Planet Golob

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.901
113
Ti pa večje s presežkom izobrazbe, ker sicer ne bi izumil nečesa tako briljantnega kot da je dojenje seks.

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.136
-360
63
Iz trenutno veljavnega zakona o osnovni šoli
8. člen
(dopolnilno izobraževanje)
Za otroke slovenskih izseljencev in zdomcev se v državah, kjer prebivajo, v skladu z mednarodnimi pogodbami organizira pouk maternega jezika in kulture.
Za otroke slovenskih državljanov, ki prebivajo v Republiki Sloveniji in katerih materni jezik ni slovenski jezik, se v skladu z mednarodnimi pogodbami organizira pouk njihovega maternega jezika in kulture, lahko pa se dodatno organizira tudi pouk slovenskega jezika.
Ferda, ti si ena tak poscana 3,14 čka.

delter333

Guru
21. maj 2010
1.928
1.627
113
Notranjska
očitaš odloke iz časa kovida..a so sosednje države imele manj svobode, več svopbode ali smo bili primerljivi? PS novinar iz Trsta je v nekem časopisu napisal da mu ni jasno kaj Slovenci hočejo, ker smo imeli takrat precej blažje ukrepe kot npr. Italija. Ampak ja čim je Janez in komanda je teror, absolutizem in podobno
Španci so imeli policijsko uro. Nekaj v tem smislu. Bi moral povprašat ker poznam ljudi ker tam živijo. Bilo je hudo, ampak tam pač niso imeli JJ da bi izvajali svoje frustracije nanj. Konc Aprila 2022 Dunaj, maske na podzemni obvezne, ampak ni JJ pa je blo vse ok.

netko

Guru
25. jul 2007
6.978
2.267
113
Npr v hotelu enega od italijanskih smucisc kjer je bilo veliko slovencev, ki niso hoteli razumeti, da je vecerja in ne vecerna zabava, so po nekaj opozorilih hotel zapustili in pustili goste same, toliko o dojemanju ljudi kaj je pomenilo preventivno ravnanje na katerega so se gostje gladko posrali

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.658
3.937
113
Ljubljana
hmpg.net
"Aprila 2022 Dunaj, maske na podzemni obvezne, "
Tina Bergant:
Zakaj pa torej tega ukrepa ne omejijo samo na druženja, pogrebe, mestna središča? "Aerosol ostaja v zraku. Strinjam se, da so morda opolnoči, ko se sprehajate sami in ni nikogar kilometre v vaši bližini, takšni pomisleki ... vendar pa je to po eni strani signal, da je nošnja mask smiselna," je odvrnila.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.680
6.442
113
Tu jaz vidim veliko vlogo medijev, ki državljanom nikoli niso povedali, zakaj so potrebne maske in kako se jih pravilno namesti. Norčevali so se iz domačih ukrepov, hkrati pa kazali posnetke iz tujine, kjer so se taisti oziroma še strožji ukrepi izvajali. Od NIJZ so pričakovali zakup oglasnega prostora za obveščanje o virusu. V tujini so mediji ravnali popolnoma drugače in pomagali v boju proti globalnemu virusu.

Ko je v Italiji odpovedala zajla in je prišlo do nesreče gondole, so imeli na posnetkih iz gozda vsi reševalci na obrazih maske. Zunaj.

Še nedavno, ko naši influenserji potujejo, so praktično edini brez mask na letališčih in podzemnih železnicah v Aziji.

Zdaj, ko smo prešli simbolično mejo 10.000 umrlih, noben medij tega ni poročal. Verjetno imajo slabo vest, ker je kakšna smrt tudi na račun njihovega pozivanja proti upoštevanju navodil stroke. To izredno neradi slišijo.

Pogrebniki so imeli prejšnji mesec težave razporediti vse pogrebe.

2024 covid sledilnik.png

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.312
2.942
113
Lublana
Obišči stran
Ko sem hodil v šolo smo poznali samo 2 manjsini....
V glavnem, kaj takega nisem nikoli pričakoval od nobene slovenske politike.
Namesto, da bi jih motivirali, da se naučijo slovensko, se dogaja ravno obratno...
To tudi mene zanima od kdaj so priseljenci iz juge manjšina in na podlagi česa? Kakšna manjšina?! Te z Levice in ostale, ki to podpirajo je pa res treba nagnati z bajoneti v morje. Smrdljivci izdajalski.

Sem že napisal. Čefurji imajo zelo velik problem s slovenščino ne pa s svojim maternim jezikom. So tako zelo zabiti, da tudi po 30+ let življenja in dela v Sloveniji ne znajo enega stavka v slovenščini skupaj spravit. Butlji polpismeni.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
očitaš odloke iz časa kovida..a so sosednje države imele manj svobode, več svopbode ali smo bili primerljivi? PS novinar iz Trsta je v nekem časopisu napisal da mu ni jasno kaj Slovenci hočejo, ker smo imeli takrat precej blažje ukrepe kot npr. Italija. Ampak ja čim je Janez in komanda je teror, absolutizem in podobno

whataboutizem spet...

mislim, da smo tole ze predebatirali po dolgem in pocez, veckrat, tko da res ne bi se enkrat sel skozi to.

sem samo komentiral njegove grehe, kot je nekdo spraseval.

• Všeč mi je
Reactions: bizi

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.992
9.533
113
Sej če velikrat, ampak res velikrat ponoviš da so mediji krivi, pa da je Janez heroj, bo pa takrat ko se že vsi naveličajo res.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.776
2.597
113
  • Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.428
7.039
113
whataboutizem spet...

mislim, da smo tole ze predebatirali po dolgem in pocez, veckrat, tko da res ne bi se enkrat sel skozi to.

sem samo komentiral njegove grehe, kot je nekdo spraseval.

Ni ravno whataboutizem, če je celi svet sprejemal podobne ukrepe.

Tudi težko očitaš whataboutizme na vse njegove grehe, če pretekle in sedanje ne-jj vlade počnejo prav popolnoma isto ali pa še slabše.

Posledično, sploh niso problem vsa kriva pota. Problem je, da niso pravi na oblasti.

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.287
3.909
113
Spominsko ploščo za umrle s in zaradi C19 z obveznim imenovanjem krivca v vsako slovensko naselje.