Planet Golob

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.977
6.149
113
Ljubitelji te nesposobne vlade, kdaj biste priznali, da je bil nakup izveden zamo, da se je porabil denar? Brez cilja, razen to, da se denar zapravi. Tako bodo raztalali prensanike tudi klošarjem če bo treba, samo da se jih znebijo, ker jim javnost vksi za vratom. Če bi to ostalo skrito, prensaniki nebi jikoli videli bele dvene svetlobe. Dajte si že enkrat to priznat no.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.987
9.531
113
Dej ti enkrat preber za sabo preden stisneš objavi, ker je neberljivo.
Problem tega nakupa ni v programski opremi, pomanjkanju interneta in podobne gluposti, ki jih ta hip piše povprečen wanabe desničar ampak povsem drugje. In ja, kupljeno je bilo da en zasluži izvedeno pa amatersko.
Ker najprej pogruntaš za koga kupuješ, potem narediš kriterije po katerih boš delil in šele nato sledi nakup začenši s tem kaj boš sploh kupil.

• Všeč mi je
Reactions: msenjur

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.454
6.963
113
Vse res... Ampak to so debate, ki so bile na mestu, a so se zakljucile v momentu nakupa. Odrasel clovek ve, da posle jebanja nema kajanja. Zdaj pa kaj... Se vseeno bolje, da dobijo šole, jih te imajo zase ali za svoje ucence, kjer racunalnik doma ni samoumeven. Ce kdo, so one tiste, ki tocno vedo, kateri to so. Ce jih ze imamo, upam, da jih cim vec potalajo za tak namen.

• Všeč mi je
Reactions: bizi in msenjur

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.977
6.149
113
Dej ti enkrat preber za sabo preden stisneš objavi, ker je neberljivo.
Problem tega nakupa ni v programski opremi, pomanjkanju interneta in podobne gluposti, ki jih ta hip piše povprečen wanabe desničar ampak povsem drugje. In ja, kupljeno je bilo da en zasluži izvedeno pa amatersko.
Ker najprej pogruntaš za koga kupuješ, potem narediš kriterije po katerih boš delil in šele nato sledi nakup začenši s tem kaj boš sploh kupil.
Tistih nekaj napak boš pa le znal razbrat, saj si u iber vsega.... !ebatga... pišem s telefonom, velikokrat brez očal.

• Objave ne odobravam
Reactions: Borg

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.977
6.149
113
Glej, več kot očitno sma si trn v peti. Meni tvoje objave prav nič ne sedejo, nisi zanimiv, niti komičen, niti strokoven, skratka nič od nič. Dajva se tako zmenit. Dajva se oba na ignore in bo obema svet lepši:
1709190034390.png

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.987
9.531
113
Na ignoru imam samo enega uporabnika, ti zaenkrat nisi kandidat. Pač ne beri kar napišem, če ti je klovn z golobovim avartarjem bolj zanimiv, komičen in strokoven, ker če je tako, imaš umski domet res izredno kratek.

• Všeč mi je
Reactions: bizi

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
šerifa je zabolelo da sem mu par resnic povedal.

si danes že prebral požarja da bi se lahko usral?

kako zna naš vljuden sogovornik do tistih katerih ne mara
1709192365866.png

1709192373379.png

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.266
3.898
113
Ministrstvu ste s svojim objavljanjem o teh ghost kompih pokvarili element presenečenja za dobitnike. Če boste pa slednje omenjali boste pa še njih razočarali, ker za čisto vse jih res ni dovolj in bo treba v nabavo še dodatnih.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Serif je reku da ne bo vec pisal o politiki (ker kultura). Danes ko gre za nohte aktualni garnituri pa se je spet na polno aktiviral.

Nacela pa to.