Planet Golob

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.428
7.039
113

142.png

erikson

Guru
25. avg 2007
22.680
6.442
113
Sem lepo napisal, večerna poročila na POP TV en dan prej, kot sem to napisal. Upam, da imaš časovni zamik in boš poročila znal sam poiskati. :evil:
Tebe pa ne zanima, zakaj so vsi ostali prispevki in posnetki objavljeni na 24ur.com, tega konkretnega prispevka pa enostavno ni nikjer, niti v obliki posnetka, niti v obliki članka? Enako kot naj bi Svoboda poskrbela za cenzuriranje intervjuja za DELO. Kdo ima v Sloveniji tako moč, da lahko doseže cenzuro?

Včeraj sta sicer imela spopad, tako na POP TV, kot na RTVSLO.

Poglej priponko 81824

To je kar pričakovano po razkritju najnovejše afere z davčnimi podatki podjetij in fizičnih oseb. Morda bo še kdo odstopil.

Čakam da mi bizi pošlje povezavo do posnetka pogovora iz včerajšnjih 24ur zvečer. Ker mislim, da ga ne bodo upali objaviti

svašta a je
Kaj pa un ki "lići na anus"? Pa un zlatni princ fužinc...
Kamela, sam glej..zdaj če gre to skozi in bomo deležni njihove kulture, oz. oni si bodo vzeli za kar so bili prikrajšani...manjšina je tud HR, jih je nekaj malega. A če se jim stoži recimo po Thompsonu oz če je ta del njihove kulture a bodo dočakali njegov koncert?

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Kmeri in gospodarstvo....
Sem napovedal lani... Zapira se gumarska industrija...
papa Print, so cenejši v Italiji, kmalu Moto -slovenski ponos Mitas, in tudi Trelleborg...

Ko veš, da so kacoti cenejši, potem veš, da Golobovci delajo prav...
Plešemo...

Kaj dela tujec, ko ni več dobička jasno dol zapre. No vsaj dobra stran, levičarski sindikati vsaj v gospodarstvu bodo nehali čivkat.

Nasvet Golobčku, dvigni davke še malo..., ahilovemu snifkotu pa še dvigni nadomestilo za brezposelnost, ga bodo rabili, kmalu vsi.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.620
3.070
113
v lokalni ostariji
  • Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

B81

22. jul 2007
37.617
10.911
113
Se strinajm s tem, jbg. Izstopi iz skupine in je reseno, se vedno lahko glasujes za ali proti.
Ne pa nekaj malo bi pa malo ne bi pa ne vem ce bi al ne bi...

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.428
7.039
113

kazen mora bit!

O lej. SDS dela popolnoma isto kot v Svobodi, kjer pa si preverjajo telefone med seboj. :evil:

Verjetno če dobijo kaj sumljivega ne dobijo nagrade :evil:

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
komaj čakam, ko jj začel bombardirat logarja... da se pokaže v vsej svoji veličini.

na koncu bo pa vseeno max 22%, verjetno pa še kaj manj.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.680
6.442
113
Gibanje Svoboda razpada, Goloba zapuščajo najožji sodelavci. Menda si želi, da bi kot vodjo poslanske skupine zamenjali tudi Boruta Sajovica.

Zamenjavam v najožjem krogu predsednika vlade Roberta Goloba ni videti konca. Tokrat je prišla na vrsto vodja premierjevega kabineta Petra Škofic, ki je za N1 potrdila, da odhaja z Gregorčičeve. V krogih Svobode pa je mogoče slišati, da si je Golob zaželel tudi zamenjavo na čelu strankine poslanske skupine.

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.822
647
113

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Tebe pa ne zanima, zakaj so vsi ostali prispevki in posnetki objavljeni na 24ur.com, tega konkretnega prispevka pa enostavno ni nikjer, niti v obliki posnetka, niti v obliki članka? Enako kot naj bi Svoboda poskrbela za cenzuriranje intervjuja za DELO. Kdo ima v Sloveniji tako moč, da lahko doseže cenzuro?

Včeraj sta sicer imela spopad, tako na POP TV, kot na RTVSLO.

In zakaj naj bi iskal posnetke, če sem videl original? In vsi, ki vas je zadeva vznemirila, imate še vedno možnost, da gledate originalna poročila, ki so bila v torek 5. marca zvečer na POP TV. Pravkar sem preveril, poročila so še vedno v časovnem zamiku in niso izparela.