Ladan ko špricer....našisupress...!Težka bo. Na vsako kritiko ivana trzneš. Jaz na kritiko novih obrazv še nisem. Niti enkrat.
Ladan ko špricer....našisupress...!Težka bo. Na vsako kritiko ivana trzneš. Jaz na kritiko novih obrazv še nisem. Niti enkrat.
Sej vas bi z Holobom.....pa ga KAO noben ni volilSam ti nisi Ivanov fen...nene, nena mene z Ivanom povezovat
Misliš mu še ni kliknlo, da ga je večina volilcev vsaj naveličana, če ga vsaj organsko ne prenaša?se pravi, da janez to sprejema?
Misliš mu še ni kliknlo, da ga je večina volilcev vsaj naveličana, če ga vsaj organsko ne prenaša?
A ti lahko že končno nekdo tiste paprike pogreje, dosadan si ko driska. Kdaj si nazadnje izkoristil priložnost in pozabil trznit na moj post?Ladan ko špricer....našisupress...!
Kdaj bodo volitve?
Dosadan si tud ti men....pa se ne kurčimA ti lahko že končno nekdo tiste paprike pogreje, dosadan si ko driska. Kdaj si nazadnje izkoristil priložnost in pozabil trznit na moj post?
te pa mej jajca na prilepi kako so potekale zadnje volitve v SDju, kaok je že blo s tistim fantom iz SG ja?SDS bo kaznoval poslance, ki niso podpisali zaveze o zvestobi stranki
Stranka SDS je poslance, ki niso podpisali zaveze stranki, kaznovala z odvzemi članskih mest v delovnih telesih DZ-ja in zamenjavo sedežnega reda. Njihova mesta bodo zasedli drugi, imena so že sporočili. "V politiki ni nikoli dolgčas," je zapisal Logar.www.rtvslo.si
kazen mora bit!
a gremo brat temo o stickermaniji?Kam me boš dal je tvoja stvar, če me pa že sprašuješ za mnenje pa ja, glasujem da si me iztakniš iz gat, ker je že dosadno da sploh ne napišem več stavka v katerega se ti ne bi vtaknil. Jaz se tudi z marsičem ne strinjam pa ne vlečem vsakega za jajca ali poserjem pol alterja z rdečo.
Ne. Razen ob vsakem mojem postu.Dosadan si tud ti men....pa se ne kurčim
Kaj je z njo? Še ena tema, ki je ne razumeš ker jo nimaš s čim in ker ti sarkazem, cinizem, humor ne delajo?a gremo brat temo o stickermaniji?
Houk, govoril sem!Kaj je z njo? Še ena tema, ki je ne razumeš ker jo nimaš s čim in ker ti sarkazem, cinizem, humor ne delajo?
Ne priznajem ja taj sud...Ne. Razen ob vsakem mojem postu.