Pri tebi se je zgodovina začela z dnem, ko si se rodil.naj ******** od vatovca pove kolikokrat so njegovi šli k" fašistom" po zadeve ki jih v jugi ni bilo oz so bile porazne kvalitete, potem naj jodla o terorju....
Pri tebi se je zgodovina začela z dnem, ko si se rodil.naj ******** od vatovca pove kolikokrat so njegovi šli k" fašistom" po zadeve ki jih v jugi ni bilo oz so bile porazne kvalitete, potem naj jodla o terorju....
Pa to je levičarski intelektualizem.Opankarka črno na belem
Tebe pa ne zanima, zakaj so vsi ostali prispevki in posnetki objavljeni na 24ur.com, tega konkretnega prispevka pa enostavno ni nikjer, niti v obliki posnetka, niti v obliki članka? Enako kot naj bi Svoboda poskrbela za cenzuriranje intervjuja za DELO. Kdo ima v Sloveniji tako moč, da lahko doseže cenzuro?Sem lepo napisal, večerna poročila na POP TV en dan prej, kot sem to napisal. Upam, da imaš časovni zamik in boš poročila znal sam poiskati.
Poglej priponko 81824
To je kar pričakovano po razkritju najnovejše afere z davčnimi podatki podjetij in fizičnih oseb. Morda bo še kdo odstopil.
Čakam da mi bizi pošlje povezavo do posnetka pogovora iz včerajšnjih 24ur zvečer. Ker mislim, da ga ne bodo upali objaviti
Kamela, sam glej..zdaj če gre to skozi in bomo deležni njihove kulture, oz. oni si bodo vzeli za kar so bili prikrajšani...manjšina je tud HR, jih je nekaj malega. A če se jim stoži recimo po Thompsonu oz če je ta del njihove kulture a bodo dočakali njegov koncert?Kaj pa un ki "lići na anus"? Pa un zlatni princ fužinc...
SDS bo kaznoval poslance, ki niso podpisali zaveze o zvestobi stranki
Stranka SDS je poslance, ki niso podpisali zaveze stranki, kaznovala z odvzemi članskih mest v delovnih telesih DZ-ja in zamenjavo sedežnega reda. Njihova mesta bodo zasedli drugi, imena so že sporočili. "V politiki ni nikoli dolgčas," je zapisal Logar.www.rtvslo.si
kazen mora bit!
Stranka SDS je poslance, ki niso podpisali zaveze stranki, kaznovala z odvzemi članskih mest v delovnih telesih DZ-ja in zamenjavo sedežnega reda. Njihova mesta bodo zasedli drugi, imena so že sporočili. "V politiki ni nikoli dolgčas," je zapisal Logar.www.rtvslo.si
kazen mora bit!
kazen mora bit!
In zakaj naj bi iskal posnetke, če sem videl original? In vsi, ki vas je zadeva vznemirila, imate še vedno možnost, da gledate originalna poročila, ki so bila v torek 5. marca zvečer na POP TV. Pravkar sem preveril, poročila so še vedno v časovnem zamiku in niso izparela.Tebe pa ne zanima, zakaj so vsi ostali prispevki in posnetki objavljeni na 24ur.com, tega konkretnega prispevka pa enostavno ni nikjer, niti v obliki posnetka, niti v obliki članka? Enako kot naj bi Svoboda poskrbela za cenzuriranje intervjuja za DELO. Kdo ima v Sloveniji tako moč, da lahko doseže cenzuro?
Včeraj sta sicer imela spopad, tako na POP TV, kot na RTVSLO.
Preiskovanje nezakonitega financiranja političnih strank
Predvajaj RTV vsebine, vsak dan!365.rtvslo.si
Radodarni Furs: komu so v interesu podatki o Pristopu?
O očitkih o politični zlorabi Fursa. Politični pretresi so se po obtožbah poslanke Mojce Šetinc Pašek končali z že nekaj časa napovedanim umikom generalne sekretarke Gibanja Svoboda Vesne Vukovič. Prav nanjo je posredno namignila poslanka Mojca Šetinc Pašek, ko je dejala, da je lahko Furs prejel...365.rtvslo.si