Polemika-SLO1

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Tudi 10letnik lahko, poglej v nekater Afriške republike. Kaj ga je v to napeljalo je pa druga stvar.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
12, 13 letnik še ne ve prav za kaj se gre.

17 in sploh 19 pa še kako....

Sploh če je poleg omenjen kak Jezus in Marija...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Če je pa tole objektivno napisano, kljub temu da je citirano. Ti še jaz c/p kakšne komunistične knjige? Ne, hvala. Bi bruhal.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ne gre se za to, ali vemo da so bili komunisti zli. To pa ja vsi vemo, kaj je bilo po vojni. Nevem če kdo tega ne obsoja.

Prišli smo pa že tako daleč, da eni pišejo tle gor, da domobranci niso nobenga partizana ubili. Ja pred kom so se pa potem borili?
Pa da so vaške straže nastale samo zaradi komunističnega nasilja?
Če se ne motim, je Rožman že leta 1935 javno pozval vse katoličane, naj se borijo pred boljševiško zalego. In to takrat, ko je Hitler šele prva taborišča skup švasal.

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Če je pa tole objektivno napisano, kljub temu da je citirano. Ti še jaz c/p kakšne komunistične knjige? Ne, hvala. Bi bruhal.

Maš prav dost je blo 65 let sam ene "resnice", hočeš nočeš se bo treba sprijaznt da je na naših tleh divjala državljanska vojna, ki je po zmagi komunizma rezultirala tudi v nepomljivih, sploh na število slovenskega življa velikih, genocidnih zločinih, ki se sedaj odkrivajo...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Citat:

Maš prav dost je blo 65 let sam ene "resnice", hočeš nočeš se bo treba sprijaznt da je na naših tleh divjala državljanska vojna, ki je po zmagi komunizma rezultirala tudi v nepomljivih, sploh na število slovenskega življa velikih, genocidnih zločinih, ki se sedaj odkrivajo...

Ne, a res?
shocked-1.gif

Prvič slišim.
bonk.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Neverjetno, kako pridejo tele kosti prav tabelim...kdo je pa sploh rekel, da so v rudniku slovenci? frdamani mrhovinarji
stupid-1.gif

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Citat:

Ne, a res?
shocked-1.gif

Prvič slišim.
bonk.gif

ne, prvič vidimo, vsaj jaz, oprosti...poglej v Hudo jamo...

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Neverjetno, kako pridejo tele kosti prav tabelim...kdo je pa sploh rekel, da so v rudniku slovenci? frdamani mrhovinarji
stupid-1.gif

Ljudje menda so?

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
LOL..če si ti baba, sem jaz tud
tongue-1.gif

Ti pa veš kaj in kdo je baba
grims-1.gif
ti itak odpadeš, nič bat...ne maram potomcev od izdajalcev
tongue-1.gif

Kdo pa prav da bi mela kakšne potomce s tabo, se pa visoko ceniš
priden.gif

Sicer pa raj za svojo poskrbi, ne pa cel dan za pc, ona pa rabi rabiii

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Citat:

Ne, a res?
shocked-1.gif

Prvič slišim.
bonk.gif

A tako?
Potem bi bilo pa bolje, da predno komentiraš, da se prej kaj poučiš. Glede na to, da zadeve spremljaš šele slab teden.

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Citat:

Ne, a res?
shocked-1.gif

Prvič slišim.
bonk.gif

A tako?
Potem bi bilo pa bolje, da predno komentiraš, da se prej kaj poučiš. Glede na to, da zadeve spremljaš šele slab teden.

Ti pa si.. taprav moderator,kdor vsega ne ve kot ti naprimer, nima kaj komentirat... mal po mal, pa bi vse izgnal iz foruma, sam ne vem za kaj bi pol tebe kdo rabu....sej odkar ni cifre, ni več nobenga reda

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
ok..zdej vsi vemo, da ta grobišča obstajajo, jih obsojamo itd..
živečih odgovornih za te zločine ni več (razen en morda v sloveniji)
kostnice bodo,prav tako obeležja..stvari se razvijajo..že to je nekaj pozitivnega, da so rov odprli..(pa ni edini in ne prvi btv..)
pa me zanima: kaj bi vi zdej še želeli in od koga?