno da sem tam po nakljucju (ker tudi čifotom ni bilo jasno kaj tam delam). Policaji so se mi opravicili in me vprasali kam sem namenjen. Dejal sem da v center in ponudili so mi prevoz (ocitno kot opravicilo - ne vem sem bil tok presenecen da niti nisem spraseval zakaj). Med tem ko so se 4 mrge ukvarjale s prej omenjenimi mladci, sta me dva kar prijazna policaja peljala do prešerca (še ni bil zaprt za promet). Je blo pa to cca 4 leta nazaj, star sem bil 19, zgledal pa ene 17 al pa 16, morda je tudi to igralo vlogo =)