bizi, kako pa komentiraš, da Delo ne objavi intervjuja s Pašek Š.?
Če bi bila virantova zgodba, bi se odvila že pred volitvami, še preden bi samo nakazal, da bi lahko soliral. Tole počasi po kapljicah odmerjeno "kaznovanje" pa ni nič drugega kot slaba predstava. Ampak ja, ivanov fan bo nagazil v isti drek, tudi stotič če bo treba. Sicer ne bi bil fan.Zal ni igra in bo res virantova zgodba.
Kako ste naivni... vse je dogovorjeno. In prav je tako, da se na desnici razvije še kaka zdrava opcija.komaj čakam, ko jj začel bombardirat logarja... da se pokaže v vsej svoji veličini.
na koncu bo pa vseeno max 22%, verjetno pa še kaj manj.
Odgovorni urednik Dela je izjavil, da zato, ker so bile v intervjuju oz. podcastu izjave, ki bi bile lahko podlaga za tožbo proti Delu. Če pa verjamete, da gre Delo pred izidom Golobu v cenzuro, pa verjemite.
Ti pa očitno kupiš, da gre Delo pred izidom k vrhovnemu cenzorju.prosim te lepo, in to izjavo ti kupiš?
Kako ste naivni... vse je dogovorjeno. In prav je tako, da se na desnici razvije še kaka zdrava opcija.
Drugič!Pa to je levičarski intelektualizem.
Poglej priponko 81876
Praviji fani novih obrazov.Če bi bila virantova zgodba, bi se odvila že pred volitvami, še preden bi samo nakazal, da bi lahko soliral. Tole počasi po kapljicah odmerjeno "kaznovanje" pa ni nič drugega kot slaba predstava. Ampak ja, ivanov fan bo nagazil v isti drek, tudi stotič če bo treba. Sicer ne bi bil fan.
Je hudič če si selektivno najiven!Odgovorni urednik Dela je izjavil, da zato, ker so bile v intervjuju oz. podcastu izjave, ki bi bile lahko podlaga za tožbo proti Delu. Če pa verjamete, da gre Delo pred izidom Golobu v cenzuro, pa verjemite.
Naivni ste v tem smislu, da mislite kako Janez kaznuje Logarja in Irglovo kot prvošolčka, z ravnilom po roki...V tem smislu, v resnici pa je načrtovan scenarij. Saj pravim, podpiram in OK je tako.
Težka bo. Na vsako kritiko ivana trzneš. Jaz na kritiko novih obrazv še nisem. Niti enkrat.Praviji fani novih obrazov.
Če je v temi Planet Golob vsak drugi post kritika JJ, kar že precej pove o kritikih, je nekako normalno že statistično, da se komentarji nanašajo na temo kritike.Težka bo. Na vsako kritiko ivana trzneš. Jaz na kritiko novih obrazv še nisem. Niti enkrat.
Če pa on ni Ivanov fan...ne ga predalčkat no.Če bi bila virantova zgodba, bi se odvila že pred volitvami, še preden bi samo nakazal, da bi lahko soliral. Tole počasi po kapljicah odmerjeno "kaznovanje" pa ni nič drugega kot slaba predstava. Ampak ja, ivanov fan bo nagazil v isti drek, tudi stotič če bo treba. Sicer ne bi bil fan.
Sam ti nisi Ivanov fen...nene, nena mene z Ivanom povezovatPa saj druga nimajo no.
Resno? Abejžganokakat, a da je načrtovan scenarij. A ni Logar samostojen?Naivni ste v tem smislu, da mislite kako Janez kaznuje Logarja in Irglovo kot prvošolčka, z ravnilom po roki...V tem smislu, v resnici pa je načrtovan scenarij. Saj pravim, podpiram in OK je tako.
Kam me boš dal je tvoja stvar, če me pa že sprašuješ za mnenje pa ja, glasujem da si me iztakniš iz gat, ker je že dosadno da sploh ne napišem več stavka v katerega se ti ne bi vtaknil. Jaz se tudi z marsičem ne strinjam pa ne vlečem vsakega za jajca ali poserjem pol alterja z rdečo.Če je v temi Planet Golob vsak drugi post kritika JJ, kar že precej pove o kritikih, je nekako normalno že statistično, da se komentarji nanašajo na temo kritike.
Piši recimo o ženskah, alkoholu in drogah pa se v kakšni temi še ujameva. Na izrecno željo te.pa dam lahko tudi na ignore. Ni blema.
Naivni ste v tem smislu, da mislite kako Janez kaznuje Logarja in Irglovo kot prvošolčka, z ravnilom po roki...V tem smislu, v resnici pa je načrtovan scenarij. Saj pravim, podpiram in OK je tako.