Kaj se sedaj hinavčki oglašajo?
Kaj sem jaz Janeza prvi omenil? A boli?
A je še kdo k se ni prfočkal?
Kaj sem jaz Janeza prvi omenil? A boli?
A je še kdo k se ni prfočkal?
Vidim da sploh nisi dojel napisanega... next...Če drugi lahko, potem tud naši lahko?!?!? Zanimiva logika. A si en izmed teh pri koritu?
Moto: Sam da je Janša.
Kdo je tu usekan? Zaradi takih se je tud vam priljubljeni Tito tolk cajta na oblasti obdržal.
Aha, par kalašnikov in šarcev da je blo? Ja glej, to je pa glih za Volvota, sej si je zaslužu heroj. Tadrug heroj se je pa tacajt šel še mal biznismena fino. Pa je sel Mercator, pa je šla Kolinska, pa je šla Droga, pa Žito.... Ti se komot na drugo stran teh tisočih butlov daš.Kaj ima to veze z Rolexom, Rolsom in obnovljeno Romunsko Dacio z davkoplačevalskim denarjem?
Ker vas to orožje tako peče - kdo pa je kasiral pri avtocestah? Pri TEŠu? Pri prodaji državnih podjetij in pri krpanju bančne luknje? Tiste par kalašnikov in šarcov je res moglo biti ogromno vrednih da se še 30 let kasneje ne upate potolažiti in videti večjih problemov od vikedice v trenti.
In potem smo zaradi tisoče takih bukslov tu kjer smo. Sam da ni Janša.
Že spet se razumeš samo na povojne poboje, o vsem drugem se pa delaš, da nimaš pojma. Ja no, morda ga pa res nimaš. Preberi vsaj trilogijo V imenu države, je polna kopij dokumentov in preprosto napisana, da boš tudi ti razumel.Sicer pa kdo je v resnici služil pri orožju, zna li se šta ali se pač menimo za šankom?
Imamo kaj kredibilnega?
Repa. Za vse dokumente se vedno reče, da "so jih pač napisali". To ni nič.Že spet se razumeš samo na povojne poboje, o vsem drugem se pa delaš, da nimaš pojma. Ja no, morda ga pa res nimaš. Preberi vsaj trilogijo V imenu države, je polna kopij dokumentov in preprosto napisana, da boš tudi ti razumel.
Ali to velja tudi za fotokopije z lastnoročno pisavo? Knjiga jih je polna. V črnih bukvah ni nobenih dokumentov, pa jim vseeno verjameš.Repa. Za vse dokumente se vedno reče, da "so jih pač napisali". To ni nič.
Murgelj chan je tudi prodajal, pa se nihče s tem ne obremenjuje.Sicer pa kdo je v resnici služil pri orožju, zna li se šta ali se pač menimo za šankom?
Imamo kaj kredibilnega?
Pusti zdaj to, to so naši, mi lahko.Če gremo na malo novejše obdobje. Bi lahko to "trgovanje z orožjem" primerjali s pošiljanjem orožja v Ukrajino? Ali je to čisto drugače? Ali kdo zbira dokumente?
Ali pa z nakupi, ki jih izvaja Šarec. Znesek je 3x večji kot pri Patrii. Če sem prav informiran, tudi pogodba z Nemci še ni dokončno prekinjena.
Ali si pri tem tudi nekdo tlači v žep ali pa gotovino v kufrih prenaša v tujino?Če gremo na malo novejše obdobje. Bi lahko to "trgovanje z orožjem" primerjali s pošiljanjem orožja v Ukrajino? Ali je to čisto drugače? Ali kdo zbira dokumente?
Ali pa z nakupi, ki jih izvaja Šarec. Znesek je 3x večji kot pri Patrii. Če sem prav informiran, tudi pogodba z Nemci še ni dokončno prekinjena.
Šarec je še kot premier Stoltenbergu obljubljal 2% letnega proračuna za vojsko.
Murgelj chan je tudi prodajal, pa se nihče s tem ne obremenjuje.
Ne vem? Ali Blaž Zgaga kaj preiskuje? Nazadnje je bil svetovalec v kabinetu Dominike Švarc Pipan. Pa glej, kako se je pri njej razpletlo.Ali si pri tem tudi nekdo tlači v žep ali pa gotovino v kufrih prenaša v tujino?
Verjetno ja. V trgovino z orožjem se je to vedno delalo in se bo še dalje. Neglede kdo je na oblasti. Pa ne samo v Sloveniji ampak vsepovsod po svetu. Ampak sedaj smo tiho, saj so vendarle naši na oblasti. Počakajmo do naslednje vlade, kak rompompom bo že samo, če bo vojakom treba nove škornje kupit.Ali si pri tem tudi nekdo tlači v žep ali pa gotovino v kufrih prenaša v tujino?
Seveda se tako dela. Samo to počnejo trgovci z orožjem, ki so več ali manj kriminalci. Pri nas je pa to počel večni politik in vodja sekte.Verjetno ja. V trgovino z orožjem se je to vedno delalo in se bo še dalje. Neglede kdo je na oblasti. Pa ne samo v Sloveniji ampak vsepovsod po svetu. Ampak sedaj smo tiho, saj so vendarle naši na oblasti. Počakajmo do naslednje vlade, kak rompompom bo že samo, če bo vojakom treba nove škornje kupit.
Aja? Kaj si pa iz zapisanega ti dojel?Vidim da sploh nisi dojel napisanega... next...
Kdo vse je to počel vemo k.... , vemo pa za enega sigurno. So določeni priznali in bili tudi obsojeni.Seveda se tako dela. Samo to počnejo trgovci z orožjem, ki so več ali manj kriminalci. Pri nas je pa to počel večni politik in vodja sekte.
Za Kučana se ve, pa se noben s tem ne obremenjuje.Seveda se tako dela. Samo to počnejo trgovci z orožjem, ki so več ali manj kriminalci. Pri nas je pa to počel večni politik in vodja sekte.
Saj sem napisal, tako Janša, če že hočeš, kot nekdo danes namesto Šarca, ker sam Šarec je preglup (ne prepošten da nebo pomote), da bi znal to počet.Seveda se tako dela. Samo to počnejo trgovci z orožjem, ki so več ali manj kriminalci. Pri nas je pa to počel večni politik in vodja sekte.
Sigurno sta, nista pa bila edina. Vsak kdor je imel 5 minut časa se je ukvarjal svtem. Važen da se ne sekiraš, ko danes krade bivša svakinja soforumaša in to veliko več kot prej naštete barabe skupaj z Kučanom.Aha, par kalašnikov in šarcev da je blo? Ja glej, to je pa glih za Volvota, sej si je zaslužu heroj. Tadrug heroj se je pa tacajt šel še mal biznismena fino. Pa je sel Mercator, pa je šla Kolinska, pa je šla Droga, pa Žito.... Ti se komot na drugo stran teh tisočih butlov daš.