Tekom debate sem zastavil par vprašanj...
Ampak si očitno kvazi zgodovinar...
Ali drugače:kdo je izvajal te poboje?
Ampak si očitno kvazi zgodovinar...
Ali drugače:kdo je izvajal te poboje?
Citat:
Že 60 strani,
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
In zakaj jih pol niso MED vojno pobili?Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Nacifašiste noben ne zagovarja. .
njih mogoče res ne, njihove sodelavce pa še kako.
Tisti, ki drži vrečo, je ravno tako kriv, kot tisti, ki daje not...
Aja, takrat so tud oni imeli puško....
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Že 60 strani,
Objektivnost te jebe...
Pisal si na 41. strani, tale odgovor je na 44.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
In zakaj jih pol niso MED vojno pobili?Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Nacifašiste noben ne zagovarja. .
njih mogoče res ne, njihove sodelavce pa še kako.
Tisti, ki drži vrečo, je ravno tako kriv, kot tisti, ki daje not...
Aja, takrat so tud oni imeli puško....
Kdo je prvi streljal po sklenitvi miru?
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Mah tabeli nikol nebodo priznal da so izdal svoj narod. Sprave nebo iz njihove strani tud če se opravičimo za poboje, ker bodo vedno jokal da so oni bili izrabljeni. Sam jokajo pa jokajo.
sem vedela, da se boš še oglasil... a zdej razumeš, zakaj vam med in po vojni, ljudje, ki so vas imel priliko spoznat, niso zaupal, oziroma niso verjel vašim obljubamCitat:
Zložince ščiti zemlja in nagrobni spomenik.
Zdej ka vidm kok ste domobrančki blesavi lahk sam rečem da so povojni pobojii čist uredu in jih ne obsojam. Dost vas mam. To je vse kar lahk rečem. A vam je všeč al pa ne. Over and out v tej temi ali keri koli temi ,
Moj ded ni imel čisto nič zraven. Zdej mi je že kar malo žal da ni imel.
Zgleda, da ne veš kaj pomeni over&out.Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Mah tabeli nikol nebodo priznal da so izdal svoj narod. Sprave nebo iz njihove strani tud če se opravičimo za poboje, ker bodo vedno jokal da so oni bili izrabljeni. Sam jokajo pa jokajo.
Ta tema bo poniknila samo do takrat, ko se bo spet odkrilo kakšno novo povojno grobišče, ki so ga naredili zločinci komunisti, torej vaši osvoboditelji.Citat:
No, ja... pa še vedno ne boste prišli do dna, kdo jih je več pobil, kako jih je pobil ipd... zdele se boste še 10 strani kregal, pol se vam pa ne bo več dalo, in bo šla tema v zgodovino kot ena izmed bolj aktivnih. in to bo to.
Jasno, pa magari za ceno množičnih zločinov.Citat:
Valda ima narodna vrednota prednost pred vero.
Če je tvoj ded samo 10% tako bedast kot ti in če so bli ostali partizani tud njemu podobni, je zadeva popolnoma jasna zakaj so jih in so ga, kot ti praviš, izdali.Citat:
Zložince ščiti zemlja in nagrobni spomenik.
Zdej ka vidm kok ste domobrančki blesavi lahk sam rečem da so povojni pobojii čist uredu in jih ne obsojam. Dost vas mam. To je vse kar lahk rečem. A vam je všeč al pa ne. Over and out v tej temi ali keri koli temi,
Moj ded ni imel čisto nič zraven. Zdej mi je že kar malo žal da ni imel.
Citat:
Uporabnik Fonzl pravi:
Se pravi - po tvojem - če te napadejo tujci ne samo da se lahko, ampak se moraš branit, če te pa domači se pa ne smeš, ker si sicer izdajalec?
Zanimivo... to, da so Nemci napadli Jugo je vsem jasno in znano, na "zemljo dejmo kmetom, delavcem tovarne... " ste pa vsi pozabil?
Kaj če bi se enkrat za spremembo probal kdo še vživet v vlogo koga, ki je mel za kak kvadrat večjo parcelo od Vorančevih Dihurjev na požiralniku? Bi šlo?