Planet Golob

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.372
5.646
113
Ja ne vem, probaj se zvrnit po tleh, bruhat al neki, da zbudiš pozornost in ne boš več potreben moje.
Jooj....vidi...pršuta....

IMG_20240308_231941.jpgIMG_20240308_231941.jpg

• Všeč mi je
Reactions: brane_new in 8888

erikson

Guru
25. avg 2007
22.680
6.443
113
urska-klakocar-zupancic-milan-kucan_bigimage.jpg

Na EU volitvah so pri Svobodi zelo računali na Urško Klakočar Zupančič (ker je od vseh Svobodnjakov najbolj priljubljena), ampak ona zaradi otrok noče kandidirati.

"Res nas je lanska naravna katastrofa v Sloveniji združila. Tudi v preteklosti smo znali v trenutkih krize stopiti skupaj. A žal to ni trajalo dolgo. Kaj kmalu smo bili predvsem v politiki, katere del sem tudi sama, spet priča nestrpnosti in dialogu gluhih. Tako kot domala povsod v tem nemirnem in negotovem svetu.
Ljudje smo pač različni. Nič hudega. Prav nasprotno. Če bomo skozi spoznanja o sebi dojeli, da na nas različnost bogati, s soočanjem različnih idej in argumentov pa začeli iskati boljšo podobo sveta, ki ga bomo zapustili prihodnjim generacijam, bomo na dobri poti."

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.989
6.163
113
Golobček pa že razmišlja za evropskega sekretarja za energetiko. 2 leti in njegovih floskul, laži in sprenevedanja, je bilo dovolj. Verjetno bodo v Bruslju prisluhnili njegovim nebulozam, saj je tam precej takih zablojencev.

• Objave ne odobravam
Reactions: Borg

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.989
6.163
113
urska-klakocar-zupancic-milan-kucan_bigimage.jpg

Na EU volitvah so pri Svobodi zelo računali na Urško Klakočar Zupančič (ker je od vseh Svobodnjakov najbolj priljubljena), ampak ona zaradi otrok noče kandidirati.

"Res nas je lanska naravna katastrofa v Sloveniji združila. Tudi v preteklosti smo znali v trenutkih krize stopiti skupaj. A žal to ni trajalo dolgo. Kaj kmalu smo bili predvsem v politiki, katere del sem tudi sama, spet priča nestrpnosti in dialogu gluhih. Tako kot domala povsod v tem nemirnem in negotovem svetu.
Ljudje smo pač različni. Nič hudega. Prav nasprotno. Če bomo skozi spoznanja o sebi dojeli, da na nas različnost bogati, s soočanjem različnih idej in argumentov pa začeli iskati boljšo podobo sveta, ki ga bomo zapustili prihodnjim generacijam, bomo na dobri poti."
Če je Urška najbolj priljubljena od svobodnjakov, kako so nepriljubljeni so šele ostali. Ker simpatije do do tega prihadeličnega stvora lahko ima samo nekdo pa Polju.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.776
2.597
113
Golob je začel delo z največjo ekipo ministrov do danes!
Glede na zamenjave jih bo imel nepremagljivo največ!

Urška je zanimiva za marsikoga. Je pač neumna!

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.276
986
113
No vidite SDS trolčki, tako se počuti cca 80% volilnega telesa ob omembi vašega vrhovnega.
Aja, a je sploh kdo še nad Janezom?

• Objave ne odobravam
Reactions: brane_new

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.992
9.533
113
A si se že streznu? Ne pij preveč, lohk podreš ravnovesje in greš pod življenjski minimum sivih celic in boš sam nehu dihat.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.901
113
A si se že streznu? Ne pij preveč, lohk podreš ravnovesje in greš pod življenjski minimum sivih celic in boš sam nehu dihat.
Pa tako dobro je kazalo, je bil že tik pred tem, da me pozabi, potem pa nič od njega. Še slabše, otroče gre limat fotke iz gostilne, da bi (anonimnemu bedaku, ki ga ne mara) dokazal, kako ga je pozabil.

Loreal, ker se cenim.

• Ljubezen
Reactions: Kamele0N