Citat:
Uporabnik nadi pravi:
pa dej na..ti bi rad bil zdej politično korekten nimaš pa pojma o takratnih dogajanjih in o vseh vpletenih..
Po moje si ti tu ena, ki ima sploh najmanj pojma o takratnih dogodkih!
Nazadnje urejeno:
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
pa dej na..ti bi rad bil zdej politično korekten nimaš pa pojma o takratnih dogajanjih in o vseh vpletenih..
Samo upaš lahko, ker uradno niso bili ....... in jaz upam, da ti je sedaj kaj bolj jasnoCitat:
Uporabnik kaja123 pravi:
...in upam tudi, da so odgovarjali za svoja grozodejstva..........
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
.očitno so rablji na teh slikah bili ponosni na svoje početje,le zakaj bi se drugače slikali....in upam tudi, da so odgovarjali za svoja grozodejstva.
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Ljudmila je smeh.
"Jaz verjamem da bodo slovenci počasi spoznali resnico, ker mislim da samo resnica nas bo osvobodila in samo na podlagi resnice bomo lahko prišli tudi do sprave" "Dokler pa lažemo, se pretvarjamo si izmišljujemo, ne vem kaj, toliko časa ne pridemo do tega"
Retorik pa glih ni
Citat:
DRUŽINA
Ker je družina moja največja ljubezen in vir moči za opravljanje vseh drugih nalog, vam poleg življenjepisa predstavljam tudi svojo družino.
Ljudmila in Roman Novak sva se poročila konec avgusta leta 1986. V cerkvi Marije Snežne na Zg. Velki v Slovenskih goricah naju je poročil pater Marko Ivan Rupnik. Sedaj živiva na Imenjah, v občini Moravče.
Dobro leto po poroki se nama je rodila prvorojenka Sara, dve leti za njo Tilen in slabi dve leti za njim še najmlajša Rozala. Živimo na manjši kmetiji, ki jo obdelujemo skupaj z Romanovo mamo Marijo.
V prostem času se kot družina radi odpravimo na skupen izlet v naravo ali na ogled različnih kulturnih prireditev in znamenitosti.
Otroci so tudi skavti, prav tako pa so dejavni v kulturnem društvu v Moravčah in v življenju župnije.
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
.očitno so rablji na teh slikah bili ponosni na svoje početje,le zakaj bi se drugače slikali....in upam tudi, da so odgovarjali za svoja grozodejstva.
Niso. Vsaj glavni ne. Tisti so se porazgubili po S,J Ameriki in Avstraliji.
Navadni vojaki pa so odgovarjali za sebe in še za tiste ki so spizdili.
dej dihaj malo..nekaj jih dobilo svoje, recimo Rupnik, Rosenner pa še kak pajdaš..ostali so jo pač podurhali v tople kraje, seveda ob veliki podpori države, v kateri tipi nosijo krila, torej Vatikana (ne Škotske)Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Niso. Vsaj glavni ne. Tisti so se porazgubili po S,J Ameriki in Avstraliji.
Navadni vojaki pa so odgovarjali za sebe in še za tiste ki so spizdili.
Škoda, pri takem zmagovitem porazu, se odrečejo iskanju odgovornih krivcev, po drugi strani pa pobijejo, kar begunce, ki jih vrnejo iz Avstrije...
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Pa sej Rosenner ni bil slovenec...ne razumem, česa se je bala tedajna oblast, da ni postavila odgovorne slovenske izdajalce pred sodišča, ampak raje ustanovijo tajne odbore za likvidacijo, zdej pa me naj en prepriča, da tu ni šlo za revolucijo in nedemokratičen prevzem oblasti, tedaj še pod okriljem in po sovjetskem vzoru..saj za tiste volitve z skrinjicami smo že vsi slišali...
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Pa sej Rosenner ni bil slovenec...ne razumem, česa se je bala tedajna oblast, da ni postavila odgovorne slovenske izdajalce pred sodišča, ampak raje ustanovijo tajne odbore za likvidacijo, zdej pa me naj en prepriča, da tu ni šlo za revolucijo in nedemokratičen prevzem oblasti, tedaj še pod okriljem in po sovjetskem vzoru..saj za tiste volitve z skrinjicami smo že vsi slišali...
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
To ni po novem. Celo izjemno znan Slovenev, Friderik Irenej Baraga je bil prav s tem namenom v Ameriki...
Zgodovinske knjige v roke pa boš videl kako je zločinska Cerkev klala po Novi zemlji in še kje...
Glede sekreta: čisto možno ja zaradi neznosnega hrupa-zvočne imisije cerkvenih zvonov.
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
a ni ena cerkev v vatikanu cela iz zlata glih od tam?
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:Misijonarjenje NI isto kot pokristjanjevanje.