Polemika-SLO1

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
kaja123: mislim da ja primerno, da menjaš avatar.

Mislim, da ima lahko zadeva tudi kazenskopravne posledice, če si limaš sliko in to ne kogarkoli, ampak sliko predsednika Republike Slovenije.

Razen če ti je dovolil.

Kaj pa si ti, njegov odvetnik
confused-1.gif

Tukaj se pa motiš. Moderator te je opozoril, drugič te ne bo.

Kako pa veš, kdo in v kakšnem obsegu ima materialne avtorske pravice nad fotko??? In a nima eden od moderatorjev fotke drugega politika? Aja, tisti ni 'vaš'...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.419
5.653
113
Snecer kdai maš čas da pridem po nuvija???
smile-1.gif

Čimprej!!! Tem bolje! Pa brez upiranja!!! Čene pokličem komuniste na pomoč
evil.gif

Prprav ojre tud za potne stroške Lj-Dežela ožuljenih Turkov-Lj!!!!
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Snecer kdai maš čas da pridem po nuvija???
smile-1.gif

Čimprej!!! Tem bolje! Pa brez upiranja!!! Čene pokličem komuniste na pomoč
evil.gif

Prprav ojre tud za potne stroške Lj-Dežela ožuljenih Turkov-Lj!!!!
wink-1.gif

Bodi vesel, da ne živimo v kakšni ameriški državici, za vstop na moje zemljišče brez dovoljenja bi dobil za nagrado strel iz shot guna.

Torej, ne dovolim, da prideš, če boš pa prišel in hotel protipravno odtujiti kak moj predmet pa bom poklical policijo ali pa se bom zatekel k dovoljeni samopomoči, če bo neizogibna.

Razmisli tudi, ker imam psa
smile-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
stari, ko že vztrajno lajnaš o povojnih pobojih..a ni bilo že tretji dan kapitulacije, ko so belogardisti zahrbtno napadli partizane na mostu čez Dravo na Koroškem, ih 200 pobili, ranjene pa zmetali v Dravo. No vidiš, take svinjarije so dodatno prilile olja na ogenj, da so potem doživeli, kar so..golazen odpadniška- in to naj bi bila vojska? bili so tatovi in zahrbtni morilci-suha veja slovenskega naroda.

A to govoriš o poslednjem boju Rupnikovega bataljona, ko so pregnali partizane, ki so preprečevali, da bi se bežeči cilivisti čez most umaknili proti Avstriji?

Se pravi, 3 dni po kapitulaciji celotne evrope, se domobranci, poražena vojska ni predala zmagovalcem.
sprasujem se.gif

Hvala ker si potrdil tezo, kdo vse je poleg komunistov pobijal po vojni.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Pa če si že potrdil ta boj. Daj povej Kaji, v kateri rdeči knjigi si dobil te podatke, ker v njenih knjigah je to med drugim spregledano.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
stari, ko že vztrajno lajnaš o povojnih pobojih..a ni bilo že tretji dan kapitulacije, ko so belogardisti zahrbtno napadli partizane na mostu čez Dravo na Koroškem, ih 200 pobili, ranjene pa zmetali v Dravo. No vidiš, take svinjarije so dodatno prilile olja na ogenj, da so potem doživeli, kar so..golazen odpadniška- in to naj bi bila vojska? bili so tatovi in zahrbtni morilci-suha veja slovenskega naroda.

A to govoriš o poslednjem boju Rupnikovega bataljona, ko so pregnali partizane, ki so preprečevali, da bi se bežeči cilivisti čez most umaknili proti Avstriji?

Se pravi, 3 dni po kapitulaciji celotne evrope, se domobranci, poražena vojska ni predala zmagovalcem.
sprasujem se.gif

Pa kdo sploh zanika zla dela kolaborantov? No, v tem konkretnem primeru so rešili civiliste, predvsem ženske in otroke, na katere so leteli streli...ampak problem tu ni kolaboacija domobrancev, problem tu so organizirani zločinski poboji komunističnih podivjanjcev.

Kamele0N

23. jul 2008
42.419
5.653
113
No Snecer sam da sva se (spo)razumela glede zasebne lastnine
wink-1.gif

Vaške straže so (prvotno) nastale zaradi identičnega problema! NE trdim pa da kasneje niso eskalirale...sploh po 43`s

pozdrav.gif

Nazadnje urejeno:

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
41
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:

sprasujem se.gif

Pa kdo sploh zanika zla dela kolaborantov? No, v tem konkretnem primeru so rešili civiliste, predvsem ženske in otroke, na katere so leteli streli...ampak problem tu ni kolaboacija domobrancev, problem tu so organizirani zločinski poboji komunističnih podivjanjcev.

Problem je oboje.

Kamele0N

23. jul 2008
42.419
5.653
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Sej bili so taki kot tvoj ime.

Ja bili so taki ja (komunisti).....kao demokratični.....a kradl so kar se jim je zahotl!

Če boš kdai hodu kj po dolenjski pejt čez Ribnico.....tm stoji glasbena šola......naša včasih (cela)
wink-1.gif

Zarad takih dejanj so potem nastale tud vaške straže! Ljudje so se začel organizirani borit proti kradljivcem kot so bli komunisti!

Nazadnje urejeno:

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Citat:
Pa če si že potrdil ta boj. Daj povej Kaji, v kateri rdeči knjigi si dobil te podatke, ker v njenih knjigah je to med drugim spregledano.
a se ti ne zdi, da je marsikaj spregledano
sprasujem se.gif

Madonca, v tej knjigi čisto vse.
grin1.gif

No, hvala...zato jo pa ponujam v branje, 1961 bi jo težko ponudila v branje
tongue-1.gif

verjetno bi bila označena za kolaboranta
grims-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Joj kolk pa ti jamraš.
Ti bi pa zlo težko preživela katerokoli vojno. To bi kar sama prosila naj te eliminirajo. V vsakmu postu: "mene ne bi blo več", "daj ustrel me", "pa še mojo familijo zravn", "opekla bi se ob neko puško al kaj je že blo",... pa kolk si stara da se tolk smiliš sama sebi? Si preživela vse te dogodke? Če ja, potem se opravičujem.
Daj no, tu se govori o resnih zadevah, ti pa sam jokaš.

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
Joj kolk pa ti jamraš.
Ti bi pa zlo težko preživela katerokoli vojno. To bi kar sama prosila naj te eliminirajo. V vsakmu postu: "mene ne bi blo več", "daj ustrel me", "pa še mojo familijo zravn", "opekla bi se ob neko puško al kaj je že blo",... pa kolk si stara da se tolk smiliš sama sebi? Si preživela vse te dogodke? Če ja, potem se opravičujem.
Daj no, tu se govori o resnih zadevah, ti pa sam jokaš.

Sorry, ker sem mal bl čustvena
redface-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.419
5.653
113
@turbogoba komunist 4life.....kje se skrivaš...komu kradeš???
smile-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Mene moti.
Vsakega ki se ne strinja s tabo takoj določiš za svojega klavca. Igranje žrtve za diskretitiranje ostalo mislečih.
Zato še vedno trdim, da na drugi strani tipkovnice sedi naš Brane.
tongue-1.gif