msenjor, ti prideš vedno takrat ko te ni treba, kot driska.o lej ga, advokat!
sej ne moreš verjet, kdo se pol oglaša...
msenjor, ti prideš vedno takrat ko te ni treba, kot driska.o lej ga, advokat!
sej ne moreš verjet, kdo se pol oglaša...
msenjor, ti prideš vedno takrat ko te ni treba, kot driska.
Končno si nekaj po resnici povedal. Holob je prišel ob nepravem času, razen da je zasmradil Slovenijo ni druge koristi od njega.Golobčki pogosto pridejo nepravi čas. Pa razen, da smradijo ni dosti druge koristi od njih.
ha, poglej to naključje, kot da bi opisoval našega Holobista!
Končno si nekaj po resnici povedal. Holob je prišel ob nepravem času, razen da je zasmradil Slovenijo ni druge koristi od njega.
Ti pa si ga volil.
Poglej to naklučje.
A bejž no, sedaj pa je 400k ljudi zginilo v Slo. Nihče ga ni volil. Čudeži se dogajajo v deželi tej slovenski.haha, ne govorim o teh golobčkih.
A so bile Patrije, maske, ventilatorji..., kaj drugače?Ljubitelji te nesposobne vlade, kdaj biste priznali, da je bil nakup izveden zamo, da se je porabil denar? Brez cilja, razen to, da se denar zapravi. Tako bodo raztalali prensanike tudi klošarjem če bo treba, samo da se jih znebijo, ker jim javnost vksi za vratom. Če bi to ostalo skrito, prensaniki nebi jikoli videli bele dvene svetlobe. Dajte si že enkrat to priznat no.
Tej so čisti oportunisti in hinavci. Na naslednjih volitvah ga bomo masovno podprli tisti, ki ga takrat nismo. In nas bo jebenoveč.A bejž no, sedaj pa je 400k ljudi zginilo v Slo. Nihče ga ni volil. Čudeži se dogajajo v deželi tej slovenski.
13 000Aktung! Namesto socialno ogroženim bodo prenosniki šli... šolam
Nekaj manj kot 3000 od 13.000 prenosnikov bodo dobile šole
Ministrstvo za digitalno preobrazbo bo od 13.000 prenosnih računalnikov, ki jih je kupilo za 6,5 milijona evrov, 2961 teh naprav razdelilo šolam in zavodom, katerih ustanoviteljica je država. Upravičenih šol in zavodov je 146, doslej se jih je odzvalo 111, časa imajo še do 1. marca.primorske.svet24.si
O ventilatorjih smo imeli debato. Jaz pravim da so bili potrebni, baje so tudi zdravniki bili takega mnenja, vaša stran je pa to imela kot afero.A so bile Patrije, maske, ventilatorji..., kaj drugače?
Kaj od tega si si ti priznal?
Vse največje korupcijske afere v režiji SDS na enem mestu
Na enem mestu smo zbrali največje afere politične stranke, ki je zahtevala sklic izredne seje parlamenta o korupciji.novice.svet24.si
opravičuješ neopravičljivo. Si isti lopov kot dotični, če tega ne priznašPapirnate
O ventilatorjih smo imeli debato. Jaz pravim da so bili potrebni, baje so tudi zdravniki bili takega mnenja, vaša stran je pa to imela kot afero.
Patrija ... ne vem zakaj danes kupujemo orožje in baje je Patrija spet aktualna.
Bo šel pa v prvi barček, nažical za eno kavico in cel dan užival v internetu.so, samo to se da tud na drugačen način urediti (beri najti socialno ogrožene ki potrebujejo prenosnik in jim ga dati). Je pa tu še en drugi hec, poleg prenosnika se rabi tudi internet, ki pa ga socialno šibkejši, sploh kaka periferija mogoče niti nimajo, si ga ne morejo privoščiti...kaj ti bo prenosnik v takem primeru? Bo država krila stroške neta? Če so socialno ogroženi bi bilo prav, fer da država pokrije tud ta strošek (če nimajo interneta), drugače prenosnik nima neke dodane vrednosti.
Saj sem napisal kaj je po mojem mnenju neopravičljivo. Patrije, ne vem, nisem toliko v vojaških vodah, da bi vedel ali smo jih potrebovali ali ne. Vem samo, da se orožje sedaj kupuje na veliko, sklepam da zaradi pogojev in obvez do NATO-a.opravičuješ neopravičljivo. Si isti lopov kot dotični, če tega ne priznaš
A bejž no, sedaj pa je 400k ljudi zginilo v Slo. Nihče ga ni volil. Čudeži se dogajajo v deželi tej slovenski.
Nismo vsi v peMziji da bi mel cel dan cajt kavo žulit v lokalu...Bo šel pa v prvi barček, nažical za eno kavico in cel dan užival v internetu.
Spet nimaš pojma, kaj sem pravzaprav napisal in na kaj se je to nanašalo. Na debilne pripombe, da bodo reveži dobili računalnike, ne bodo pa imeli denarja za internet. Če ti garaš cel dan, pa menda zaslužiš tudi za internet.Nismo vsi v peMziji da bi mel cel dan cajt kavo žulit v lokalu...
Pa sej sam sebe negiraš....Spet nimaš pojma, kaj sem pravzaprav napisal in na kaj se je to nanašalo. Na debilne pripombe, da bodo reveži dobili računalnike, ne bodo pa imeli denarja za internet. Če ti garaš cel dan, pa menda zaslužiš tudi za internet.