Planet Golob

erikson

Guru
25. avg 2007
22.662
6.423
113
Ker Glas ljudstva očitno ne bo mogel urediti zdravstva in oskrbe starejših Dušan Keber in Igor Pribac v parlament pošiljata predlog zakona o samousmrtitvi.

Samousmrtitev pacient izvede na domu, izjemoma v bolnišnici. Napitek spije sam, le izjemoma, če tega ne bi mogel izvesti, se lahko glede na njegovo predhodno voljo izvede evtanazija, ki je pomoč pri usmrtitvi. Recept za smrtonosno tekočino predpiše član Komisije za PPKŽ, ki je zdravnik, lečeči zdravnik ali zdravstveni delavec jo prevzame v lekarni. Pred izvedbo PPKŽ mora diplomirana medicinska sestra ali lečeči zdravnik še enkrat vprašati pacienta, če pri odločitvi vztraja. Če ne, se postopek ustavi, če da, bolnik prejme smrtonosno tekočino, ki jo zaužije, v primeru evtanazije pa mu jo injicirajo v veno. Pravico do samousmrtitve bi po predvidevanjih letno izkoristilo okoli 33 ljudi.

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.275
986
113
Ljubitelji te nesposobne vlade, kdaj biste priznali, da je bil nakup izveden zamo, da se je porabil denar? Brez cilja, razen to, da se denar zapravi. Tako bodo raztalali prensanike tudi klošarjem če bo treba, samo da se jih znebijo, ker jim javnost vksi za vratom. Če bi to ostalo skrito, prensaniki nebi jikoli videli bele dvene svetlobe. Dajte si že enkrat to priznat no.
A so bile Patrije, maske, ventilatorji..., kaj drugače?
Kaj od tega si si ti priznal?

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.765
2.595
113
Aktung! Namesto socialno ogroženim bodo prenosniki šli... šolam :bonk:

13 000
odzvalo 111
recimo 130
vsaka šola 100 računalnikov
Le kako so reševali do sedaj?

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.980
6.152
113
Papirnate
A so bile Patrije, maske, ventilatorji..., kaj drugače?
Kaj od tega si si ti priznal?
O ventilatorjih smo imeli debato. Jaz pravim da so bili potrebni, baje so tudi zdravniki bili takega mnenja, vaša stran je pa to imela kot afero.
Patrija ... ne vem zakaj danes kupujemo orožje in baje je Patrija spet aktualna.
Prtički, pardon maske... maske so bile v deficitu, prtički z gumico za vlaganje marmelade, pa je seveda mimosun da glava boli.

• Haha
Reactions: jonny77

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
so, samo to se da tud na drugačen način urediti (beri najti socialno ogrožene ki potrebujejo prenosnik in jim ga dati). Je pa tu še en drugi hec, poleg prenosnika se rabi tudi internet, ki pa ga socialno šibkejši, sploh kaka periferija mogoče niti nimajo, si ga ne morejo privoščiti...kaj ti bo prenosnik v takem primeru? Bo država krila stroške neta? Če so socialno ogroženi bi bilo prav, fer da država pokrije tud ta strošek (če nimajo interneta), drugače prenosnik nima neke dodane vrednosti.
Bo šel pa v prvi barček, nažical za eno kavico in cel dan užival v internetu. :cool:

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.980
6.152
113
opravičuješ neopravičljivo. Si isti lopov kot dotični, če tega ne priznaš
Saj sem napisal kaj je po mojem mnenju neopravičljivo. Patrije, ne vem, nisem toliko v vojaških vodah, da bi vedel ali smo jih potrebovali ali ne. Vem samo, da se orožje sedaj kupuje na veliko, sklepam da zaradi pogojev in obvez do NATO-a.

• Objave ne odobravam
Reactions: Borg

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.358
5.648
113
Spet nimaš pojma, kaj sem pravzaprav napisal in na kaj se je to nanašalo. Na debilne pripombe, da bodo reveži dobili računalnike, ne bodo pa imeli denarja za internet. Če ti garaš cel dan, pa menda zaslužiš tudi za internet. :evil:
Pa sej sam sebe negiraš....

Če mora v kafiču iskat wifi....potem nima za internet...

Plus...javni internet.....ni safe....ni hiter...ni stabilen...

Updejti OSa ali LibreOffice so pa ponavadi 1Gb +/-

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.765
2.595
113
Če se omeni preblisk - Marathon Man, je pa ogenj v strehi in benanje :(

1709211600478.png