Kaj to so vam danes na Gnoju povedali?moogče, ker je to en odlok, ne 245 odlokov, ki se dnevno spreminjajo. Mogoče ker se ljudje strinjajo z odlokom? Mogoče, ker jih ta odlok ne omejuje?
a res ne vidiš razlike med tem odlokom in kovidnimi odloki?
A si štel? Ker potem bolj slabo šteješ.Jaz je nisem še nikoli. Ti jo pa vsakič, zato si tu.
Ferda, ti si ena tak poscana 3,14 čka.Iz trenutno veljavnega zakona o osnovni šoli
8. člen
(dopolnilno izobraževanje)
Za otroke slovenskih izseljencev in zdomcev se v državah, kjer prebivajo, v skladu z mednarodnimi pogodbami organizira pouk maternega jezika in kulture.
Za otroke slovenskih državljanov, ki prebivajo v Republiki Sloveniji in katerih materni jezik ni slovenski jezik, se v skladu z mednarodnimi pogodbami organizira pouk njihovega maternega jezika in kulture, lahko pa se dodatno organizira tudi pouk slovenskega jezika.
Španci so imeli policijsko uro. Nekaj v tem smislu. Bi moral povprašat ker poznam ljudi ker tam živijo. Bilo je hudo, ampak tam pač niso imeli JJ da bi izvajali svoje frustracije nanj. Konc Aprila 2022 Dunaj, maske na podzemni obvezne, ampak ni JJ pa je blo vse ok.očitaš odloke iz časa kovida..a so sosednje države imele manj svobode, več svopbode ali smo bili primerljivi? PS novinar iz Trsta je v nekem časopisu napisal da mu ni jasno kaj Slovenci hočejo, ker smo imeli takrat precej blažje ukrepe kot npr. Italija. Ampak ja čim je Janez in komanda je teror, absolutizem in podobno
To tudi mene zanima od kdaj so priseljenci iz juge manjšina in na podlagi česa? Kakšna manjšina?! Te z Levice in ostale, ki to podpirajo je pa res treba nagnati z bajoneti v morje. Smrdljivci izdajalski.Ko sem hodil v šolo smo poznali samo 2 manjsini....
V glavnem, kaj takega nisem nikoli pričakoval od nobene slovenske politike.
Namesto, da bi jih motivirali, da se naučijo slovensko, se dogaja ravno obratno...
Ja, 100 albancev, ki ne zna slovensko bo pokopalo slovenski jezik.
očitaš odloke iz časa kovida..a so sosednje države imele manj svobode, več svopbode ali smo bili primerljivi? PS novinar iz Trsta je v nekem časopisu napisal da mu ni jasno kaj Slovenci hočejo, ker smo imeli takrat precej blažje ukrepe kot npr. Italija. Ampak ja čim je Janez in komanda je teror, absolutizem in podobno
Na tistem kranjskem na katerem je grims, borec za ohranitev slovenca neandertalca omogočil, da jih je bilo prijavljenih 580. Skoraj sosednja vrata. Njegova, ne moja.Na katerem hišnem naslovu?
Vir? Pa ne kakšen stekel antijanša cajtung aka Mladina, Necenzurirano, name it....Na tistem kranjskem na katerem je grims, borec za ohranitev slovenca neandertalca omogočil, da jih je bilo prijavljenih 580. Skoraj sosednja vrata. Njegova, ne moja.
Medtem pa je cel svet poln Balkanskih bojevnikov! SIC!.... V niti eni (!) zadevi do sedaj ni bil oproščen, bil je obsojen ali je zastaralo. ...
Dan danes mnogi po njegovih stopinjah!V času kovida ni bilo dneva, da ne bi izkozlaval frustracij na twiterju in ni bilo twita v katerem ne bi užalil vsaj polovice prebivalstva.
whataboutizem spet...
mislim, da smo tole ze predebatirali po dolgem in pocez, veckrat, tko da res ne bi se enkrat sel skozi to.
sem samo komentiral njegove grehe, kot je nekdo spraseval.
Sem lepo napisal, večerna poročila na POP TV en dan prej, kot sem to napisal. Upam, da imaš časovni zamik in boš poročila znal sam poiskati.Uh, to pa je res huda obtožba. Zagotovo mi lahko daš povezavo do posnetka te izjave? Bo šlo?