Ja ne vem, probaj se zvrnit po tleh, bruhat al neki, da zbudiš pozornost in ne boš več potreben moje.
Ja ne vem, probaj se zvrnit po tleh, bruhat al neki, da zbudiš pozornost in ne boš več potreben moje.
Če je Urška najbolj priljubljena od svobodnjakov, kako so nepriljubljeni so šele ostali. Ker simpatije do do tega prihadeličnega stvora lahko ima samo nekdo pa Polju.
Na EU volitvah so pri Svobodi zelo računali na Urško Klakočar Zupančič (ker je od vseh Svobodnjakov najbolj priljubljena), ampak ona zaradi otrok noče kandidirati.
Ganljiv govor Urške Klakočar Zupančič, ki je sprožil solze: Ne bom vam lagala, boli
Prva predsednica Državnega zbora Republike Slovenije je na letošnji podelitvi nagrad Ona 365 goste ganila z govorom, ki je marsikomu orosil oči.onaplus.delo.si
"Res nas je lanska naravna katastrofa v Sloveniji združila. Tudi v preteklosti smo znali v trenutkih krize stopiti skupaj. A žal to ni trajalo dolgo. Kaj kmalu smo bili predvsem v politiki, katere del sem tudi sama, spet priča nestrpnosti in dialogu gluhih. Tako kot domala povsod v tem nemirnem in negotovem svetu.
Ljudje smo pač različni. Nič hudega. Prav nasprotno. Če bomo skozi spoznanja o sebi dojeli, da na nas različnost bogati, s soočanjem različnih idej in argumentov pa začeli iskati boljšo podobo sveta, ki ga bomo zapustili prihodnjim generacijam, bomo na dobri poti."
Vaše visočanstvoNo vidite SDS trolčki, tako se počuti cca 80% volilnega telesa ob omembi vašega vrhovnega.
Aja, a je sploh kdo še nad Janezom?
Pa tako dobro je kazalo, je bil že tik pred tem, da me pozabi, potem pa nič od njega. Še slabše, otroče gre limat fotke iz gostilne, da bi (anonimnemu bedaku, ki ga ne mara) dokazal, kako ga je pozabil.A si se že streznu? Ne pij preveč, lohk podreš ravnovesje in greš pod življenjski minimum sivih celic in boš sam nehu dihat.