Planet Golob

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Odgovorni urednik Dela je izjavil, da zato, ker so bile v intervjuju oz. podcastu izjave, ki bi bile lahko podlaga za tožbo proti Delu. Če pa verjamete, da gre Delo pred izidom Golobu v cenzuro, pa verjemite.

• Haha
Reactions: Matey

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Kako ste naivni... vse je dogovorjeno. In prav je tako, da se na desnici razvije še kaka zdrava opcija.

caki, zakaj smo naivni? kaj je dogovorjeno? da se razvije zdrava desnica? seveda je prav. ampak ne vem, ce je to po godu sefu desnice. zato sem napisal da komaj cakam, da ga zacne...

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.989
6.163
113
Naivni ste v tem smislu, da mislite kako Janez kaznuje Logarja in Irglovo kot prvošolčka, z ravnilom po roki...V tem smislu, v resnici pa je načrtovan scenarij. Saj pravim, podpiram in OK je tako.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.085
-8.779
113
Naivni ste v tem smislu, da mislite kako Janez kaznuje Logarja in Irglovo kot prvošolčka, z ravnilom po roki...V tem smislu, v resnici pa je načrtovan scenarij. Saj pravim, podpiram in OK je tako.

JJ loverji bodo večno lizali danko Janši, tisti, ki jim grejo njegovi pajaci na živce, pa bodo presedlal na Logarja.
Tako da bo tole v večini samo delitev iste volilne baze in bodo pridobili zelo malo.

delter333

Guru
21. maj 2010
1.928
1.627
113
Notranjska
Težka bo. Na vsako kritiko ivana trzneš. Jaz na kritiko novih obrazv še nisem. Niti enkrat.
Če je v temi Planet Golob vsak drugi post kritika JJ, kar že precej pove o kritikih, je nekako normalno že statistično, da se komentarji nanašajo na temo kritike.
Piši recimo o ženskah, alkoholu in drogah pa se v kakšni temi še ujameva. Na izrecno željo te.pa dam lahko tudi na ignore. Ni blema.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.992
9.533
113
Če bi bila virantova zgodba, bi se odvila že pred volitvami, še preden bi samo nakazal, da bi lahko soliral. Tole počasi po kapljicah odmerjeno "kaznovanje" pa ni nič drugega kot slaba predstava. Ampak ja, ivanov fan bo nagazil v isti drek, tudi stotič če bo treba. Sicer ne bi bil fan.
Če pa on ni Ivanov fan...ne ga predalčkat no.

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.901
113
Če je v temi Planet Golob vsak drugi post kritika JJ, kar že precej pove o kritikih, je nekako normalno že statistično, da se komentarji nanašajo na temo kritike.
Piši recimo o ženskah, alkoholu in drogah pa se v kakšni temi še ujameva. Na izrecno željo te.pa dam lahko tudi na ignore. Ni blema.
Kam me boš dal je tvoja stvar, če me pa že sprašuješ za mnenje pa ja, glasujem da si me iztakniš iz gat, ker je že dosadno da sploh ne napišem več stavka v katerega se ti ne bi vtaknil. Jaz se tudi z marsičem ne strinjam pa ne vlečem vsakega za jajca ali poserjem pol alterja z rdečo.